Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım öğlen biraz fazla yediğim için akşamı hafif geçiriyorum.nırmalde akşam da yemek yiyorum bugünlük böyle oldu.ben genelde sabah 2 bardak çay 2 de kahve içerim.akşam çay pek içmem.şeker yok değil mi çayda? İnternette birsürü video var istediğini yap.ilk başlar için Leslie 3 mil 4 mil falan yap.kadın yürütüyor sürekli sonra performansına göre başka şeyler yaparsın.twist shape bir alet internetten almıştım adım atıyorsun şart değil olmasa da olur

Kiizzzz ne çok şey yazıyo burda
Ama gayet iyi bence ekmek oglede bi dilim yiyebilirsin bence

Çayı şekersiz içersen bi sorun olmaz canim bende sabah çayı çok severim kahvaltida küçük bi demlik tek başıma icerim ama aksam icmem bitki cayi iciyoruz kocislen
cayim sekersizz cok sukur yillardir sekersiz iciyorum benim kocis benim gibi bayiliyoruz yemeye bitki cayi bizi kesmiyor ki bir demlik cay yaninda abur cubur

aminn canim cok sag olll

ins bende grubumza basari getirecegim dikkat edecegim

Cevizli sarma derekendatli mii oo
Afiyet olsun canim cevizli sarmalar olmasa guzel menün
evet dadlii cok guzelll cok seviyom

Evet cayim sekersizz. Bakacagm cnm cok tskler

Menüm
Kahvaltidan önce bi tatli kaşığı limonlu sıkılmış bal bogazim için sonra sekersiz nescafe

Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli) ve kahvaltılıklardan az az yedim (yumurtam kalmamisti), sekersiz cay
Öğle: küçük bi muzun yarisi, yarim portakal, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Akşam: 1 küçük kase et suyuna şehriye çorbası, firinda köfte(6kofte), 2 buçuk bardak ayran, iki lokma ekmek tazecikdi tadina baktim ve hic doymadim yediklerimle

^^Sporum
Kahvaltidan önce--30 dk twist shape(205 kalori yaktim)
Ogleden sonra-- 15 dk twist shape
50 squat
25 bacaklar birleşik squat
25 sumo squat
50 thigh masterle ic bacak
15 erden iki çeşit yan karin hareketi
30 ters mekik+köprü
30 yarim mekik
Ve soguma hareketleri

Bekle beni çok pis spor yapacağım bu aksam
Ah o taze ekmekler değil mi bizim başımızı yakan

mukemmell

Bende şekersiz içerim senelerdir bi kahvemde çok az oluyo o da aciligi gitsin diye :)

Tatlım menünü

Sabah

Ara

Öğlen

Akşam

Su

Spor

Olarak alt alta yazarsan okuması daha kolay olur

Bugün daha güzel olmuş cnm

Kızzz 40 dk da 500 kalorimi yakılıyomuş

Persembeye özel bi diyet mi yapsak acaba hani sırf siviyla falan besleniyolar öyle bişi
Yok öyle yapamam ben hem dayanamam hem de hala emziriyorum
Süper canım menün de sporun da
Bugün daha güzel olmuş cnm

Kızzz 40 dk da 500 kalorimi yakılıyomuş
ben onların yalancısıyım valla.sporun adı bu tk 500 hem 30 dk hem de 40 dk lık var internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…