- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.321
KesinlikleEveettt kesinlikle spor konusundada düşünüyorum ben onu rekabet her zaman iyidir
O hayatta yemez benim adam sağlıklı şeylere karşı :)Ye, yeme diyen yok ki tatlım. Daha sağlıklı yapıp ye
Fırında ızgara yap salatanla , tb ekmeği ile ye, daha lezzetli geliyor tadı
Aynen canim keske hic olmasaydiHiç olmasa iyiydi ama en azından öğlen yemişin cnm
Akşamı öyle kapatman güzel olmuş
Teşekkür ederim cnm
Sıkma derken
Bulgurlu bişeymi
En azından miktar ayarlaması yapabilmen güzel cnm
Ama simitle beraber olmasa daha iyiymiş
Sabah fazla olduğu için akşam sıfır ekmek olsaydı ve şalgam yerine ayran içseydin daha iyi olurdu. Çünkü şalgam ödem yapabiliyor
Ayy aynı gecmis benEvet haklisin en büyük sorun bu beklerken yiyorum dün gece 2 de krep yaptım yedim evet ilk önce gece erken yatmam gerekiyor haklisin
Hosgeldin canimmBende katılmak istiyorun
MeselaKesinlikle
O yemesin sen yeO hayatta yemez benim adam sağlıklı şeylere karşı :)
Hosbulduk :))Hosgeldin canimm
Artık öyle olacak yani bas koydum ben bu yola peki spor konusunda günlük 2 km nasilO yemesin sen ye
Bu de ne versen onu yer merak etme, hiç mı fırında tavuk balık yemiyorsunuz
Kiz bu arada ben takim kaptani diyosun kaptan yardimcisi bölümüne de kendini etiketliyosunHazır metinbunu da bi düzenlicem okumak zor oluyo çünkü farkındayım
Bizde önceden kardesimle gece 2 paket cips kek kola alır film izlerdik ama her akşam yani sonra benim göbeğim ben burdayım demeye başladı sonrasını tutamadim 61 e kadar çıktım ki bu boyla 61 top gibi bişi olduydumEvet haklisin en büyük sorun bu beklerken yiyorum dün gece 2 de krep yaptım yedim evet ilk önce gece erken yatmam gerekiyor haklisin
Benimde boyum 1.65 canimBen kübser
Boyum=1,65
Kilom:79
Yasim=30
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ahh gelenler kalsa çoğalıcaz daSeni gidi Ctrl+C Ctrl+V seni
Kız kaç kişi oldu takım
Kız ben spora gidiyorum bfit 30 dk da bitiyorum bide 30 git 30 gel vallaha bünye anca bunu kaldırıyor yahuMeselaSekerPancarii nin maşallah i var ben okadar spor yaptığını bilmiyorum ben ona rakip olcam aklımda o benim
Sizin taktiği söyledi yeni kaptaniçeKopyala yapıştırhep bunu paylasiyoz
Kiz bu arada ben takim kaptani diyosun kaptan yardimcisi bölümüne de kendini etiketliyosunoraya Moonlii yazican o senin yardimcin
Nasıl yaptın kaç ayda yaptinBenimde boyum 1.65 canimbende 75 kilodan 53 e düştüm 50 kilo hedefim son 3 kilom
Artık öyle olacak yani bas koydum ben bu yola peki spor konusunda günlük 2 km nasil
Ben 50li rakamları ortaokula giderken görmüştüm :))Benimde boyum 1.65 canimbende 75 kilodan 53 e düştüm 50 kilo hedefim son 3 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?