Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende menumü yazayım
Sabah : 3 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir

Ögle: nişanli zoruyla 3 çiğ köfte(lavaşsiz) ayran

Aksam: tavuk yemegi (susuz) tarhana çorbası 1 dilim ekmek

Şimdi yeşil çay içiyorum ve yegenimin tatlı ısrarlarınıda reddettim çok şükür

Ya ben ekmek yemeden yaşayamiyorum..

Ah canım sende bendensin anlıyorum ben seni bende ekmege bagimliyim birakmasida çok zor farkındayım. Ama yavaş yavaş bırakınca oluyo zaten burda liste kontrolu yapıyoruz elestirilerden çekimi yavaş yavaş birakırsin sende.
Bide öğünler dengesiz gibi geldi bana 3 ana 2 ara öğün yaparsan kendini tutup az yiyebilirsin

Benim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Benim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Gece uyusan daha iyi olmaz mı çünkü gece yemek daha zararlı beklerkende ister istemez yiyesi gelir insanin
Hem ogunlerin saatleride yerine oturur boylelikler

Gece uyusan daha iyi olmaz mı çünkü gece yemek daha zararlı beklerkende ister istemez yiyesi gelir insanin
Hem ogunlerin saatleride yerine oturur boylelikler
Evet haklisin en büyük sorun bu beklerken yiyorum dün gece 2 de krep yaptım yedim evet ilk önce gece erken yatmam gerekiyor haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…