- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.221
Bende oyle sifir bilgiyle kaptan oldum neslim yardim etti kaptanlarim yardim etti bide karıştırip araştirdim her şeyi ogrendimhem zayıf kadın isterler hemde onu ye bunu ye derler
Madem tavuk ızgara falan ısmarlasaymış
Bende başladığımda bişey bilmiyodum cnm. Zamanla alışırsın
kız boyundan -12 desinAyy canikomm benim boy 165 kilo 53 şuan alt bedenim 38 üst bedenim 36 50 olunca 36 olcam insallahbenim bacaklar kalin ne kadar zayiflasam da 34 giyemem ama belim incecik guzel bi fizigim var yani kendimi ovmeden duramam Masallah sende harika kilo vermissin bazen kilo artışları olabiliyo bende 51dim ama 54 e çıkınca bende hedefi 50 ye indirip geri girdim listeye listede kilo vermek daha disiplinli oluyo insallah hedeflerimize ulasip irda kalırız
Ayy ama Masallah boy var sende de bizim ailede 5 kızız ve herkesin boyu 1.72 1.73 ve 56 57 kilolari bi benim boy kisa 1.65 reva mi bukız boyundan -12 desin
Maşallah sana övünmek hakkın
Ben öyle olsam yere göğe sığdıramam heralde kendimi
Neyse darısı bize inşallah
Benim boyum 1.70 ama kilo dağılımlı
Geçen sefer 68 e düştüğümde 38 bşraz dar geliyodu 65 e düşersem tam olur heralde
Bide busefer cardiyoyla beraber sıkılaşmayada ağırlık verecem
Her takımda iniş çıkışlar oluyor cnmBende oyle sifir bilgiyle kaptan oldum neslim yardim etti kaptanlarim yardim etti bide karıştırip araştirdim her şeyi ogrendim
Anacım sizde zayıflık genetik heraldeAyy ama Masallah boy var sende de bizim ailede 5 kızız ve herkesin boyu 1.72 1.73 ve 56 57 kilolari bi benim boy kisa 1.65 reva mi bubende 1.70 bari olaydim spor da çok onemli tabi bende yapiyorum ama bileklerim hemen incildigi icin her hareketi yapamıyorum
Zayiflik kardeslerimde genetik ama bende degil malesef ben çocuklugumdan beri tombuldum hep şimdi zayifladim ama kilo almaya cok meyilliyimHer takımda iniş çıkışlar oluyor cnm
Tabi burda gönüllülük esası olduğu için devamlılık sağlayan üyeleri bulmak zor oluyor
Başta hepimiz acemiydik bi şekilde öğreniyoz işte
Anacım sizde zayıflık genetik heralde
Sende kısa sayımazsınki cnm hem önemli olan kilo boy oranı Tabi bide fit görünmek
Onun içinde ne kadar zayıflasakda spor şart
Kendini zorlamadan yap cnm
sporun zararı değil faydası dokunsun
yok yok yemem artıkManti yimicen herhal
Tamam canim pazartesi fotoyla atariz kilolarimiziKuzum kurallar is yerinde pc de kaldı hazırlamıştım yani
Ama şimdi bilmeniz gereken kural pazartesi tartı fotosu olcak kesinlikle kendinizi hazırlayınSekerPancarii
Hem kilo dağılımı hemde insanın kendini nasıl rahat hissettiyle alakalı cnmBenim boy 1.58 ne diyosunuz siz
Kiloda 58
Benimki de 1.60Benim boy 1.58 ne diyosunuz siz
Kiloda 58
Foto nasıl ekleniyor ben bilmiyorumTamam canim pazartesi fotoyla atariz kilolarimizipazartesi de diger kurallari yazarsin hadi terim soğumadan ben spora devam
Saol tatlim olsun saglik olsun iyilesince yaparsinHarikasın canımben bugün de yapamıyorum hala gribin ağır dönemindeyim
Msj yazdigimiz kutucuk varya cevapla yazısının yaninda dosya yükle yaziyo oraya bastığında galerinden resim yukleyebilirsin canimFoto nasıl ekleniyor ben bilmiyorum
Merhabalar ben yeniyim nasıl takip yapicam nasıl yarışmaya katilicam yardımlarınızı rica ederimKuzum kurallar is yerinde pc de kaldı hazırlamıştım yani
Ama şimdi bilmeniz gereken kural pazartesi tartı fotosu olcak kesinlikle kendinizi hazırlayınSekerPancarii
Hoşgeldin cnmMerhabalar ben yeniyim nasıl takip yapicam nasıl yarışmaya katilicam yardımlarınızı rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?