Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 38 yaşındayım evliyim 10 yasında 1 oğlum var 1.63 boyunda 110 kiloyum bir turlu kilolarimdan kurtulamiyorum yardimlariniz benim için çok önemlidir tecrübelerin izi benimle paylaşmanızı rica ederim tsk

Ben 38 yaşındayım evliyim 10 yasında 1 oğlum var 1.63 boyunda 110 kiloyum bir turlu kilolarimdan kurtulamiyorum yardimlariniz benim için çok önemlidir tecrübelerin izi benimle paylaşmanızı rica ederim tsk
Hosgeldin canim merak etme eger burdan hic ayrilmazsan kilolarinin hepsini verirsin bizimle beraber işin içinde yarışma olunca ve her cuma tartilacagini bilince insan daha bi disiplinli ilerliyor @hedef52 kaptanimiz geldiginde sana kurallar yazili olan bi yazi paylaşir bende kendimi tanitiyim evliyim 22 yasindayim 4 yasinda kizim var 1.65 boyum dogumdan 1 bucuk sene sonra 75 kiloyla diyete başladım kalori sayarak gunde 1200 kalori alarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek ce tabi saglikli beslenerek 8 9 ay gibi bi surede 57 kiloya düştüm bir buçuk sene kilomu korudum simdi 50 kiloya inmek istiyorum 53 kiloyum son 3 kilom kaldi darisi basina canim

Hoşgeldin canim.ben de 36 yaşındayım 2 çocuğum var.hiçbirşey için geç değil.yeterki istikrarlı ve kararlı ol.ben aç kalamıyorum 3 ana 2 ara öğün yapıyorum.mutlaka hergün spor yapmaya çalışıyorum.menüleri yazıyoruz hergün.

Çok sağolsun inşallah memnun oldum hepinizle tanistigima kilolatimdsn kurtulduğunu görsem öğün yeniden dünyaya gelmiş gibi olucam

Burayami yazıyoruz herhun
Evet canim her gün akşam neler yedigimizi yaptiysak sporlarimizi yaziyoruz pazartesi günü takim içinde tartiliyoruz haftasonu kaçamaklarını önlemek için cuma günleri de bütün takimlar tartiliyor listemize yaziyoruz kilolarimizi ilk sayfayi okuyarak daha cok bilgi edinebilirsin takimla ilgili canim

Slm beybiler
Menum
Sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli), bir yumurta icine bi dilim sucuk dogradim ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: 1 ortaboy muz, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Sekersiz nescafe
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya salatası, yogurt biraz tursu

Spor
15 dk twist shape
50 squat
25 bacaklar kapali squat
25 sumo squat
30 bacaklar makas yan mekik
30 ters mekik+köprü
25 bacaklar makas+ 15 iki bacak assagi yukari
30 mekik
50 thigh masterle ic bacak
Ve soguma hareketleri
Su az içtim bugun hemen icmeye devam ediyorum

Menü de spor da 10 numara

Az önce doğumgününden geldim.sadece 1 adet mercimekli köfte yedim onca şeyin arasından.kendimle ne kadar gurur duysam az.
Sabah: tb ekmeğine tost,haşl. Yumurta,zeytin,domates,salatalık
Ara:elma,mandalina
Öğle:iZmir köfte,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara: portakal,1avuç kuruyemiş
Akşam:mercimek çorbası,1 dlm tb ekmek
Doğumgününde 1 mercimek köftesi

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Sanmayın dün öylesine konuşup bugün gelmemezlik ettiğimi Eşim kendini biraz kötü hissettiği için onu öğlene doğru hastaneye götürdüm tabi tahliller, ekg, emar ve tomografi derken akşam 19:00da ancak eve girebildik
Geçen sene bu zamanlar beyin felci geçirmişti o yüzden acaba yinemi diye tedirgin olduk fakat şükür hepsi temiz çıktı diyebilirim ( gerçi doktor semptomları yine aynı olunca yine tedirgin oldu hatta pazartesi nörolojiye tekrar götüreceğim sabahtan )

Şükür şimdi daha iyide bende derin bir nefes aldım ve kendimi hemen kkya attım
Rabbim bir daha yaşatmasın bana o süreci ( ne sinir kalmıştı bende nede diyet o dönem hatta 92lere kadar düşmüşken tekrar hastaneydi raporlu 5 ay evde yatmasıydı kilolarda almıştı başını tekrar 115lere çıkmıştım )

Hem biraz kafam dağılsın hemde sizlere bakayım istedim
Maşallah baya sohbetler edilmiş

Ha-ri-ka-sin canimm zafer senin yesen nolcakdi dimi sadece pismanlik

Banusum hoşgeldin geçmiş olsun canim insallah her sonuc temiz çıkar Rabbim yasatmasın bi daha kilolar böyle nankör iste o kadar emek demiyo hopp fırsatını bulunca geliyo hemen ama dert degil saglik olsun sen azimli hatunsun hedefe kadar durmak yok

SekerPancarii inşallah canım bugün eşimide tarttım oda tahmin ettiğim gibi kilo almış iyi bir diyetisyen bulalımda ailecek diyet yapalım dedi sonunda
Çok sevindim açıkçası çünkü beni baltalayan baş düşmanım oydu
Burdan bir arkadaşımız diyetisyene gidiyordu o sağ olsun bana listesini atmıştı hatta pazartesi eşimde birlikte ona başlayalım o zaman şimdilik dedi Bende ilk fırsatta tekrar hormonlara baktırıp birde kadın doğuma gidiceğim pko ne durumda öğrenmek için olmadı araştırma hastanesindeki diyetisyene başvururuz karı koca sonuçta her diyet kişiye özel hazırlanıyor kafama göre iş yapmıyayım

Diyetisyen cok iyi fikir banum uzun yolu olanlara diyetisyenle ilermeleri daha guzel sonuçlar veriyo diyolar ee eşin de kilo aldiysa işin daha kolay insanin yaninda diyet arkadasi olunca daha disiplinli ilerliyor hem yemek yaparkende artik hep hafif yemekler yapabilirsin nasilsa esin de diyette olucak kesinlikle görün bi doktora canim arada kontrol ettirmek gerekiyor degerleri hem

SekerPancarii en azından yaza kadar daha sağlam adımlarla ilerleriz diye düşünüyorum ailecek yaparsak
Şimdi baktım direk diyetisyendende randevu alınabiliyor ama önce tahlilerimi yaptırayımda belki endokrinle birlikte olması gerekir bari boşa vakit kayıp etmemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…