- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.421
Ben beni yoran kan ter icinde birakan sporlari cok seviyorumBen hala hiç kosmadim kalbim dayanmaz
Ayy o düşüp kafasini falan yarar diye korkarim benAl al valla çok eglenceli
Hem kısçen içinde eğlence olur
Tabi ki işe yarar , ilk haftadan görürsün, denemeden zarar gelmezgerçi o spor hakkında bilgi bilgim yok
Korkmustur eLinen kapcak lar diyezayiflicam işte deseydin incecik olcam
Bende yuvarlanıyordum sayılır
İlk yürüyüşe çıktım ama tempolu, görsen gelen giden geçiyor beni, kendimce tempolu yürüyordum düşün artık halimi
Kız ne değişik insanlar var, ben 74 e indiğimde sevgilim artık kilo verme diye kiziyordu bana , deli mi ne
Kiskandigindan diyodur onu kizBenim yemek hariç hiç öyle alışkanlığım yoktu, sonuç aynı, en fazla 2.kat
Tatlım şuan 67 kg yım, boyum 168.
Kız hâlâ fazladan yağım vardı, gidip olcturmem lazım
Valla hepiniz zayıfsınız benden.neyse ya siz konuşun bende gideyim bir spor yapayım yarın yazarım artik size ne yaptigimi
Ayy yarin kac çıkıcam çok merallk ediyorumSabah erkenden tartı bildiriminle bekliyoruz kuzum terle bu güzel yarına hazirlik olsun
Ben net 58.5 o kesin çünkü yine wc sorunum varAyy yarin kac çıkıcam çok merallk ediyorum40 dk twist shape yaptim
Bende spor yapayımAyy yarin kac çıkıcam çok merallk ediyorum40 dk twist shape yaptim
Ayy biliyorum ben
Ayy benim kalbim dayanmaz yahuBen beni yoran kan ter icinde birakan sporlari cok seviyorum
Kayisili form çayı içebilirsin arada aslinda bagirsaklari guzel çalıştırıyoBen net 58.5 o kesin çünkü yine wc sorunum var
Annem diyo bıktım senden küçükken de böyleydin
Yapp yaappBende spor yapayım
Az degilmis o da heeeAyy biliyorum benben denedim yapamadım hemen tıkanmıştım
Ayy benim kalbim dayanmaz yahuasla sporcu kız olamadım ama andım var 60 ı görsem herşeyden yapacagim
kaptinn kıskançtı zaten , zaten dinlemeyip vermiştim her zaman bu kadar yeter verme derdi
Bende alcam o aletten sen görYapp yaappben 255 kalori yakmışım 1787 adim atmışım 40 dkda
Ben 75 kiloyken biraz pilates falan yaptim aonra biraktim diyetle beraber zorladi beni spor kilolarimi verdim 57 kiloyken başladım spora once squat bacak karin hareketleri falan yaptim kendi kendime sonra jillian michaels yaptim o beni acayip zorlamıştı ama o sporu 2 hafta yaptiktan sonra diger sporlar beni cok yormamaya basladi galiba vucudum açildi bilmiyom vallaAyy biliyorum benben denedim yapamadım hemen tıkanmıştım
Ayy benim kalbim dayanmaz yahuasla sporcu kız olamadım ama andım var 60 ı görsem herşeyden yapacagim
kaptinn kıskançtı zaten , zaten dinlemeyip vermiştim her zaman bu kadar yeter verme derdi
Kayisili form çayı içebilirsin arada aslinda bagirsaklari guzel çalıştırıyo
Ayy gerçekten mii olsun kiz sen yine de sabahlari kuru kayisi sicak su ic hep belki etki eder faydasi olurYok kuzum bana sinameki bile etki etmiyo
Az degilmis o da heee
Bende zayifliyayimda yeter verme desin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?