- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.201
Size de gecmis olsunn canim insallah biran once iyilesir kuzucuklarGeçmiş olsun canım.benim iki oğlan da hasta.allahtan ateşleri yok
çok teşekkür ederiizzz :)Günaydınnn sevgili 14.takımcım
Duydumki yardımcı kuvvetler lazımmış
Hep destek tam destek
Kaptan değişikliğide herkes için hayırlı olsun
Hedefcim karar defterini okursan yarışma genel kurallarına hakim olursun
Yinede takıldığın yerlerde elimizden geleni yaparız
9.takımdan sevgilerle
Gunaydin canim hayır olsun günün geri kalani güzel gecsinGünaydın kizlarrr güne kötü başladım kabuslarla uyandım Rabbim hayırlara çıkarsın iştah falan kalmadı.
Kahvaltı yapıp temizliğe baslicam siz neler yapiyosunuz
Teşekkür ederiz canimmmGünaydınnn sevgili 14.takımcım
Duydumki yardımcı kuvvetler lazımmış
Hep destek tam destek
Kaptan değişikliğide herkes için hayırlı olsun
Hedefcim karar defterini okursan yarışma genel kurallarına hakim olursun
Yinede takıldığın yerlerde elimizden geleni yaparız
9.takımdan sevgilerle
çok teşekkür ederiizzz :)
Evet bi ara bütün kuralları okumam lazım sağolsunSekerPancarii kuzum hEp yanımda olcak ama sizinde desteğiniz onemli benim için
Bi lokmaciktan bisicik olmaz sonucta faydali bisey dimi
İşte bunlar hep pizza yüzünden.Günaydın kizlarrr güne kötü başladım kabuslarla uyandım Rabbim hayırlara çıkarsın iştah falan kalmadı.
Kahvaltı yapıp temizliğe baslicam siz neler yapiyosunuz
Ne demek tatlım herzamançok teşekkür ederiizzz :)
Evet bi ara bütün kuralları okumam lazım sağolsunSekerPancarii kuzum hEp yanımda olcak ama sizinde desteğiniz onemli benim için
Selincim ben seni çok merak ediyorumTeşekkür ederiz canimmmmutlu haftasonlari
neeee biri pizzamı dediİşte bunlar hep pizza yüzünden.
Ay Demë öyle çok kötüydü bugün kV më gitmeyi düşünmüyorumİşte bunlar hep pizza yüzünden.
evetNe demek tatlım herzaman
Bu arada ben Zühal
2 senedir 9.takımdayım
Geçen sene 45 kilo verip mezun olmuştum ama şimdi biraz aldığım için geri başladım
Selincim ben seni çok merak ediyorum
Kilon boyunun çok altında
34 bedenmi giyiyon kızz
neeee biri pizzamı dedi
Ne demek tatlım herzaman
Bu arada ben Zühal
2 senedir 9.takımdayım
Geçen sene 45 kilo verip mezun olmuştum ama şimdi biraz aldığım için geri başladım
34 bedenmi giyiyon kızz
neeee biri pizzamı dedi
Aaa daha evlenmeden rest çekti der valla.Ay Demë öyle çok kötüydü bugün kV më gitmeyi düşünmüyorum
Aaa daha evlenmeden rest çekti der valla.
hem zayıf kadın isterler hemde onu ye bunu ye derlerevetakşam dışarı çıktım evi aradikal yemekte börek varmış nisanlimda gel azıcık pizza ye evde çok yersin sen şimdi dedi pizza ısmarladı küçücük bi dilim
Bende başladığımda bişey bilmiyodum cnm. Zamanla alışırsınbu arada memnun oldum tatlım bende pinar daha tam takıma alisamadan böyle bi yükün altına girdim pazartesi den itibaren tam gaz zayiflamaya devam
Ayy canikomm benim boy 165 kilo 53 şuan alt bedenim 38 üst bedenim 36 50 olunca 36 olcam insallahNe demek tatlım herzaman
Bu arada ben Zühal
2 senedir 9.takımdayım
34 bedenmi giyiyon kızz
neeee biri pizzamı dedi
Manti yimicen herhalAy Demë öyle çok kötüydü bugün kV më gitmeyi düşünmüyorum
Kiz kurallari bugun veya yarin paylasda pazartesi uygulamaya baslayalimbu arada memnun oldum tatlım bende pinar daha tam takıma alisamadan böyle bi yükün altına girdim pazartesi den itibaren tam gaz zayiflamaya devam
Corba salata ye iki kaşık da mantidan tadarsin kimsenin gönlü kirilmazO zaman bide çorba yapsin diyeyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?