Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl bir duygu merak ediyorum
O kadar guzel bi duygu ki ben hic 5 li rakamlara düşmemistim ilk tartida 59 u gördüğümde aglicaktim sevinçten her giydiginin yakismasi istedigini giyebilmek bu beni kilolu gosterdi derdi olamamasi hepsi hepsi cok guzelll

Ben 98 i görünce mecbur kiymistim, hâlâ koyuyor gerçi, çalışmayan birine 75 TL ne demek düşünün

Ben 98 olsam beni yuvarlayarak götürür nişanlım valla mecbur olunca veriliyor demek ki bnm is yerinden bi arkadaşım 2 kilo alsın gider hemen diyetisyene

Şuan göbeğimde sarkma var ben önceden 94 kiloydum
Kilolarinin büyük bi kismini ver sonra jillian michaels yaparsin canim ben gobegimin büyük bi bölümünü onunla toparladim ama kilo fazlasi olanlara onermiyolar sakatlanma olmasin diye

Evet canim sabah kalkinca diyorum ben kahve icmeden ayilamiyorum kahvemi içsem 30 dk yapsam iyi olur demi
Tabi ki işe yarar , ilk haftadan görürsün, denemeden zarar gelmez gerçi o spor hakkında bilgi bilgim yok

Ben 98 olsam beni yuvarlayarak götürür nişanlım valla mecbur olunca veriliyor demek ki bnm is yerinden bi arkadaşım 2 kilo alsın gider hemen diyetisyene
Bende yuvarlanıyordum sayılır
İlk yürüyüşe çıktım ama tempolu, görsen gelen giden geçiyor beni, kendimce tempolu yürüyordum düşün artık halimi

Kız ne değişik insanlar var, ben 74 e indiğimde sevgilim artık kilo verme diye kiziyordu bana , deli mi ne

74 kilomu sun canım sen

Su sabah kalıp nasi spor yapiyosunuz ben 7 de uyanıyorum işe gidene kadar gözlerim zor aciliyo
Ayy kiz ben ev hanimiyam yaparam bende 8 de kalkiyorum kizimla ama kizim kalki kalkmaz kahvalti yaparsa cok az yiyo ayikmayi bekliyoruz bi yarim saat sonra kahvalti hazırlıyorum o zamanda spor yapiyim diyorum birer gün arayla zaten ogleden sonra da spor yapiyorum

Bu alet merdiven gibi canim biraz zor basiliyor yürüyüş yapiyorum gibi düşün dur netten atiyim fotosunu

Ben önceden sigara içerken yurumeyede üseniyodum nefesim kesiliyodu şimdi çok şükür merdivenleri koşa koşa cikiyorum
Benim yemek hariç hiç öyle alışkanlığım yoktu, sonuç aynı, en fazla 2.kat

Nanais hede52 sizler kaç kg sunuz
Tatlım şuan 67 kg yım, boyum 168.

24 kilo yagdan superrsin canimmmasallah
Kız hâlâ fazladan yağım vardı, gidip olcturmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…