Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm:
Sabah:haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik,1dlm tb ekmek
Ara:1kuruincir
Öğle:ciğer,2 dlm ekmek,salata,ayran
Ara:2mandalina
Akşam:ananaslı tarçınlı yoğurt
40 dk aerobik (tony karen hill 40 dk da500 calori)
1500 adım twist shape.

Bence süper olmuş.böyle devam et canım

fırında olcak az yağlı olcak yanında bişey yemiceksin olabilir neden olmasın ama sonrasında ekmek vs yemezsen sen ben daha iyi biliyosun bunları

yaaa bnm öğle yemeğinde de bulgur k.fasulye vardı sadece bulgur yedim açııımmmmm

Super. Saglikki ve guzel yiyecekler tuketmissijiz. Aksam Cayi falan icmuyor musunuz bu kadar mi bugun yedikleriniz.

Aksam yemegi yok mu nasil dayanacaksijiz

40 dk aerobik nette var mi
1500 adi. Twist shape nedir acaba

Aksam cayi sizlerde yok mu ben cayi cooook severimmmmm her aksam kocisimle bir demlik icerimmmm

akşam yemeği var kuzum olmaz mı sadece az hafif yiyoruz

Sabah
5 siyah zeytin, 5 parca beyaz peynir, 1 adet kirmizi biber, 1 dikim ekmek
Ögle
1 kase mercimek cobasi
Yarim lavas 1 kutudan biraz az tonbaligi 4 siyah zeytin 3 parca beyaz peynir
Ikindi 2 parca cevizli sarma 1 adet mandalina
aksam 1 kase xorba
Simdilik bu kadar ama duzenleyecegim menumu cunku karbim ac

Afiyet olsun canimm gayet dengeli bi menü olmuş

Ooo sen sporla cok fazlasini yakmışsın canim o videoyu biliyorum baya yorucu gorunuyor afiyet olsun tatlim

fırında olcak az yağlı olcak yanında bişey yemiceksin olabilir neden olmasın ama sonrasında ekmek vs yemezsen sen ben daha iyi biliyosun bunları
Yok canim tek karbonhidratim sabahki borek olacak evet cok az yag koyyuyorum üstüne su ilave ediyorum sigara boreklerini bu suya batırıyorum ayni çıtır çıtır oluyor hemde hafif

Çayı şekersiz içersen bi sorun olmaz canim bende sabah çayı çok severim kahvaltida küçük bi demlik tek başıma icerim ama aksam icmem bitki cayi iciyoruz kocislen

canim 4 yil dusunmedik artik beklemeye vaktimiz yok Biz dusunuyoruz da tabi ne zaman olur orasini Allah bilir. Sizden ayrilmayacagim ende zayiflayacagim

Tesekkur ederim cnm. Cuma ve pazartesi kilomu mu bildirecehim haftada iki kez mi
Allah hayırlı zamanda kucağına verir inşallah canım.evet haftada iki kez.takımlar arası derece oluyor artı olursan hepimiz etkileniriz bu yüzden dikkat etmen lazım.pazartesi de haftasonu kaçamaklarını bir nebze olsun azaltmak için

Cevizli sarma derekendatli mii oo
Afiyet olsun canim cevizli sarmalar olmasa guzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…