- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.581
Bence süper olmuş.böyle devam et canımHerkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim
kaptinn kaptanim ben yarin kahvaltida börek yemek istiyorum eşim yufka almiş bayadir canim sigara böreği istiyodu fırında sigara boregi yapicam kalorisini hesapladimEki Görüntüle 1927018 120 gr 6 tane yersem 275 kalori çayla yersem bi sorun olmaz heralde dimi yarin eşim izinli evde sporda da izin günü yapicam 6 günde bir izin
Aramıza hoşgeldiniz bende yeniyim 2 gün olduMenulerinizi bekliyorum bende sizin menulerin duzenine gore benimkini yazacagim. Yanlis bildirim yapmak istemem
Bugünkü menüm:
Sabah:haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik,1dlm tb ekmek
Ara:1kuruincir
Öğle:ciğer,2 dlm ekmek,salata,ayran
Ara:2mandalina
Akşam:ananaslı tarçınlı yoğurt
40 dk aerobik (tony karen hill 40 dk da500 calori)
1500 adım twist shape.
Herkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim
Bugünkü menüm:
1500 adım twist shape.
Bu artıları eksiye çevirmemiz lazım
ayy bi de Adana'da olunca heryer kebap ciğer
Super. Saglikki ve guzel yiyecekler tuketmissijiz. Aksam Cayi falan icmuyor musunuz bu kadar mi bugun yedikleriniz.
Aksam yemegi yok mu nasil dayanacaksijiz
40 dk aerobik nette var mi
1500 adi. Twist shape nedir acaba
Aksam cayi sizlerde yok mu ben cayi cooook severimmmmm her aksam kocisimle bir demlik icerimmmm
Evet canim simdi yapinca yemeden durmam en azindan kontrollü yeyim aksama da tavuk izgara yicemÖğle ve akşamı protein salata yaparsın dengelersin canım
Afiyet olsun canimm gayet dengeli bi menü olmuşHerkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim
Ooo sen sporla cok fazlasini yakmışsın canim o videoyu biliyorum baya yorucu gorunuyorBugünkü menüm:
1500 adım twist shape.
Yok canim tek karbonhidratim sabahki borek olacakfırında olcak az yağlı olcak yanında bişey yemiceksin olabilir neden olmasın ama sonrasında ekmek vs yemezsen sen ben daha iyi biliyosun bunları
Çayı şekersiz içersen bi sorun olmaz canimSuper. Saglikki ve guzel yiyecekler tuketmissijiz. Aksam Cayi falan icmuyor musunuz bu kadar mi bugun yedikleriniz.
Aksam yemegi yok mu nasil dayanacaksijiz
40 dk aerobik nette var mi
1500 adi. Twist shape nedir acaba
Aksam cayi sizlerde yok mu ben cayi cooook severimmmmm her aksam kocisimle bir demlik icerimmmm
Allah hayırlı zamanda kucağına verir inşallah canım.evet haftada iki kez.takımlar arası derece oluyor artı olursan hepimiz etkileniriz bu yüzden dikkat etmen lazım.pazartesi de haftasonu kaçamaklarını bir nebze olsun azaltmak içincanim 4 yil dusunmedik artik beklemeye vaktimiz yokBiz dusunuyoruz da tabi ne zaman olur orasini Allah bilir. Sizden ayrilmayacagim ende zayiflayacagim
Tesekkur ederim cnm. Cuma ve pazartesi kilomu mu bildirecehim haftada iki kez mi
Ay bende yapayim bigün bari canım çektiYok canim tek karbonhidratim sabahki borek olacakevet cok az yag koyyuyorum üstüne su ilave ediyorum sigara boreklerini bu suya batırıyorum ayni çıtır çıtır oluyor hemde hafif
Canım kurufasülyeyi niye yemedin ki.bulgur pilavını 3 kaşık yanında yoğurt salata süper olurduyaaa bnm öğle yemeğinde de bulgur k.fasulye vardı sadece bulgur yedim açııımmmmm
Cevizli sarma derekenSabah
5 siyah zeytin, 5 parca beyaz peynir, 1 adet kirmizi biber, 1 dikim ekmek
Ögle
1 kase mercimek cobasi
Yarim lavas 1 kutudan biraz az tonbaligi 4 siyah zeytin 3 parca beyaz peynir
Ikindi 2 parca cevizli sarma 1 adet mandalina
aksam 1 kase xorba
Simdilik bu kadar ama duzenleyecegim menumu cunku karbim ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?