- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.361
Ama kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyorEvet esim istiyor e bende yiyorum haliyle ayrı gayri olmuyor ki
Evet kararliyim ben yemiyorum bundan böyleAma kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor
Tatlım sen 79 kilosun günde 6-7 dilim ekmek Yemen gerekiyorTamam bide su var kızlar ekmek yemeden kusura bakmayın da bende wc sorunu oluşuyor.O yüzden günlük ne kadar ekmek tuketmeliyim
Ona kizarma yap yesin yagli yagli sende kendine guzel sahlikli diyete uygun seyler hazirla onlari ye canimO hayatta yemez benim adam sağlıklı şeylere karşı :)
Ay bende Hayır diyorum is yerindekilrr gözüme sokuyo biz yiyosak sende yiceksin diye bi abı var sağolsun her yedigimde bakıp pınar yine yiyosun maşallah sanki ben evlencem deyip caydırıyoAma kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor
Nihihahoooo beni gecemezsinnnMeselaSekerPancarii nin maşallah i var ben okadar spor yaptığını bilmiyorum ben ona rakip olcam aklımda o benim
OzAman oda yarim ekmeğe tekabül etmiyormuTatlım sen 79 kilosun günde 6-7 dilim ekmek Yemen gerekiyor
Mesela şuan size yazarken twist shape yapiyorumMeselaSekerPancarii nin maşallah i var ben okadar spor yaptığını bilmiyorum ben ona rakip olcam aklımda o benim
Nihihahoooo beni gecemezsinnn
Bende on dönüm bostan yan gel yat osman yapıyorum :)Mesela şuan size yazarken twist shape yapiyorum
Mesela şuan size yazarken twist shape yapiyorum
Cocuk var mi canim seninSalınca gidiyor valla önüne geçmem gerek 8li rakamlardan nefret ediyorum
Bende on dönüm bostan yan gel yat osman yapıyorum :)
Çocuk yok canım ama çatlak malesef çok doğum yapmış gibiCocuk var mi canim seninyoksa hemen zayifla karninda gevseme catlak olmadan zayofligin keyfini sür yani tabi cocuk varsa da zayifla fit anne ol
Ayy buhar makinesi bende de var kizim icin almistim iyi oluyor kuzucuklaraOndan bende alcam kiz çok beğendim geçen baktımdaama şimdi ablam için buhar makinasi almam lazım kızlar hasta oluyo sürekli evin havasi kuruyor dedi ablam kiyamam ben kuzularima
Olsun canim dogum yapmadan once vucut daha cabuk toparliyor kendiniÇocuk yok canım ama çatlak malesef çok doğum yapmış gibi
Gece yatarken spor yapmayı planlıyorum şuan enerji depoluyorumKalk kalk oturmaya mi geldik bende şimdi mekik cekicem
Merhabalar ben yeniyim nasıl takip yapicam nasıl yarışmaya katilicam yardımlarınızı rica ederim
Hayır tatlım.E
OzAman oda yarim ekmeğe tekabül etmiyormu
Şuan göbeğimde sarkma var ben önceden 94 kiloydumOlsun canim dogum yapmadan once vucut daha cabuk toparliyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?