Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet esim istiyor e bende yiyorum haliyle ayrı gayri olmuyor ki
Ama kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor

Ama kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor
Evet kararliyim ben yemiyorum bundan böyle

Ay bende Hayır diyorum is yerindekilrr gözüme sokuyo biz yiyosak sende yiceksin diye bi abı var sağolsun her yedigimde bakıp pınar yine yiyosun maşallah sanki ben evlencem deyip caydırıyo

Ondan bende alcam kiz çok beğendim geçen baktımda ama şimdi ablam için buhar makinasi almam lazım kızlar hasta oluyo sürekli evin havasi kuruyor dedi ablam kiyamam ben kuzularima
Ayy buhar makinesi bende de var kizim icin almistim iyi oluyor kuzucuklara bak canim bu alet cok iyi terletiyor

E

OzAman oda yarim ekmeğe tekabül etmiyormu
Hayır tatlım.
Öncelikle kepekli/tam buğday/ çavdar ekmeğinden bahsediyorum.
Ama bu 7 dlm ekmek sadece ekmek değildir . Unutma 1 kepçe çorba da 1 dlm ekmektir.
Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 er dlm ekmek ve 2 kepçe çorba yersen o gün 6 dlm tb ekmeği yemiş olursun.

Ay diyetisyene Gide Gide bu denklemi kafama islemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…