- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.401
Evet canim sabah kalkinca diyorum ben kahve icmeden ayilamiyorum kahvemi içsem 30 dk yapsam iyi olur demi
Ben hala hiç kosmadim kalbim dayanmazAyy ben kosu bandim olsun cok istiyorummtakıyım kulakligi deli gibi koşuyum da kosuyum
O kadar guzel bi duygu ki ben hic 5 li rakamlara düşmemistim ilk tartida 59 u gördüğümde aglicaktim sevinçtenNasıl bir duygu merak ediyorum
Ben 98 i görünce mecbur kiymistim, hâlâ koyuyor gerçi, çalışmayan birine 75 TL ne demek düşünün
Ayy ahahahahhgjjbiz niye fit olmak icin ugrasiyoz da onlar yiyip yiyip yatiyiii ben yemiyosam o da yimesin
Ayy bende istiyom trambolinSeni yeneceeemm trambolinim bi gelsinde gör
Ben önceden sigara içerken yurumeyede üseniyodum nefesim kesiliyodu şimdi çok şükür merdivenleri koşa koşa cikiyorumBen hala hiç kosmadim kalbim dayanmaz
AyyBende on dönüm bostan yan gel yat osman yapıyorum :)
Ayy bende istiyom trambolinherseyi istiyom bende
Nanais hede52 sizler kaç kg sunuz
Kilolarinin büyük bi kismini ver sonra jillian michaels yaparsin canim ben gobegimin büyük bi bölümünü onunla toparladim ama kilo fazlasi olanlara onermiyolar sakatlanma olmasin diyeŞuan göbeğimde sarkma var ben önceden 94 kiloydum
Bizim evde de koyacak yer yok malesef hemde ev kredisi ödüyoruz bütçe de yokOnu bende çok istiyorum bayılıyorum yürümeye koşmaya ama bizim burda hiç yer yok yürüyüş için
24 kilo yagdan superrsin canimmTabi kadar ama actan kastın kahvaltı yapmamak. Ben 2 yk yoğurt yer yürüyüşe çıkardım. 24 kg yağdan verdim
Tabi ki işe yarar , ilk haftadan görürsün, denemeden zarar gelmezEvet canim sabah kalkinca diyorum ben kahve icmeden ayilamiyorum kahvemi içsem 30 dk yapsam iyi olur demi
Bende yuvarlanıyordum sayılırBen 98 olsam beni yuvarlayarak götürür nişanlımvalla mecbur olunca veriliyor demek ki bnm is yerinden bi arkadaşım 2 kilo alsın gider hemen diyetisyene
74 kilomu sun canım senTabi ki işe yarar , ilk haftadan görürsün, denemeden zarar gelmezgerçi o spor hakkında bilgi bilgim yok
Bende yuvarlanıyordum sayılır
İlk yürüyüşe çıktım ama tempolu, görsen gelen giden geçiyor beni, kendimce tempolu yürüyordum düşün artık halimi
Kız ne değişik insanlar var, ben 74 e indiğimde sevgilim artık kilo verme diye kiziyordu bana , deli mi ne
Ayy kiz ben ev hanimiyam yaparamSu sabah kalıp nasi spor yapiyosunuz ben 7 de uyanıyorum işe gidene kadar gözlerim zor aciliyo
Bu alet merdiven gibi canim biraz zor basiliyor yürüyüş yapiyorum gibi düşün dur netten atiyim fotosunuTabi ki işe yarar , ilk haftadan görürsün, denemeden zarar gelmezgerçi o spor hakkında bilgi bilgim yok
Bende yuvarlanıyordum sayılır
İlk yürüyüşe çıktım ama tempolu, görsen gelen giden geçiyor beni, kendimce tempolu yürüyordum düşün artık halimi
Kız ne değişik insanlar var, ben 74 e indiğimde sevgilim artık kilo verme diye kiziyordu bana , deli mi ne
Benim yemek hariç hiç öyle alışkanlığım yoktu, sonuç aynı, en fazla 2.katBen önceden sigara içerken yurumeyede üseniyodum nefesim kesiliyodu şimdi çok şükür merdivenleri koşa koşa cikiyorum
Tatlım şuan 67 kg yım, boyum 168.Nanais hede52 sizler kaç kg sunuz
Kız hâlâ fazladan yağım vardı, gidip olcturmem lazım24 kilo yagdan superrsin canimmmasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?