Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şuan doktor dan tıbbi terimler dinler gibiyim

Kilolarinin büyük bi kismini ver sonra jillian michaels yaparsin canim ben gobegimin büyük bi bölümünü onunla toparladim ama kilo fazlasi olanlara onermiyolar sakatlanma olmasin diye
Ah o Jillian yok mu pert ediyodu beni 3 yıl önce yine bi kilo vermeye kalkıştığım dönem bi araştırmıştım spor olarak ne yapabilirim diye ve Jillian Michaels ile tanıştım. O sıralarda 76 kilo falandım acayip hırs yapmıştım ve her gün yapıyordum ama yarım saat içinde mahvoluyordum 9 gün sonra bıraktım zirvede bıraktım o zamandan beri spor yapmıyorum

Benim yemek hariç hiç öyle alışkanlığım yoktu, sonuç aynı, en fazla 2.kat

Tatlım şuan 67 kg yım, boyum 168.

Kız hâlâ fazladan yağım vardı, gidip olcturmem lazım
Benim yağsız vücut ağırlığım 55 miş ben de onu hedefliyorum yağsız vücut da pek sağlıklı değil biliyorum ama bir iki kilo alma payım olsun di mi

Valla hepiniz zayıfsınız benden.neyse ya siz konuşun bende gideyim bir spor yapayım yarın yazarım artik size ne yaptigimi
Kız boşver onları ben 80 kiloyum sen kaç kilosun?
Verecez hepsini ya niye dert edelim ki

Beni kendinle bir tutma lütfen sen koskoca 80 ben 79um nasıl olurda aynı kefeye koyarsın aaaaa

Ayy ben birakmazdim jilliani ama bileklerimi sakatladim o gün bu gündür agir sporlar yapamiyorum hemen inciliyo agriyo bileklerim bende kendi kafama gore hareketler yapiyorum niye biraktin kiz sporu devam etsene

Beni kendinle bir tutma lütfen sen koskoca 80 ben 79um nasıl olurda aynı kefeye koyarsın aaaaa
Ahaha bir tutmak ne haddime 80 kilo ile hedefim senin gibi 79 olmakkkk başarabilir miyim

Ayy ben birakmazdim jilliani ama bileklerimi sakatladim o gün bu gündür agir sporlar yapamiyorum hemen inciliyo agriyo bileklerim bende kendi kafama gore hareketler yapiyorum niye biraktin kiz sporu devam etsene
Aa çok geçmiş olsun canım daha güvenli sporlar yapmaya çalış dikkatli ol mutlaka ben de geçen sene ayak bileğimi burktum eskiden rahat rahat dizlerimi kırıp oturabilirken şimdi onu yapamıyorum ağrıyo ayağım hemen. Spor yaparken de dikkat etmem gerekiyor
Sporu da üşengeçlikten bıraktım

Veeee sporumu yaptimm
40 dk twist shape (1787 adim attim 255 kalori yaktim)
50 squat
20 yan karin hareketi
30 mekik
30 ters mekik
Ve sogumak icin esneme hareketleri
Maşallah harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…