Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haftalık bildirimlerde herkesin kilosu ortaya cıkıyo kuzum orda bakarsın
bende ekmeği hamur işini çok seviyorum herseyi ekmekle yiyodum önceden

oh afiyet olsun

bizim akşam mercimek corbası kapuska taze fasulye varmış anamdan aldım menüyü
sonrada spor yapcam bu hafta iişim zor

Hepiniz spor yapiyor musunuz

eveet sende yapıcaksın
cuma bende kilo bildirecek miyim

Hamur isini cook severim. Pogacalar tatlilarrr mmmmm

ben bide şerbetli tatlı cok severim baş düşmanımız olan hani
bildiriceksin kuzum ama aday listesinde olcaksın 2 hafta sonra düzenli gelir hergün buraya ugras menü paylaşırsan esas listeye giriyosunnnn

Evet tatlim bende 75 kiloyla başladım diyete şimdi 52.9 kiloyum hedefim 50boyum 1.65 yasim 22 bir kizim var 4 yasinda bir bıcırık senin hedefin kac kac kilo olmak istiyosun canim ben kilolarimin buyuk kismini vereli bi seneyi gecti hedef kilomu assagi indirdigim icin burdayim

Aksamin hafif canim dengelersin spor da yapilmis ayy dışarı çıkınca zor oluyo

Kizlar kurallari okudum bi tirstim
Baya bir kural var nasil yapiyorsunuz bunlari.
Adetimin ilk hunu basim cok agiriyor cok sancim var o yuzden oyle hissetmis olabilirim.

Siz bana yardimci olursunuz dimi

kaptinn kaptanim ben yarin kahvaltida börek yemek istiyorum eşim yufka almiş bayadir canim sigara böreği istiyodu fırında sigara boregi yapicam kalorisini hesapladim 120 gr 6 tane yersem 275 kalori çayla yersem bi sorun olmaz heralde dimi yarin eşim izinli evde sporda da izin günü yapicam 6 günde bir izin

Sigara boreginin 6 tanesi baya az kalorili geldi benim icinde ye canimmm cok severim

Kilo vermeden hamile kalma.ben ikinciyi 59 a düştükten sonra yaptımşimdi yavaş yavaş gidiyor.burdan ayrılmazsan illaki verirsin merak etme

Kizlar kurallari okudum bi tirstim
Baya bir kural var nasil yapiyorsunuz bunlari.
Adetimin ilk hunu basim cok agiriyor cok sancim var o yuzden oyle hissetmis olabilirim.

Siz bana yardimci olursunuz dimi
Yapacağın çok basit.hergün akşam menünü yazacaksın.bizimkilere bak öğrenirsin.hepimiz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz olmuş olmamış diye.cuma ve pazartesileri sabah tartılıp kilo bildiriyoruz

Öğle ve akşamı protein salata yaparsın dengelersin canım

Kilo vermeden hamile kalma.ben ikinciyi 59 a düştükten sonra yaptımşimdi yavaş yavaş gidiyor.burdan ayrılmazsan illaki verirsin merak etme
canim 4 yil dusunmedik artik beklemeye vaktimiz yok Biz dusunuyoruz da tabi ne zaman olur orasini Allah bilir. Sizden ayrilmayacagim ende zayiflayacagim

Yapacağın çok basit.hergün akşam menünü yazacaksın.bizimkilere bak öğrenirsin.hepimiz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz olmuş olmamış diye.cuma ve pazartesileri sabah tartılıp kilo bildiriyoruz
Tesekkur ederim cnm. Cuma ve pazartesi kilomu mu bildirecehim haftada iki kez mi

Herkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…