- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.481
geçmiş olsun hemen bal varsa içine limon sık ve ye süper mikrobu kırıyoGunaydin kizlarbagazlarim acıyo hastalandimm kizimdan bana gecti tek o iyilessinde ben atlatirim
Gunaydin canimm insallah sagliki bi sekilde vericez beraber kilolariGünaydın,
bu sabah tartıldım 110 çıktım bugün itibari ile sağlıklı beslenme kararı alıyorum. desteğinizle inanıyorum ki çok güzel kilo vericem. ilk hedefim 97 Allahımın izniyle ve sizlerin desteğiyle istediğim kiloya inicem. bugün asansörü ne evde nede işyerinde kullanmamaya karar verdim. herkeze hayırlı haftalar
Saol canım yapiyimgeçmiş olsun hemen bal varsa içine limon sık ve ye süper mikrobu kırıyo
süper tambolini nerden bulucazgünaydınlar efeniiimm. denemediğim spor kalmadı ama bana en uygunu trambolin sanırım bi tek onu yaaprken sıkılmıyorum ama o yokken mekik tarzı seylerde yapıyorum tabiii
inşallah tiyolarınızı bekliyorumGunaydin canimm insallah sagliki bi sekilde vericez beraber kilolari
evet kayısılı çay doğadan süper tavsiye edeim ama günde 2 bardaktan fazlası zararlıKayisili form çayı içebilirsin arada aslinda bagirsaklari guzel çalıştırıyo
bu sabah ilk olarak 1 bardak su içtim daha sonra iki dilim tam buğday ekmeğinin içine beyaz peynir koydum 1 yumurta haşladım içine doğradım ve tost yaptım. yanında 1 siyah sallama çay içtim.
süper tambolini nerden bulucaz
Gunaydin kizlarbagazlarim acıyo hastalandimm kizimdan bana gecti tek o iyilessinde ben atlatirim
diyetisyene güBen 75 kiloyken biraz pilates falan yaptim aonra biraktim diyetle beraber zorladi beni spor kilolarimi verdim 57 kiloyken başladım spora once squat bacak karin hareketleri falan yaptim kendi kendime sonra jillian michaels yaptim o beni acayip zorlamıştı ama o sporu 2 hafta yaptiktan sonra diger sporlar beni cok yormamaya basladi galiba vucudum açildi bilmiyom valla
aldım leblebi ve karışık kuru meyve yiyeceğim 10: gibigünaydın canısı gayet güzel menü yanına ara öğünde alsaydın
süper bende almak isterim araştırıcam faydası varmı gerçekten beni taratarmı 110 kginternette var canım ben 100tl ye almıştım
benim gittiğim diyetisyen bana dediki ilk iki ay sporsuz diet yapılacak çünkü vücut ikisine birden alışamaz kendini kilitler dedi daha sonra size önerim ip atlayın ve bol bol yürüyüş yapın. ve sokaktaki spor aletlerini kullanın dedi bende öyle yapıcamŞuan doktor dan tıbbi terimler dinler gibiyim
süper bende almak isterim araştırıcam faydası varmı gerçekten beni taratarmı 110 kg
inşallahvalla ben 90 a kadar tasıyo diye biliyorumama zayıfla öncede sonra baslarsın ona sırayla bi dur
süpersin ALLAHIM banada herkezede bu kiloları görmeyi nasip etsin
Amin canim insallah hepimiz istedigimiz kilolarda olalimsüpersin ALLAHIM banada herkezede bu kiloları görmeyi nasip etsin
Cuma da 58.9 dun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?