Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim bencede önce tahlillere baktir belki diyetisyen ister zaten cok sevindim canim hadi hayirli olsun şimdiden yaza çok yol katetmis olacaksiniz birlikte eminim

Çok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz ovin

Ben 38 yaşındayım evliyim 10 yasında 1 oğlum var 1.63 boyunda 110 kiloyum bir turlu kilolarimdan kurtulamiyorum yardimlariniz benim için çok önemlidir tecrübelerin izi benimle paylaşmanızı rica ederim tsk

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz kaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Çok geçmiş olsun canim Rabbim yaşamasin bi daha hastaneler çok zor

Veee bende hiç sorunsuz bi şekilde evimë geldiiimmm
Hastayım dedim çok kötü midem bulaniyo dedim bi tane tadına bak bari dediler bi tane yedim bıraktım
Arkasından poğaça geldi yemedim kabak tatlısı geldi yemedim ay ne zor bi aksamdi

kaptinn Çok sağ ol canım geçen seneden beri cidden benimde iyice dengem bozuldu
Bu sabah zaten Kayserideki patlamayı duyunca oturup ağladım sonra eşim derken biraz evvelde biraz haberleri gezip ayrıntıları görünce yine sinirler latçka oldu
Zaten balık burcuyum şu son 1 senedir gak deseler ağlayacak moddayım

Umarım yeni yıl çok daha güzel olurda hepsi unutulur

Çok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz ovin
Haberleri izleyince bende öyle oluyorum valla o yüzden pek bakmıyorum
ben ikizler burcuyum her an bi değişik im
İnsan sevdikleri için kendinden daha çok endiseleniyo korkuyo cookk iyi anlıyorum seni

kaptinn Canım ben genelde çok sıkı tuttuğumda bir yere gidersem daha kapıdan girerken ay midem çok kötü sizi sevdiğimden geldim ayağına yatıyorum ki yemekler geldiğinde ben teşekkür ederim midem daha kötü olursa diye korkuyorum dediğim an kimsecikler ısrar etmiyor
Hatta her zaman o numarayı yemezler diye artık hep ay şekerim çok yüksek sınırda zaten ne olur ısrar etmeyin sonra yiyince fenalaşıyorum diyorum
Çok uzun zamandır kimse bana ısrar etmez anam hariç kadıncağız her defasında ille tadına bari bak boğazımdan geçmez diyor ama börek tarzı oldumu hamur deme bana valla fena oluyorum diye yırtıyorum yinede ( sadece normal yemeklerde tadımlık alıyorum eğer bana uygun değilse )

İki kızım var evet askere yollayacağım bir erkek evladım yok ama o anneleri düşündükçe kötü oluyorum
Bizim bir akraba gelini var kadıncağız eşiyle evlendiğinde adamın 2 evladı vardı önceki evliliğinden ( karısı başkasına kaçmış çocuklarını bırakıp ) kadında önceki evliliğinden 1 evlatla geldi
Herkes ilk zamanlar aman üveylik ayrımı yapmasa bari diye düşünürken ( onlar evlendiklerinde üvey oğlu 9 yaşındaydı üvey kızı 7 yaşındaydı kendi oğluda 5 falandı sanırım ) kadıncağız üvey oğlunu ( ki asla üvey demez o benim canım der hep ) askere gönderdiğinde hastanelik oldu aman ya evladıma bir şey olursa diye 18 ay boyunca doğru dürüst yemedi bile aman oğlum asker ocağında yemiyordur bunları diye Kendi oğlu gittiğinde inan okadar üzülmedi ki kendi oğlu sırtında hafif eğrilik varmış diye 3 ay sonra geri geldi ( gözle görünmüyordu hatta çocuk bile askerde öğrendi )

Üveylik olduğu halde canından can kopan kadını gördükten sonra hep 9 ay karnında taşıyanları düşününce daha kötü oluyorum biz çocuklar ateşlenince bile aman diye panik oluyoruz o yüreği yanan Anneleri düşününce nasıl üzülmeyelim ( Burç bahane yani anlıyacağın )

Rabbim hep güzel şeylerle karşılaştırsın cümlemizi hatta vatanımızı Aminnnnnnnnnnnnn

Ben bu yaşta şekerim var dersem bile agziyla Gülmez bana ama mide olayı tuttu tekrar denicem
Zaten söyledim diyete başlıyorum sizde baslayın düğüne az kaldı dedim başlayalım dediler

Amiinnn ne güzel yazmissin kuzum cidden çok zor olsa gerek bizim burda cigerimiz yandı kim bilir o analar ne haldedir Rabbim vatanimizin birliğini bozmasin bolmek isteyen kimse ye de fırsat vermesin

Ayy ama supersinm sen yaaa valla alkış başardın Ayy ne zor olmustur tahmin ediyorum

Ayy ben bugun cok aciktim aslinda açlık degilde canim biseyler istiyor ama yemedim tabiieşim yeni geliyor işten 15dk ya evde olur abur vubur yicekmis

Ayy ben bugun cok aciktim aslinda açlık degilde canim biseyler istiyor ama yemedim tabiieşim yeni geliyor işten 15dk ya evde olur abur vubur yicekmis
O gelmeden uyu hemen ölü taklidi yap
Karşında biri yerken çok zor oluyo cidden ama ha gayret
Onlar yerken biz nisanlimla gelinlik modeli falan baktım ben öyle durdurdum kendimi

SekerPancarii Canım sen iradene sahip olursun eminim kız dünki hatunların resimlerini düşün çok az kaldı seninde o kıvama gelmene
Yazın atacağın havayı düşün ( ben kesin o kıvama gelsem havamdan geçilmez heleki bu halden o hale gelmiş olsam )
Olmadı sende sadece tarçınlı bir bardak soğuk süt iç yada yoğurt ye ama şimdi saate baktımda yeme yeme

Eşine bir hoş geldin de git yatak odasında kitap oku yada direk uyu

O gelmeden uyu hemen ölü taklidi yap
Karşında biri yerken çok zor oluyo cidden ama ha gayret
Onlar yerken biz nisanlimla gelinlik modeli falan baktım ben öyle durdurdum kendimi
O biskremi götürüyo karşımda bende su ictim yaptigim sporlara ihanet olur bu saatte biskuvi yemekkkyimicemm

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha tekrarını yaşatmasın
Ha-ri-ka-sin canimm zafer senin yesen nolcakdi dimi sadece pismanlik
zaten herkes kıskanç gözlerle baktı bana
sana da bravo canımsen de iyi atlatmışsın bu geceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…