- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.561
Hos huldukkkk
ohhh missss 75 kilodan 50 ye mi dustunuz
Ben araniza alirsaniz hic gitmemZaten sohbeti sevuyorum. Toplu zayiflamak bence cok iyi motivw ediyor insani
Ben aburcubura bayiliyorum bunu kesmem gerekiyor
Aranizda Benim gibi tombilik olan yok mu
Ben de öğlen eşimle dışardaydım ciğer yedik.çok da severim kendilerini2 dilim de ekmek yedim ama akşama yoğurt ananas yiyeceğim dengelemek için.40 dk aerobik yaptım twist shape 1500 adım attım kendi kendimin cezasını verdim yani
haftalık bildirimlerde herkesin kilosu ortaya cıkıyo kuzum orda bakarsın
bende ekmeği hamur işini çok seviyorum herseyi ekmekle yiyodum önceden
Hepiniz spor yapiyor musunuz
cuma bende kilo bildirecek miyim
Hamur isini cook severim. Pogacalar tatlilarrr mmmmm
Aynen insan kendi evinde daha rahat yapiyo diyetiay beni bırakmıyolar ki zayıflıyayım
kuzum sen sanslısın bak evdesin eteğine yapışan yok ye ye diye
Evet tatlim bende 75 kiloyla başladım diyete şimdi 52.9 kiloyum hedefim 50Hos huldukkkk
ohhh missss 75 kilodan 50 ye mi dustunuz
Ben araniza alirsaniz hic gitmemZaten sohbeti sevuyorum. Toplu zayiflamak bence cok iyi motivw ediyor insani
Ben aburcubura bayiliyorum bunu kesmem gerekiyor
Aranizda Benim gibi tombilik olan yok mu
Aksamin hafif canim dengelersin spor da yapilmisBen de öğlen eşimle dışardaydım ciğer yedik.çok da severim kendilerini2 dilim de ekmek yedim ama akşama yoğurt ananas yiyeceğim dengelemek için.40 dk aerobik yaptım twist shape 1500 adım attım kendi kendimin cezasını verdim yani
Ayy bende hamura dayanamiyorumm pogaca borek çörekcuma bende kilo bildirecek miyim
Hamur isini cook severim. Pogacalar tatlilarrr mmmmm
kaptinn kaptanim ben yarin kahvaltida börek yemek istiyorum eşim yufka almiş bayadir canim sigara böreği istiyodu fırında sigara boregi yapicam kalorisini hesapladimEki Görüntüle 1927018 120 gr 6 tane yersem 275 kalori çayla yersem bi sorun olmaz heralde dimi yarin eşim izinli evde sporda da izin günü yapicam 6 günde bir izin
Yagda kizartma degil firina vericem tartim var valla 120 gr tartip yicemSigara boreginin 6 tanesi baya az kalorili geldi benim icinde ye canimmm cok severim
Kilo vermeden hamile kalma.ben ikinciyi 59 a düştükten sonra yaptımistikrar cok onemli. Ben de saece diyetle veremiyorum. Bakalim yeniden baslayacagim sizlerinde yardimi ile benim ilm hedefim 69 2 ay da 69 olmak istiyorum minimum sonra vermeye devam edecegim ins.
2 cocuk super. Bizde istiyoruz artik cocuk ve fazla kilolarimdan kurtulup oyle hamis olmak iatiyorum bakalim nasil olacak
Superr yaa darisi basima
Bu artıları eksiye çevirmemiz lazımoh afiyet olsun
bizim akşam mercimek corbası kapuska taze fasulye varmış anamdan aldım menüyü
sonrada spor yapcam bu hafta iişim zor
ayy bi de Adana'da olunca heryer kebap ciğerAksamin hafif canim dengelersin spor da yapilmisayy dışarı çıkınca zor oluyo
Yapacağın çok basit.hergün akşam menünü yazacaksın.bizimkilere bak öğrenirsin.hepimiz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz olmuş olmamış diye.cuma ve pazartesileri sabah tartılıp kilo bildiriyoruzKizlar kurallari okudum bi tirstim
Baya bir kural var nasil yapiyorsunuz bunlari.
Adetimin ilk hunu basim cok agiriyor cok sancim var o yuzden oyle hissetmis olabilirim.
Siz bana yardimci olursunuz dimi
Öğle ve akşamı protein salata yaparsın dengelersin canımkaptinn kaptanim ben yarin kahvaltida börek yemek istiyorum eşim yufka almiş bayadir canim sigara böreği istiyodu fırında sigara boregi yapicam kalorisini hesapladimEki Görüntüle 1927018 120 gr 6 tane yersem 275 kalori çayla yersem bi sorun olmaz heralde dimi yarin eşim izinli evde sporda da izin günü yapicam 6 günde bir izin
canim 4 yil dusunmedik artik beklemeye vaktimiz yokKilo vermeden hamile kalma.ben ikinciyi 59 a düştükten sonra yaptımşimdi yavaş yavaş gidiyor.burdan ayrılmazsan illaki verirsin merak etme
Tesekkur ederim cnm. Cuma ve pazartesi kilomu mu bildirecehim haftada iki kez miYapacağın çok basit.hergün akşam menünü yazacaksın.bizimkilere bak öğrenirsin.hepimiz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz olmuş olmamış diye.cuma ve pazartesileri sabah tartılıp kilo bildiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?