- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.341
Ben km bakmam kuzum, sporu kaçta yaptığına bağlı . Sabah kahvaltıdan önce yaparsan (ki yağ yakarsin) 45 dakika tempolu yeterli olacaktırArtık öyle olacak yani bas koydum ben bu yola peki spor konusunda günlük 2 km nasil
Bende trambolin tepelerinde yim evdeKız ben spora gidiyorum bfit 30 dk da bitiyorum bide 30 git 30 gel vallaha bünye anca bunu kaldırıyor yahu
Sizin taktiği söyledi yeni kaptaniçe
Evet ayriyetten evde de yapmam lazim indire cem evet2 kilometre iyi gibi evde de spor yapabilirsin güzel programlar var internet üzerinden izle yap oh mis
Sabahki ekmek 2 dilim olsaydi daha iyi olardi kaptanim bide cigkofte yimişin aksamki ekmek ne ariyi ordaKızlar bende menumü yazayım
Sabah : 3 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir
Ögle: nişanli zoruyla 3 çiğ köfte(lavaşsiz) ayran
Aksam: tavuk yemegi (susuz) tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yegenimin tatlı ısrarlarınıda reddettim çok şükür
Sabah imkanım yok valla , anca kalkıp kahvaltı hazırlıyorum ..anca aksam yürüyüşü yapıyorum esim ise gidinceBen km bakmam kuzum, sporu kaçta yaptığına bağlı . Sabah kahvaltıdan önce yaparsan (ki yağ yakarsin) 45 dakika tempolu yeterli olacaktır
Ovvv yarim ekmek miSabah yarim ekmek patates kızartmasi aksam bir kase çorba bir kase yogurt
Bu adam zayiflamami istiyo ama bana sürekli yediriyoSabahki ekmek 2 dilim olsaydi daha iyi olardi kaptanim bide cigkofte yimişin aksamki ekmek ne ariyi ordaama tatliyi reddetmen supeğ
Haklisin tamam söz veriyorum yemeyecegim.İki dilim ekmek yeterliOvvv yarim ekmek mipatates kizartmasi mii bu menüyü saymayalim bence ilk gün diye sabahlari iki dilim cavdar veya tambugday veya tahilli ekmek yesen yumurta peynir zeytin falan yiyerek yaninda daha iyi olur canim ekmegi azaltmazsan kilo veremezsin
Sadece sabahlari iki dilim tahilli ekmek yesen bagirsaklari da çalıştırır canim fazlasi iyi olmaz ogle ve aksam ekmek yememeye çalışTamam bide su var kızlar ekmek yemeden kusura bakmayın da bende wc sorunu oluşuyor.O yüzden günlük ne kadar ekmek tuketmeliyim
Ayy bu bi hakaretttBu adam zayiflamami istiyo ama bana sürekli yediriyogeçen bana obez gelinliği gösterdi sana bundan alırız dedi
Erkekler öyle zayıfla derler ama sürekli de yedirme peşindelerBu adam zayiflamami istiyo ama bana sürekli yediriyogeçen bana obez gelinliği gösterdi sana bundan alırız dedi
Kwbizlik sorunu bende de var kuzum doktora gittim beyaz ekmek yeme günde 2.5 litre su iç dedi sende dene bunları bence susuzluktan oluyo çünküTamam bide su var kızlar ekmek yemeden kusura bakmayın da bende wc sorunu oluşuyor.O yüzden günlük ne kadar ekmek tuketmeliyim
Olur olur, takim aktif kalsin mutlaka olur, bizim 7.takimda 4 kisi vardi sonradan acildik , tam acildikAhh gelenler kalsa çoğalıcaz da
Bende trambolin tepelerinde yim evdeama yegencik el koydu o yüzden yapamıyorum
Ayy bu bi hakaretttobez gelinligi ne kizzz ahahah reddet verdigi herseyi yimem de narin ince zayif gelin olmak kolay değal de
Hoşgeldin canimBen kübser
Boyum=1,65
Kilom:79
Yasim=30
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
afiyet olsun canım.pazara göre iyi bir menüKızlar bende menumü yazayım
Sabah : 3 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir
Ögle: nişanli zoruyla 3 çiğ köfte(lavaşsiz) ayran
Aksam: tavuk yemegi (susuz) tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yegenimin tatlı ısrarlarınıda reddettim çok şükür
Canim benim eşimde iki haftada bir bir haftaligina nöbetçi oluyo ben eşimi beklemiyorum uyyorum ve normal sabah 9 gibi kalkiyorum uyku duzeni de cok onemli bence geceleri oturma uyuBenim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Erkekler öyle zayıfla derler ama sürekli de yedirme peşindeler
Benim taktik buAynen bende ona yediriyorum sürekli ben göbek li erkek severim diye
Olur olur, takim aktif kalsin mutlaka olur, bizim 7.takimda 4 kisi vardi sonradan acildik , tam acildik
Benim evde mini spor klubu olacak kadar nalzeme car yuzlerine bakmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?