- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.281
Bende ikizler burcuyum super evet haberler çok kotu insanin içi parçalanıyor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsunHaberleri izleyince bende öyle oluyorum valla o yüzden pek bakmıyorum
ben ikizler burcuyum her an bi değişik im
İnsan sevdikleri için kendinden daha çok endiseleniyo korkuyo cookk iyi anlıyorum seni
Çok tesekkur ederim memnun oldum grubunun güzel insanlardan sıcak kanlı insanlardan oluşuyor sağolsun ben. 38 yasında 1.63 boyundayim 110 kg ne diyetisyenle zayıflayan bildim ne ilaçlarla caylarla bende devamlılık sorunu var herşeyden cabuk sıkılıyorum ben buyum başka ekledigimi istediğiniz birşey varmiHoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizkaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Kanmadim kizz
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha tekrarını yaşatmasın
zaten herkes kıskanç gözlerle baktı bana
sana da bravo canımsen de iyi atlatmışsın bu geceyi
Evettt harikayizHErkese günaydın mutlu pazarlarkızlar dün hepimiz nefsimizle sınandık ve bu sınavı başarıyla geçtik.ben doğumgünü , kaptinn kayınvalide mantısı, SekerPancarii koca biskremi engellerini atlattık.kendimizi tebrik ediyorum
Devamlılık sorununu burda beraber atlaticaz bende 23 yaşındayım senin 58 kiloyum bende seningibi devam edemiyodum hiç bi şekilde ama buraya katildiktan sonra arkadaşlarımızın destegiyle başardım tekrar hoşgeldin canım hep beraber incecik fit kadın olacagiz :)Çok tesekkur ederim memnun oldum grubunun güzel insanlardan sıcak kanlı insanlardan oluşuyor sağolsun ben. 38 yasında 1.63 boyundayim 110 kg ne diyetisyenle zayıflayan bildim ne ilaçlarla caylarla bende devamlılık sorunu var herşeyden cabuk sıkılıyorum ben buyum başka ekledigimi istediğiniz birşey varmi
Çok güzel bi işi başardık cidden bende hepimizi tebrik ediyorumHErkese günaydın mutlu pazarlarkızlar dün hepimiz nefsimizle sınandık ve bu sınavı başarıyla geçtik.ben doğumgünü , kaptinn kayınvalide mantısı, SekerPancarii koca biskremi engellerini atlattık.kendimizi tebrik ediyorum
Harikasın.tebrik ederimIyi pazarlar kızlar
Bugünün pazar olduğunu unutup yarınki tartıya odaklanalım
Bizim takımdada pazartesi tartı kuralı var
Bende cumadan beri tartılmadım
Benim içinde süpriz olacak
Ben ay başında 1 ay sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünmüştüm
Çok şükür 2 haftası geride kaldı
Hiç tatlı yada hamurişi tarzı bişey yemedim paketli gıda da dahil
Darısı gelecek 2 haftaya
valla hasta hasta büyük oğlanın ödevleri miniğin beslenmesi derken gün bitti.bekarlığın tadını çıkar şimdidenKızlar nabersin nasıl gidiyor pazar tatili
sporla toparlarsın sen.ben de sabah kahvaltımda biraz esnek davrandım çünkü annemlere gittik ve ben pazar kahvaltılarını çok severimMenum
Sabah: 1 bucuk dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta az yagda baharatli ve kahvaltiliklardan az az, sekersiz cay
Ogle:2 biskrem bikac kraker, 2 minik mayasiz ev poğaçası
Akşam: 2 parça haşlanmis kemik biraz suyuyla birlikte ve yogurt
Bugun izin gunu yapicaktim sporda ama bu kacamaklari eritmem lazim o yüzden kizim uyuyunca sporumu yapicam yapinca yazarim
Kizimi yatirdim bi kahve içiyim sporumu yapicamHarikasın.tebrik ederim
valla hasta hasta büyük oğlanın ödevleri miniğin beslenmesi derken gün bitti.bekarlığın tadını çıkar şimdiden
sporla toparlarsın sen.ben de sabah kahvaltımda biraz esnek davrandım çünkü annemlere gittik ve ben pazar kahvaltılarını çok severim
Hiç olmasa iyiydi ama en azından öğlen yemişin cnmMenum
Sabah: 1 bucuk dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta az yagda baharatli ve kahvaltiliklardan az az, sekersiz cay
Ogle:2 biskrem bikac kraker, 2 minik mayasiz ev poğaçası
Akşam: 2 parça haşlanmis kemik biraz suyuyla birlikte ve yogurt
Bugun izin gunu yapicaktim sporda ama bu kacamaklari eritmem lazim o yüzden kizim uyuyunca sporumu yapicam yapinca yazarim
Teşekkür ederim cnmHarikasın.tebrik ederim
Sıkma derkenBugün annemlere kahvaltıya gittik.sıkma yapmıştı bana çok seviyorum diye.eşim de simit almıştı.azar azar yedim.normalde daha fazla yerdim kendimi sınırladım.
Sabah:yarım simit,1 sıkma,peynir,zeytin,domates,1lokma tahinli ekmek
Ara:mandalina,portakal
Akşam: adana kebap,tb yufka ekmek( elim kadar),şalgam suyu,salata
Sıkma adana yöresine özgü, gözlemenin dürüm versiyonu gibi düşün, yuvarlak lavaş ekmeğe peynirli harç koyup yuvarla al sana sıkmaHiç olmasa iyiydi ama en azından öğlen yemişin cnm
Akşamı öyle kapatman güzel olmuş
Teşekkür ederim cnm
Sıkma derken
Bulgurlu bişeymi
En azından miktar ayarlaması yapabilmen güzel cnm
Ama simitle beraber olmasa daha iyiymiş
Sabah fazla olduğu için akşam sıfır ekmek olsaydı ve şalgam yerine ayran içseydin daha iyi olurdu. Çünkü şalgam ödem yapabiliyor
Bende katılmak istiyorun
Kız ne uzun yazmışsınHoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimizkaptinn el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Oww masallah vallaIyi pazarlar kızlar
Bugünün pazar olduğunu unutup yarınki tartıya odaklanalım
Bizim takımdada pazartesi tartı kuralı var
Bende cumadan beri tartılmadım
Benim içinde süpriz olacak
Ben ay başında 1 ay sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünmüştüm
Çok şükür 2 haftası geride kaldı
Hiç tatlı yada hamurişi tarzı bişey yemedim paketli gıda da dahil
Darısı gelecek 2 haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?