- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.241
Bizde de mercimek çorbası var.ama akşam görümcemin oğlunun doğumgününe gideceğiz.inşallah kazasız belasız atlatırımSaol tatlim olsun saglik olsun iyilesince yaparsinsimdi ben miss gibi bi tarhana çorbası yapicam aksam icin kizima da iyi gelir
Sağol canımMsj yazdigimiz kutucuk varya cevapla yazısının yaninda dosya yükle yaziyo oraya bastığında galerinden resim yukleyebilirsin canim
Hosgeldin canim merak etme eger burdan hic ayrilmazsan kilolarinin hepsini verirsin bizimle beraberBen 38 yaşındayım evliyim 10 yasında 1 oğlum var 1.63 boyunda 110 kiloyum bir turlu kilolarimdan kurtulamiyorum yardimlariniz benim için çok önemlidir tecrübelerin izi benimle paylaşmanızı rica ederim tsk
Salata gibi ikramlar varsa onlarla doldur tabagini canim halledersin sennBizde de mercimek çorbası var.ama akşam görümcemin oğlunun doğumgününe gideceğiz.inşallah kazasız belasız atlatırım
Hoşgeldin canim.ben de 36 yaşındayım 2 çocuğum var.hiçbirşey için geç değil.yeterki istikrarlı ve kararlı ol.ben aç kalamıyorum 3 ana 2 ara öğün yapıyorum.mutlaka hergün spor yapmaya çalışıyorum.menüleri yazıyoruz hergün.Ben 38 yaşındayım evliyim 10 yasında 1 oğlum var 1.63 boyunda 110 kiloyum bir turlu kilolarimdan kurtulamiyorum yardimlariniz benim için çok önemlidir tecrübelerin izi benimle paylaşmanızı rica ederim tsk
Çok sağolsun inşallah memnun oldum hepinizle tanistigima kilolatimdsn kurtulduğunu görsem öğün yeniden dünyaya gelmiş gibi olucamHosgeldin canim merak etme eger burdan hic ayrilmazsan kilolarinin hepsini verirsin bizimle beraberişin içinde yarışma olunca ve her cuma tartilacagini bilince insan daha bi disiplinli ilerliyor @hedef52 kaptanimiz geldiginde sana kurallar yazili olan bi yazi paylaşir bende kendimi tanitiyim evliyim 22 yasindayim 4 yasinda kizim var 1.65 boyum dogumdan 1 bucuk sene sonra 75 kiloyla diyete başladım kalori sayarak gunde 1200 kalori alarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek ce tabi saglikli beslenerek 8 9 ay gibi bi surede 57 kiloya düştüm bir buçuk sene kilomu korudum simdi 50 kiloya inmek istiyorum 53 kiloyum son 3 kilom kaldi darisi basina canim
Burayami yazıyoruz herhunHoşgeldin canim.ben de 36 yaşındayım 2 çocuğum var.hiçbirşey için geç değil.yeterki istikrarlı ve kararlı ol.ben aç kalamıyorum 3 ana 2 ara öğün yapıyorum.mutlaka hergün spor yapmaya çalışıyorum.menüleri yazıyoruz hergün.
Evet canim her gün akşam neler yedigimizi yaptiysak sporlarimizi yaziyoruzBurayami yazıyoruz herhun
Evet canımBurayami yazıyoruz herhun
Menü de spor da 10 numaraSlm beybiler
Menum
Sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli), bir yumurta icine bi dilim sucuk dogradim ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: 1 ortaboy muz, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Sekersiz nescafe
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya salatası, yogurt biraz tursu
Spor
15 dk twist shape
50 squat
25 bacaklar kapali squat
25 sumo squat
30 bacaklar makas yan mekik
30 ters mekik+köprü
25 bacaklar makas+ 15 iki bacak assagi yukari
30 mekik
50 thigh masterle ic bacak
Ve soguma hareketleri
Su az içtim bugun hemen icmeye devam ediyorum
Saol canimmmMenü de spor da 10 numara
Ha-ri-ka-sin canimmAz önce doğumgününden geldim.sadece 1 adet mercimekli köfte yedim onca şeyin arasından.kendimle ne kadar gurur duysam az.
Sabah: tb ekmeğine tost,haşl. Yumurta,zeytin,domates,salatalık
Ara:elma,mandalina
Öğle:iZmir köfte,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara: portakal,1avuç kuruyemiş
Akşam:mercimek çorbası,1 dlm tb ekmek
Doğumgününde 1 mercimek köftesi
Banusum hoşgeldin geçmiş olsun canim insallah her sonuc temiz çıkar Rabbim yasatmasın bi dahaSelamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sanmayın dün öylesine konuşup bugün gelmemezlik ettiğimiEşim kendini biraz kötü hissettiği için onu öğlene doğru hastaneye götürdüm tabi tahliller, ekg, emar ve tomografi derken akşam 19:00da ancak eve girebildik
Geçen sene bu zamanlar beyin felci geçirmişti o yüzden acaba yinemi diye tedirgin olduk fakat şükür hepsi temiz çıktı diyebilirim ( gerçi doktor semptomları yine aynı olunca yine tedirgin oldu hatta pazartesi nörolojiye tekrar götüreceğim sabahtan )
Şükür şimdi daha iyide bende derin bir nefes aldım ve kendimi hemen kkya attım
Rabbim bir daha yaşatmasın bana o süreci ( ne sinir kalmıştı bende nede diyet o dönem hatta 92lere kadar düşmüşken tekrar hastaneydi raporlu 5 ay evde yatmasıydı kilolarda almıştı başını tekrar 115lere çıkmıştım)
Hem biraz kafam dağılsın hemde sizlere bakayım istedim
Maşallah baya sohbetler edilmiş
Diyetisyen cok iyi fikir banum uzun yolu olanlara diyetisyenle ilermeleri daha guzel sonuçlar veriyo diyolarSekerPancarii inşallah canım bugün eşimide tarttım oda tahmin ettiğim gibi kilo almış iyi bir diyetisyen bulalımda ailecek diyet yapalım dedi sonunda
Çok sevindim açıkçası çünkü beni baltalayan baş düşmanım oydu
Burdan bir arkadaşımız diyetisyene gidiyordu o sağ olsun bana listesini atmıştı hatta pazartesi eşimde birlikte ona başlayalım o zaman şimdilik dediBende ilk fırsatta tekrar hormonlara baktırıp birde kadın doğuma gidiceğim pko ne durumda öğrenmek için olmadı araştırma hastanesindeki diyetisyene başvururuz karı koca sonuçta her diyet kişiye özel hazırlanıyor kafama göre iş yapmıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?