Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hem zayıf kadın isterler hemde onu ye bunu ye derler
Madem tavuk ızgara falan ısmarlasaymış

Bende başladığımda bişey bilmiyodum cnm. Zamanla alışırsın
Bende oyle sifir bilgiyle kaptan oldum neslim yardim etti kaptanlarim yardim etti bide karıştırip araştirdim her şeyi ogrendim

kız boyundan -12 desin
Maşallah sana övünmek hakkın
Ben öyle olsam yere göğe sığdıramam heralde kendimi
Neyse darısı bize inşallah

Benim boyum 1.70 ama kilo dağılımlı
Geçen sefer 68 e düştüğümde 38 bşraz dar geliyodu 65 e düşersem tam olur heralde
Bide busefer cardiyoyla beraber sıkılaşmayada ağırlık verecem

Ayy ama Masallah boy var sende de bizim ailede 5 kızız ve herkesin boyu 1.72 1.73 ve 56 57 kilolari bi benim boy kisa 1.65 reva mi bu bende 1.70 bari olaydim spor da çok onemli tabi bende yapiyorum ama bileklerim hemen incildigi icin her hareketi yapamıyorum

Bende oyle sifir bilgiyle kaptan oldum neslim yardim etti kaptanlarim yardim etti bide karıştırip araştirdim her şeyi ogrendim
Her takımda iniş çıkışlar oluyor cnm
Tabi burda gönüllülük esası olduğu için devamlılık sağlayan üyeleri bulmak zor oluyor
Başta hepimiz acemiydik bi şekilde öğreniyoz işte

Anacım sizde zayıflık genetik heralde
Sende kısa sayımazsınki cnm hem önemli olan kilo boy oranı Tabi bide fit görünmek
Onun içinde ne kadar zayıflasakda spor şart

Kendini zorlamadan yap cnm
sporun zararı değil faydası dokunsun

Zayiflik kardeslerimde genetik ama bende degil malesef ben çocuklugumdan beri tombuldum hep şimdi zayifladim ama kilo almaya cok meyilliyim o yüzden hedef kiloma da gelsem normal bi insanin yedigi kadar bile yesem abartmasam da kilo aliyorum hemen hep az yemem lazim dedigin gibi bide spor eklenince super oluyo

Spor yapiyorum kizlarr
K kova01 15 dk yaptim 672 adim attim 96 kalori yaktim twist shape yle simdi diger egzersizlerimi yapip geliyorum

Kuzum kurallar is yerinde pc de kaldı hazırlamıştım yani
Ama şimdi bilmeniz gereken kural pazartesi tartı fotosu olcak kesinlikle kendinizi hazırlayın SekerPancarii
Tamam canim pazartesi fotoyla atariz kilolarimizi pazartesi de diger kurallari yazarsinhadi terim soğumadan ben spora devam

Sporumu tamamladim yarin spor icin izin günüm biraz ayak ve el bileklerim sızlıyo yarin dinlenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…