- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.461
Ben su an sizi niye anlamıyorumKız ben daha güzelini buldum
Bahçelerde üzerine, küçücük küser
Ayy aynen yaa asla toplamaz hanımefendi sen topla ben sana yardim ederim diyoAh o oyuncaklaarrr
Bizim kizlarda döküp bırakıyo ablam zavallım topluyor peslerinden bide toplayinca kiziyolar
Ayy bende anlamiyooreeBen su an sizi niye anlamıyorumküser dediğiniz ne oluyo
Ayy aynen yaa asla toplamaz hanımefendi sen topla ben sana yardim ederim diyo
Super bi plan canimValla vermeden gitmek yok plates yapacam simdi.ondan sonra banyo sonra film sonra uyku hedefim bu inşallah başarılı olurum.
Saol canimmAhaha bir tutmak ne haddime 80 kilo ilehedefim senin gibi 79 olmakkkk başarabilir miyim
Aa çok geçmiş olsun canım daha güvenli sporlar yapmaya çalış dikkatli ol mutlakaben de geçen sene ayak bileğimi burktum eskiden rahat rahat dizlerimi kırıp oturabilirken şimdi onu yapamıyorum ağrıyo ayağım hemen. Spor yaparken de dikkat etmem gerekiyor
Sporu da üşengeçlikten bıraktım
Maşallah harikasın
Hosgeldin canim diyeti bozmadin demi misafir var diyeBuradayım çok misafirim vardı göremedim siteye
İyi geceler canim bende kactim artıkEh hadi kızlar ben kaçar malum zabaaanan erken kalkıp işe gitcem istemeyerekten. Kovsalarda tazminatimla işsizlik maaşını falan alsam
Valla sevmiyorum kuzum ya ama ev almak için calismam lazım bi süre daha devam etcem mecburİyi geceler canim bende kactim artıkayy sevmiyosun calismayi heralde evlenince çalışacak msn
Ben kızım olsun da toplarım oyuncaklarini oyy yerim ben onu
Ayy yuva kurmak kolay mi canim Allah yardimciniz olsun bizde ev aldik ödüyoruz Allah nasip ederse kizim 10 yasina geldiginde bitiyi krediValla sevmiyorum kuzum ya ama ev almak için calismam lazım bi süre daha devam etcem mecbur
Şart valla hayirlisiyla alirsiniz tapunuzuda rahat edersiniz inşallahhh. Biz daha başlamadik bileAyy yuva kurmak kolay mi canim Allah yardimciniz olsun bizde ev aldik ödüyoruz Allah nasip ederse kizim 10 yasina geldiginde bitiyi krediama biseylere sahip olmak icin fedakarlık sart dimi
Aldik oturuyoruz canim 2 senedir kredi çektik oyle aldik kira ödücemize kendi evimize ödeyelim dedikŞart valla hayirlisiyla alirsiniz tapunuzuda rahat edersiniz inşallahhh. Biz daha başlamadik bilebugün bi yatak örtüsü baktım 900 tl biz şok
Oooo dürüm gözleme türü bişeyse simite hiç gerek yokmuş cnm :)Sıkma adana yöresine özgü, gözlemenin dürüm versiyonu gibi düşün, yuvarlak lavaş ekmeğe peynirli harç koyup yuvarla al sana sıkmakebabın pidesini yemedim evde tam buğday sac ekmeği vardı incecik , çok az arasına koyup yedim.aslında sipariş verirken ayran demiştim unutmuşlar, ben de evde şalgam vardı onu içtim.yarın ödemler artı olarak yansır .ama şalgam suyu çok yüksek antioksidan etkiye sahip sınırlı içilebilir.
Sanada başarılar cnmOww masallah vallaDarısı bize inşallahhh :)
Bende bu hafta başlıyorum kaptan olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla artık hiç kaçamaksiz devam edicem.
