Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende araniza katilabilirmiyimmm

Hoşgeldin canısı , ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Açlığı mecburen kontrol altında tutuyorum cnm zaten kaçamak yapmadım
Regli içinde takvim tutmuyorum belki yaklaşmış olabilir

Ödem mi oldu ki canim suyu az içtiysen belki ondan da olmustur ama takma kafaya bu kadar kilo verdikten sonra tikir tikir inmiyo kilolar artik demi saol canim insallah cumaya daha cok birikir eksilerimiz
heralde cnm sporu geç vakit yaptım
Bide ben fazla yapıncada tartıda düşmüyom
Tuhaf bi bünyem var

Hayalim 3 kelime o da şöyle: yesem içsem kilo almasam
Benimki daha güzel :))
Yedikçe Yedikçe zayıflasam
Heralde 40 kiloya düşerim o zaman

Ayy yedice zayiflarsak buharlasiriz kiz sahsen ben o derece yerim yedim mii

Evi derledim topladim süpürdüm sporumu yapmaya basladim kizlar sizden nabersonra yemek yapicam

Hosbuldummmmmmmm coookkk tesekkurr ederim bu sicak samimi karsilama icin. Kurallari oyuyacagim. Aksam da sizlere yediklerimi bildirecegimmm.

Yasim 27
Kilom 75
Boyum 1.60

Amacim her seyden yiyerek saglikli bir sekilde kalici kilo vermek. Hareketim maalesef cok az. Masabasi calisitorum. Bir de cok istahliyim bayiliyorum yemeye

aynı ben
bende 23 yaşındayım boyum 1,58 kilom 58 bende cok iştahlıyımdır ama işte zayıflamak için bogaz tutmak gerekiyo
canım senden bi isteğim var devamlılığın olsun bide öğünlerini düzenlemeye calış olur mu şimdilik bunlar yeterli
her gelen gidiyo sonra biz burda çok üzülüyoruz

Hos huldukkkk
Evi derledim topladim süpürdüm sporumu yapmaya basladim kizlar sizden nabersonra yemek yapicam

ohhh missss 75 kilodan 50 ye mi dustunuz

Ben araniza alirsaniz hic gitmem Zaten sohbeti sevuyorum. Toplu zayiflamak bence cok iyi motivw ediyor insani

Ben aburcubura bayiliyorum bunu kesmem gerekiyor

Aranizda Benim gibi tombilik olan yok mu

Ben de öğlen eşimle dışardaydım ciğer yedik.çok da severim kendilerini 2 dilim de ekmek yedim ama akşama yoğurt ananas yiyeceğim dengelemek için.40 dk aerobik yaptım twist shape 1500 adım attım kendi kendimin cezasını verdim yani

Hoşgeldin canım.benim yaş 36.2 de çocuk var.boy 1.60 kilom 78-79 lardan 65 lere geldim.yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde verdim.yeterki istekli ol

Hoşgeldin canım.benim yaş 36.2 de çocuk var.boy 1.60 kilom 78-79 lardan 65 lere geldim.yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde verdim.yeterki istekli ol

istikrar cok onemli. Ben de saece diyetle veremiyorum. Bakalim yeniden baslayacagim sizlerinde yardimi ile benim ilm hedefim 69 2 ay da 69 olmak istiyorum minimum sonra vermeye devam edecegim ins.
2 cocuk super. Bizde istiyoruz artik cocuk ve fazla kilolarimdan kurtulup oyle hamis olmak iatiyorum bakalim nasil olacak

Nerdeyse haftanın 6 günü yapıyorum.bazen 1 saat bazen 20 dk.ama hergün yapmaya çalışıyorum.ben sadece diyetle veremeyenlerdenim

Superr yaa darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…