- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.541
Kizlar bende araniza katilabilirmiyimmm
Hosgeldin canimKizlar bende araniza katilabilirmiyimmm
Açlığı mecburen kontrol altında tutuyorum cnm zaten kaçamak yapmadımRengli dönemi ise 2 kg fark ediyor bence ondan olabilir birde doktor arkadaşım vardı soğuk havadan ençok kadınlar etkileniyomuş. enerjimiz düştüğü için sürekli açlık hissi oluşuyomuş. bilgilerinize
heralde cnm sporu geç vakit yaptımÖdem mi oldu ki canim suyu az içtiysen belki ondan da olmustur ama takma kafaya bu kadar kilo verdikten sonra tikir tikir inmiyo kilolar artik demisaol canim insallah cumaya daha cok birikir eksilerimiz
Benimki daha güzel :))Hayalim 3 kelime o da şöyle: yesem içsem kilo almasam
Bunlar olağan şeyler cnmspor var kaçamak yok eksi de yok ay valla ben olsam aglardım o durumda
halletcem inşallah canım
Ayy yedice zayiflarsak buharlasiriz kizAçlığı mecburen kontrol altında tutuyorum cnm zaten kaçamak yapmadım
Regli içinde takvim tutmuyorum belki yaklaşmış olabilir
heralde cnm sporu geç vakit yaptım
Bide ben fazla yapıncada tartıda düşmüyom
Tuhaf bi bünyem var
Benimki daha güzel :))
Yedikçe Yedikçe zayıflasam
Heralde 40 kiloya düşerim o zaman
Evi derledim topladim süpürdüm sporumu yapmaya basladim kizlar sizden nabersonra yemek yapicam
Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
şimdi kuralları gözden geçirelim
cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.
zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.
tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız
Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.
2 hafta deneme suren
3. haftada listeye girme sürecin var.
bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hosbuldummmmmmmm coookkk tesekkurr ederim bu sicak samimi karsilama icin. Kurallari oyuyacagim. Aksam da sizlere yediklerimi bildirecegimmm.
Yasim 27
Kilom 75
Boyum 1.60
Amacim her seyden yiyerek saglikli bir sekilde kalici kilo vermek. Hareketim maalesef cok az. Masabasi calisitorum. Bir de cok istahliyim bayiliyorum yemeye
Aciktim yahuuyemek yapiyorum 5 buçuk gibi yerim ama baya aciktim
ay bendeeee
demin arkadasım zorla kek yedirdi ufacık bi lokma attım agzıma tadımlık gönlü olsun diye
Göz hakkii ossun
Hos huldukkkkHosgeldin canim
Evi derledim topladim süpürdüm sporumu yapmaya basladim kizlar sizden nabersonra yemek yapicam
aynı ben
bende 23 yaşındayım boyum 1,58 kilom 58 bende cok iştahlıyımdır ama işte zayıflamak için bogaz tutmak gerekiyo
canım senden bi isteğim var devamlılığın olsun bide öğünlerini düzenlemeye calış olur mu şimdilik bunlar yeterli
her gelen gidiyo sonra biz burda çok üzülüyoruz
Hoşgeldin canım.benim yaş 36.2 de çocuk var.boy 1.60 kilom 78-79 lardan 65 lere geldim.yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde verdim.yeterki istekli olHos huldukkkk
ohhh missss 75 kilodan 50 ye mi dustunuz
Ben araniza alirsaniz hic gitmemZaten sohbeti sevuyorum. Toplu zayiflamak bence cok iyi motivw ediyor insani
Ben aburcubura bayiliyorum bunu kesmem gerekiyor
Aranizda Benim gibi tombilik olan yok mu
Nerdeyse haftanın 6 günü yapıyorum.bazen 1 saat bazen 20 dk.ama hergün yapmaya çalışıyorum.ben sadece diyetle veremeyenlerdenimHepiniz spor yapiyor musunuz
Hoşgeldin canım.benim yaş 36.2 de çocuk var.boy 1.60 kilom 78-79 lardan 65 lere geldim.yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde verdim.yeterki istekli ol
Nerdeyse haftanın 6 günü yapıyorum.bazen 1 saat bazen 20 dk.ama hergün yapmaya çalışıyorum.ben sadece diyetle veremeyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?