- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.441
Yarın araştırayim inşallah pahali değildir
Neler denedimAyy gerçekten mii olsun kiz sen yine de sabahlari kuru kayisi sicak su ic hep belki etki eder faydasi olur
Şuan doktor dan tıbbi terimler dinler gibiyimBen 75 kiloyken biraz pilates falan yaptim aonra biraktim diyetle beraber zorladi beni spor kilolarimi verdim 57 kiloyken başladım spora once squat bacak karin hareketleri falan yaptim kendi kendime sonra jillian michaels yaptim o beni acayip zorlamıştı ama o sporu 2 hafta yaptiktan sonra diger sporlar beni cok yormamaya basladi galiba vucudum açildi bilmiyom valla
Ah o Jillian yok mu pert ediyodu beniKilolarinin büyük bi kismini ver sonra jillian michaels yaparsin canim ben gobegimin büyük bi bölümünü onunla toparladim ama kilo fazlasi olanlara onermiyolar sakatlanma olmasin diye
Benim yağsız vücut ağırlığım 55 miş ben de onu hedefliyorum yağsız vücut da pek sağlıklı değil biliyorum ama bir iki kilo alma payım olsun di miBenim yemek hariç hiç öyle alışkanlığım yoktu, sonuç aynı, en fazla 2.kat
Tatlım şuan 67 kg yım, boyum 168.
Kız hâlâ fazladan yağım vardı, gidip olcturmem lazım
Kız boşver onları ben 80 kiloyumValla hepiniz zayıfsınız benden.neyse ya siz konuşun bende gideyim bir spor yapayım yarın yazarım artik size ne yaptigimi
AhahaŞuan doktor dan tıbbi terimler dinler gibiyim
Beni kendinle bir tutma lütfen sen koskoca 80 ben 79um nasıl olurda aynı kefeye koyarsın aaaaaAh o Jillian yok mu pert ediyodu beni3 yıl önce yine bi kilo vermeye kalkıştığım dönem bi araştırmıştım spor olarak ne yapabilirim diye ve Jillian Michaels ile tanıştım. O sıralarda 76 kilo falandım acayip hırs yapmıştım ve her gün yapıyordum ama yarım saat içinde mahvoluyordum 9 gün sonra bıraktım zirvede bıraktım o zamandan beri spor yapmıyorum
Benim yağsız vücut ağırlığım 55 miş ben de onu hedefliyorum yağsız vücut da pek sağlıklı değil biliyorum ama bir iki kilo alma payım olsun di mi
Kız boşver onları ben 80 kiloyumsen kaç kilosun?
Verecez hepsini ya niye dert edelim ki
Ayy ben birakmazdim jilliani ama bileklerimi sakatladim o gün bu gündür agir sporlar yapamiyorum hemen inciliyo agriyo bileklerim bende kendi kafama gore hareketler yapiyorum niye biraktin kiz sporu devam etseneAh o Jillian yok mu pert ediyodu beni3 yıl önce yine bi kilo vermeye kalkıştığım dönem bi araştırmıştım spor olarak ne yapabilirim diye ve Jillian Michaels ile tanıştım. O sıralarda 76 kilo falandım acayip hırs yapmıştım ve her gün yapıyordum ama yarım saat içinde mahvoluyordum 9 gün sonra bıraktım zirvede bıraktım o zamandan beri spor yapmıyorum
Benim yağsız vücut ağırlığım 55 miş ben de onu hedefliyorum yağsız vücut da pek sağlıklı değil biliyorum ama bir iki kilo alma payım olsun di mi
Kız boşver onları ben 80 kiloyumsen kaç kilosun?
Verecez hepsini ya niye dert edelim ki
Beni kendinle bir tutma lütfen sen koskoca 80 ben 79um nasıl olurda aynı kefeye koyarsın aaaaa
Ah o oyuncaklaarrrBen biraz kizimin oyuncaklarıni toplayim gelirim yine
Valla vermeden gitmek yok plates yapacam simdi.ondan sonra banyo sonra film sonra uyku hedefim bu inşallah başarılı olurum.ay ben seni çok sevdim valla gitme sakin burda kal
Valla vermeden gitmek yok plates yapacam simdi.ondan sonra banyo sonra film sonra uyku hedefim bu inşallah başarılı olurum.
Ahaha bir tutmak ne haddime 80 kilo ileBeni kendinle bir tutma lütfen sen koskoca 80 ben 79um nasıl olurda aynı kefeye koyarsın aaaaa
Aa çok geçmiş olsun canım daha güvenli sporlar yapmaya çalış dikkatli ol mutlakaAyy ben birakmazdim jilliani ama bileklerimi sakatladim o gün bu gündür agir sporlar yapamiyorum hemen inciliyo agriyo bileklerim bende kendi kafama gore hareketler yapiyorum niye biraktin kiz sporu devam etsene
Maşallah harikasınVeeee sporumu yaptimm
40 dk twist shape (1787 adim attim 255 kalori yaktim)
50 squat
20 yan karin hareketi
30 mekik
30 ters mekik
Ve sogumak icin esneme hareketleri
Kız o 55 in içinde ne etler ne sular varBenim yağsız vücut ağırlığım 55 miş ben de onu hedefliyorum yağsız vücut da pek sağlıklı değil biliyorum ama bir iki kilo alma payım olsun di mi
Buradayım çok misafirim vardı göremedim siteyeKuzum sen Nerelerdesin bakım yoksun
Kız ben daha güzelini buldumİstikrar sürsün küser küçücük kalsın.yeni sloganim :))))
Kaçtın sandımBuradayım çok misafirim vardı göremedim siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?