- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.301
Kız ne uzun yazmışsın
Seni gidi Ctrl+C Ctrl+V seniHazır metinbunu da bi düzenlicem okumak zor oluyo çünkü farkındayım
Seni gidi Ctrl+C Ctrl+V seni
Kız kaç kişi oldu takım
Tatlısı ilk yemek şeklini değiştirmeye odaklanSabah yarim ekmek patates kızartmasi aksam bir kase çorba bir kase yogurt
Kız sen cuma yapacağım kurallar bildirisini pazartesiyi mı bıraktınAma napim amaaaa
Su an 5 kişiyiz + 3 aday var sanırım yarın sabah kesin net liste hazırlarim bakalım hepinize cookkk teşekkürler yalnız birakmadiniz bizi
Ya ben ekmek yemeden yaşayamiyorum..
Liste pc de hazır yaptım da atmaya yetistiremedim işten çıkıncaKız sen cuma yapacağım kurallar bildirisini pazartesiyi mı bıraktın
Benim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorumAh canım sende bendensinanlıyorum ben seni bende ekmege bagimliyim birakmasida çok zor farkındayım. Ama yavaş yavaş bırakınca oluyo zaten burda liste kontrolu yapıyoruz elestirilerden çekimi yavaş yavaş birakırsin sende.
Bide öğünler dengesiz gibi geldi bana 3 ana 2 ara öğün yaparsan kendini tutup az yiyebilirsin
Ben kübser
Boyum=1,65
Kilom:79
Yasim=30
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Evet esim istiyor e bende yiyorum haliyle ayrı gayri olmuyor kiTatlısı ilk yemek şeklini değiştirmeye odaklan
Gruptakileri 2 gruba ayırabilisin kapissinlar her hafta birbirleriyle grup daha aktif olacaktır böyle eminimListe pc de hazır yaptım da atmaya yetistiremedim işten çıkıncaama pazartesi için resimli tartı dedim mesela ondan haberi var herkesin
Hergun iki kilometre yol yürüyorum. Bu yeterlimi pekiCanim vermen gereken kilolarin bi kismini verelim sonra spora başlarız çünkü sporsuz diyet pek kalıcı olmuyo
Gece uyusan daha iyi olmaz mı çünkü gece yemek daha zararlı beklerkende ister istemez yiyesi gelir insaninBenim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ye, yeme diyen yok ki tatlım. Daha sağlıklı yapıp yeEvet esim istiyor e bende yiyorum haliyle ayrı gayri olmuyor ki
Gruptakileri 2 gruba ayırabiliriz kapissinlar her hafta birbirleriyle grup daha aktif olacaktır böyle eminim
Evet haklisin en büyük sorun bu beklerken yiyorum dün gece 2 de krep yaptım yedim evet ilk önce gece erken yatmam gerekiyor haklisinGece uyusan daha iyi olmaz mı çünkü gece yemek daha zararlı beklerkende ister istemez yiyesi gelir insanin
Hem ogunlerin saatleride yerine oturur boylelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?