Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabahki ekmek 2 dilim olsaydi daha iyi olardi kaptanim bide cigkofte yimişin aksamki ekmek ne ariyi orda ama tatliyi reddetmen supeğ

Ben km bakmam kuzum, sporu kaçta yaptığına bağlı . Sabah kahvaltıdan önce yaparsan (ki yağ yakarsin) 45 dakika tempolu yeterli olacaktır
Sabah imkanım yok valla , anca kalkıp kahvaltı hazırlıyorum ..anca aksam yürüyüşü yapıyorum esim ise gidince

Tamam bide su var kızlar ekmek yemeden kusura bakmayın da bende wc sorunu oluşuyor.O yüzden günlük ne kadar ekmek tuketmeliyim

Sabah yarim ekmek patates kızartmasi aksam bir kase çorba bir kase yogurt
Ovvv yarim ekmek mi patates kizartmasi mii bu menüyü saymayalim bence ilk gün diye sabahlari iki dilim cavdar veya tambugday veya tahilli ekmek yesen yumurta peynir zeytin falan yiyerek yaninda daha iyi olur canim ekmegi azaltmazsan kilo veremezsin

Ev
Haklisin tamam söz veriyorum yemeyecegim.İki dilim ekmek yeterli

Tamam bide su var kızlar ekmek yemeden kusura bakmayın da bende wc sorunu oluşuyor.O yüzden günlük ne kadar ekmek tuketmeliyim
Sadece sabahlari iki dilim tahilli ekmek yesen bagirsaklari da çalıştırır canim fazlasi iyi olmaz ogle ve aksam ekmek yememeye çalışbol su da icersen kabizlik olmaz

Bu adam zayiflamami istiyo ama bana sürekli yediriyo geçen bana obez gelinliği gösterdi sana bundan alırız dedi
Ayy bu bi hakarettt obez gelinligi ne kizzz ahahah reddet verdigi herseyi yimem de narin ince zayif gelin olmak kolay değal de

Kwbizlik sorunu bende de var kuzum doktora gittim beyaz ekmek yeme günde 2.5 litre su iç dedi sende dene bunları bence susuzluktan oluyo çünkü

Ayy bu bi hakarettt obez gelinligi ne kizzz ahahah reddet verdigi herseyi yimem de narin ince zayif gelin olmak kolay değal de

Bende onun göbeğine vurdum sende bunu erit önce dedim
Diyetteyim artık kesin kararım yaza incecigim dedim He He dedi inanmiyoda bana 0

Ben kübser
Boyum=1,65
Kilom:79
Yasim=30
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hoşgeldin canim
afiyet olsun canım.pazara göre iyi bir menü

Benim sorun esim gece çalışıyo ondan dolayı sabaha kadar gelmesini bekliyorum.Sonra biz öğlen birde kalkıyoruz 2 de kahvaltı yapıyoruz bundan dolayı benim düzensiz ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Canim benim eşimde iki haftada bir bir haftaligina nöbetçi oluyo ben eşimi beklemiyorum uyyorum ve normal sabah 9 gibi kalkiyorum uyku duzeni de cok onemli bence geceleri oturma uyuerken kalkan yol alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…