öncelikle dün mantıyı ve bugünki tatlıyı yemediğin için tebrikler cnmKızlar bende menumü yazayım
Sabah : 3 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir
Ögle: nişanli zoruyla 3 çiğ köfte(lavaşsiz) ayran
Aksam: tavuk yemegi (susuz) tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Şimdi yeşil çay içiyorum ve yegenimin tatlı ısrarlarınıda reddettim çok şükür
Burda kimse ölmedi bebeğim :))Ya ben ekmek yemeden yaşayamiyorum..
senin kilo vermeni istemiyomuO hayatta yemez benim adam sağlıklı şeylere karşı :)
bu kadar yemeye yine az almışın kızz :))Bizde önceden kardesimle gece 2 paket cips kek kola alır film izlerdik ama her akşam yani sonra benim göbeğim ben burdayım demeye başladı sonrasını tutamadim 61 e kadar çıktım ki bu boyla 61 top gibi bişi olduydum
trampolin yok diye spor yapmıyonmu fıstıkBende trambolin tepelerinde yim evdeama yegencik el koydu o yüzden yapamıyorum
Valla benimki hiç öyle değil. Biraz fazla yesem gözüme bakarErkekler öyle zayıfla derler ama sürekli de yedirme peşindeler
Kurumeyveleri akşam sıcak suya ıslat sabah suyunu iç meyvesini ye cnmKwbizlik sorunu bende de var kuzum doktora gittim beyaz ekmek yeme günde 2.5 litre su iç dedi sende dene bunları bence susuzluktan oluyo çünkü
Ahhh Ahhh bende geçen sene 6 ay sıfır kaçamakla gitmiştim tabi karşılığı -34 kilo olduAma kilo vermeye kararliysan hayir yemiyorum demeyi ogreneceksin canim ben kilo verirken ne kizartma ne tatli ne cikolata yanimda ne yerlerse hayir ben diyetteyim yemem diyordum kararli ol zamanla bi bakmissin kilolar gidiyor
Süpersinnn.Mesela şuan size yazarken twist shape yapiyorum
Bende şimdi başlıcam sporaBende on dönüm bostan yan gel yat osman yapıyorum :)
tamamen aç karna iyi değil cnm vücudun enerjisi olmuyorAç karnina yapmak iyi mi ki sporu mesela ben sabahlari 30 dk twist shape yapsam yag yakar miyimkafamda deli sorular
Bende tam hangi alet diye sorcaktım resim atmışınAyy yarin kac çıkıcam çok merallk ediyorum40 dk twist shape yaptim
Sende bendensin saadetJillian yok mu pert ediyodu beni3 yıl önce yine bi kilo vermeye kalkıştığım dönem bi araştırmıştım spor olarak ne yapabilirim diye ve Jillian Michaels ile tanıştım. O sıralarda 76 kilo falandım acayip hırs yapmıştım ve her gün yapıyordum ama yarım saat içinde mahvoluyordum 9 gün sonra bıraktım zirvede bıraktım o zamand
ohhh maşallah daha ne olsunVeeee sporumu yaptimm
40 dk twist shape (1787 adim attim 255 kalori yaktim)
50 squat
20 yan karin hareketi
30 mekik
30 ters mekik
Ve sogumak icin esneme hareketleri
bendeeee :))Ayy bende anlamiyooree
Oooo dürüm gözleme türü bişeyse simite hiç gerek yokmuş cnm :)
Sanada başarılar cnm
öncelikle dün mantıyı ve bugünki tatlıyı yemediğin için tebrikler cnm
Ama seline katılıyorum sabah 3 dil ekm fazla bide çiğ köfte şişirir
Tarhanada karbon olduğu için yanında ekmek olmasa iyi olurmuş
Burda kimse ölmedi bebeğim :))
Sabah kahvaltıda 1-2 dil tb.yada çavdar ekm.yiyebilirsin
Bide sebze yediğinde yanında 1 dil.olabilir
Öğünlerinde ana yemek yanında mutlaka salata yoğurt olsun
senin kilo vermeni istemiyomu
Çünkü sağlıksız şeyler yiyerek kilo verilmiyor cnm
Bunu hepimiz yaşadık
bu kadar yemeye yine az almışın kızz :))
trampolin yok diye spor yapmıyonmu fıstık
Leslie ne güne duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?