Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eh hadi kızlar ben kaçar malum zabaaanan erken kalkıp işe gitcem istemeyerekten. Kovsalarda tazminatimla işsizlik maaşını falan alsam

Saol canimm Sana da gecmis olsun bi kere incitince hep agriyo demii o kadar da dikkatli yapmıştım ama olmadi simdi bende bileklerimi zorlamicak seyler yapiyorum

Ben kızım olsun da toplarım oyuncaklarini oyy yerim ben onu
ayy kiz evlat başka Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsinyerim ben pitirciklari birazda az konussa sabahtan aksama o küçük çene çalışıyo Allah'tan aksam 8 de uyuyookafa rahat aksam

Valla sevmiyorum kuzum ya ama ev almak için calismam lazım bi süre daha devam etcem mecbur
Ayy yuva kurmak kolay mi canim Allah yardimciniz olsun bizde ev aldik ödüyoruz Allah nasip ederse kizim 10 yasina geldiginde bitiyi krediama biseylere sahip olmak icin fedakarlık sart dimi

Ayy yuva kurmak kolay mi canim Allah yardimciniz olsun bizde ev aldik ödüyoruz Allah nasip ederse kizim 10 yasina geldiginde bitiyi krediama biseylere sahip olmak icin fedakarlık sart dimi
Şart valla hayirlisiyla alirsiniz tapunuzuda rahat edersiniz inşallahhh. Biz daha başlamadik bile bugün bi yatak örtüsü baktım 900 tl biz şok

Şart valla hayirlisiyla alirsiniz tapunuzuda rahat edersiniz inşallahhh. Biz daha başlamadik bile bugün bi yatak örtüsü baktım 900 tl biz şok
Aldik oturuyoruz canim 2 senedir kredi çektik oyle aldik kira ödücemize kendi evimize ödeyelim dedikAllah herkese nasip etsin ayy evet ya hersey cok pahalii

Oooo dürüm gözleme türü bişeyse simite hiç gerek yokmuş cnm :)

Oww masallah valla Darısı bize inşallahhh :)
Bende bu hafta başlıyorum kaptan olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla artık hiç kaçamaksiz devam edicem.
Sanada başarılar cnm

öncelikle dün mantıyı ve bugünki tatlıyı yemediğin için tebrikler cnm
Ama seline katılıyorum sabah 3 dil ekm fazla bide çiğ köfte şişirir
Tarhanada karbon olduğu için yanında ekmek olmasa iyi olurmuş

Ya ben ekmek yemeden yaşayamiyorum..
Burda kimse ölmedi bebeğim :))
Sabah kahvaltıda 1-2 dil tb.yada çavdar ekm.yiyebilirsin
Bide sebze yediğinde yanında 1 dil.olabilir

Öğünlerinde ana yemek yanında mutlaka salata yoğurt olsun

O hayatta yemez benim adam sağlıklı şeylere karşı :)
senin kilo vermeni istemiyomu
Çünkü sağlıksız şeyler yiyerek kilo verilmiyor cnm
Bunu hepimiz yaşadık

bu kadar yemeye yine az almışın kızz :))

Bende trambolin tepelerinde yim evde ama yegencik el koydu o yüzden yapamıyorum
trampolin yok diye spor yapmıyonmu fıstık
Leslie ne güne duruyor

Aman kızlar bugünde çeneniz durmamış

Maşallah hep böyle olun :))

Erkekler öyle zayıfla derler ama sürekli de yedirme peşindeler
Valla benimki hiç öyle değil. Biraz fazla yesem gözüme bakar
Sende saldın kendini iyice der
Biliyoki çok çabuk kilo alıyorum
Kwbizlik sorunu bende de var kuzum doktora gittim beyaz ekmek yeme günde 2.5 litre su iç dedi sende dene bunları bence susuzluktan oluyo çünkü
Kurumeyveleri akşam sıcak suya ıslat sabah suyunu iç meyvesini ye cnm

Ama kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor
Ahhh Ahhh bende geçen sene 6 ay sıfır kaçamakla gitmiştim tabi karşılığı -34 kilo oldu

Mesela şuan size yazarken twist shape yapiyorum
Süpersinnn.

Bende on dönüm bostan yan gel yat osman yapıyorum :)
Bende şimdi başlıcam spora

Aç karnina yapmak iyi mi ki sporu mesela ben sabahlari 30 dk twist shape yapsam yag yakar miyim kafamda deli sorular
tamamen aç karna iyi değil cnm vücudun enerjisi olmuyor
Mesela 1 bar süt az kuruyemiş yiyebilirsin

Ayy yarin kac çıkıcam çok merallk ediyorum40 dk twist shape yaptim
Bende tam hangi alet diye sorcaktım resim atmışın
Bundan eskiden Bende vardı sonra ne yaptım bilmiyom

Sende bendensin saadet
Bende 75 kiloyken 1.levelı bitirdim 2.levele 4 gün yapıp istifa ettim
Veeee sporumu yaptimm
40 dk twist shape (1787 adim attim 255 kalori yaktim)
50 squat
20 yan karin hareketi
30 mekik
30 ters mekik
Ve sogumak icin esneme hareketleri
ohhh maşallah daha ne olsun
Bende hemen kalkıp biraz spor attırıverem :))

Ayy bende anlamiyooree
bendeeee :))

Günaydın,
bu sabah tartıldım 110 çıktım bugün itibari ile sağlıklı beslenme kararı alıyorum. desteğinizle inanıyorum ki çok güzel kilo vericem. ilk hedefim 97 Allahımın izniyle ve sizlerin desteğiyle istediğim kiloya inicem. bugün asansörü ne evde nede işyerinde kullanmamaya karar verdim. herkeze hayırlı haftalar

günaydınlar efeniiimm. denemediğim spor kalmadı ama bana en uygunu trambolin sanırım bi tek onu yaaprken sıkılmıyorum ama o yokken mekik tarzı seylerde yapıyorum tabiii

bu sabah ilk olarak 1 bardak su içtim daha sonra iki dilim tam buğday ekmeğinin içine beyaz peynir koydum 1 yumurta haşladım içine doğradım ve tost yaptım. yanında 1 siyah sallama çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…