Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlarrr güne kötü başladım kabuslarla uyandım Rabbim hayırlara çıkarsın iştah falan kalmadı.
Kahvaltı yapıp temizliğe baslicam siz neler yapiyosunuz

Günaydınnn sevgili 14.takımcım
Duydumki yardımcı kuvvetler lazımmış
Hep destek tam destek

Kaptan değişikliğide herkes için hayırlı olsun

Hedefcim karar defterini okursan yarışma genel kurallarına hakim olursun
Yinede takıldığın yerlerde elimizden geleni yaparız

9.takımdan sevgilerle

çok teşekkür ederiizzz :)
Evet bi ara bütün kuralları okumam lazım sağolsun SekerPancarii kuzum hEp yanımda olcak ama sizinde desteğiniz onemli benim için

Teşekkür ederiz canimmm mutlu haftasonlari

çok teşekkür ederiizzz :)
Evet bi ara bütün kuralları okumam lazım sağolsun SekerPancarii kuzum hEp yanımda olcak ama sizinde desteğiniz onemli benim için
Ne demek tatlım herzaman

Bu arada ben Zühal
2 senedir 9.takımdayım
Geçen sene 45 kilo verip mezun olmuştum ama şimdi biraz aldığım için geri başladım

Teşekkür ederiz canimmm mutlu haftasonlari
Selincim ben seni çok merak ediyorum
Kilon boyunun çok altında
34 bedenmi giyiyon kızz

İşte bunlar hep pizza yüzünden.
neeee biri pizzamı dedi

evet akşam dışarı çıktım evi aradikal yemekte börek varmış nisanlimda gel azıcık pizza ye evde çok yersin sen şimdi dedi pizza ısmarladı küçücük bi dilim

bu arada memnun oldum tatlım bende pinar daha tam takıma alisamadan böyle bi yükün altına girdim pazartesi den itibaren tam gaz zayiflamaya devam

evet akşam dışarı çıktım evi aradikal yemekte börek varmış nisanlimda gel azıcık pizza ye evde çok yersin sen şimdi dedi pizza ısmarladı küçücük bi dilim
hem zayıf kadın isterler hemde onu ye bunu ye derler
Madem tavuk ızgara falan ısmarlasaymış

bu arada memnun oldum tatlım bende pinar daha tam takıma alisamadan böyle bi yükün altına girdim pazartesi den itibaren tam gaz zayiflamaya devam
Bende başladığımda bişey bilmiyodum cnm. Zamanla alışırsın

Ayy canikomm benim boy 165 kilo 53 şuan alt bedenim 38 üst bedenim 36 50 olunca 36 olcam insallah benim bacaklar kalin ne kadar zayiflasam da 34 giyemem ama belim incecik guzel bi fizigim var yanikendimi ovmeden duramam Masallah sende harika kilo vermissin bazen kilo artışları olabiliyo bende 51dim ama 54 e çıkınca bende hedefi 50 ye indirip geri girdim listeye listede kilo vermek daha disiplinli oluyo insallah hedeflerimize ulasip irda kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…