- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.381
Ben kalori saydim canim günlük 1200 kalori aldim bide aksam 6 dan sonra bisey yemedim 8 9 ay gibi bi surede 75 den 57 ye indim 57 yi uzun bi sure korudum simdi 50 ye dusmeye karar verdim az kaldi 50 olmamaN
Nasıl yaptın kaç ayda yaptin
O enerjiyi nasıl depoluyosun bişey yiyerek değil dimiGece yatarken spor yapmayı planlıyorum şuan enerji depoluyorum
Bende cocukken bile hep tombuldum canim babam hep kizardi az ye diye iyiki de kizmis yoksa obez olurdum ilk defa 50 kiloda olucam bendeBen 50li rakamları ortaokula giderken görmüştüm :))
AminnnBen kalori saydim canim günlük 1200 kalori aldim bide aksam 6 dan sonra bisey yemedim 8 9 ay gibi bi surede 75 den 57 ye indim 57 yi uzun bi sure korudum simdi 50 ye dusmeye karar verdim az kaldi 50 olmamaDarisi sana canim
Dayanabilirsen soğuk duş al, en azı dan yazlarıÇocuk yok canım ama çatlak malesef çok doğum yapmış gibi
O enerjiyi nasıl depoluyosun bişey yiyerek değil dimi
Aç karnina yapmak iyi mi ki sporu mesela ben sabahlari 30 dk twist shape yapsam yag yakar miyimBen km bakmam kuzum, sporu kaçta yaptığına bağlı . Sabah kahvaltıdan önce yaparsan (ki yağ yakarsin) 45 dakika tempolu yeterli olacaktır
Ben diyetisyene gidemiyorum ya parama kiyamiyorumHayır tatlım.
Öncelikle kepekli/tam buğday/ çavdar ekmeğinden bahsediyorum.
Ama bu 7 dlm ekmek sadece ekmek değildir . Unutma 1 kepçe çorba da 1 dlm ekmektir.
Sabah 2 dlm, öğlen ve akşam 1 er dlm ekmek ve 2 kepçe çorba yersen o gün 6 dlm tb ekmeği yemiş olursun.
Ay diyetisyene Gide Gide bu denklemi kafama islemistim
Supersin canimEv
Haklisin tamam söz veriyorum yemeyecegim.İki dilim ekmek yeterli
Yok valla bisey yemiyorumO enerjiyi nasıl depoluyosun bişey yiyerek değil dimi
Ayy ben kosu bandim olsun cok istiyorummOlur olur, takim aktif kalsin mutlaka olur, bizim 7.takimda 4 kisi vardi sonradan acildik , tam acildik
Benim evde mini spor klubu olacak kadar nalzeme car yuzlerine bakmiyorum
Ayy yiiiok ben sevmem göbekli irkek esimi uyaririm hep az ye bak gibeen cikti diyeAynen bende ona yediriyorum sürekli ben göbek li erkek severim diye
Ayy ben kosu bandim olsun cok istiyorummtakıyım kulakligi deli gibi koşuyum da kosuyum
Tabi kadar ama actan kastın kahvaltı yapmamak. Ben 2 yk yoğurt yer yürüyüşe çıkardım. 24 kg yağdan verdimAç karnina yapmak iyi mi ki sporu mesela ben sabahlari 30 dk twist shape yapsam yag yakar miyimkafamda deli sorular
Evet kararliyim ben yemiyorum bundan böyle
Ayy yiiiok ben sevmem göbekli irkek esimi uyaririm hep az ye bak gibeen cikti diye
Evet canim sabah kalkinca diyorum ben kahve icmeden ayilamiyorum kahvemi içsem 30 dk yapsam iyi olur demiTabi kadar ama actan kastın kahvaltı yapmamak. Ben 2 yk yoğurt yer yürüyüşe çıkardım. 24 kg yağdan verdim
Nasıl bir duygu merak ediyorumBende cocukken bile hep tombuldum canim babam hep kizardi az ye diye iyiki de kizmis yoksa obez olurdum ilk defa 50 kiloda olucam bende
Ben 98 i görünce mecbur kiymistim, hâlâ koyuyor gerçi, çalışmayan birine 75 TL ne demek düşününBen diyetisyene gidemiyorum ya parama kiyamiyorummalum Çeyiz yaptigimdan para kıymetli benim için
Ayy ahahahahhgjjBn pek severim bide yatıyorum göbeğine yumuk yumuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?