- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.601
Canım öğlen biraz fazla yediğim için akşamı hafif geçiriyorum.nırmalde akşam da yemek yiyorum bugünlük böyle oldu.ben genelde sabah 2 bardak çay 2 de kahve içerim.akşam çay pek içmem.şeker yok değil mi çayda? İnternette birsürü video var istediğini yap.ilk başlar için Leslie 3 mil 4 mil falan yap.kadın yürütüyor sürekli sonra performansına göre başka şeyler yaparsın.twist shape bir alet internetten almıştım adım atıyorsun şart değil olmasa da olurSuper. Saglikki ve guzel yiyecekler tuketmissijiz. Aksam Cayi falan icmuyor musunuz bu kadar mi bugun yedikleriniz.
Aksam yemegi yok mu nasil dayanacaksijiz
40 dk aerobik nette var mi
1500 adi. Twist shape nedir acaba
Aksam cayi sizlerde yok mu ben cayi cooook severimmmmm her aksam kocisimle bir demlik icerimmmm
Aynen hatta bi tabak kuru fasulye yerdim ben olsamCanım kurufasülyeyi niye yemedin ki.bulgur pilavını 3 kaşık yanında yoğurt salata süper olurdu
Evet perşembe hafif menü yapalımaynen canısı hele persembe yemesek iyi olcak
Herkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim
İstersen büyük marketlerde tam buğday yufkalar satılıyorYok canim tek karbonhidratim sabahki borek olacakevet cok az yag koyyuyorum üstüne su ilave ediyorum sigara boreklerini bu suya batırıyorum ayni çıtır çıtır oluyor hemde hafif
Canım kurufasülyeyi niye yemedin ki.bulgur pilavını 3 kaşık yanında yoğurt salata süper olurdu
Çünkü kuru fasulye ekmeksiz yiyemem ekmegi bana bana yemek varkenAynen hatta bi tabak kuru fasulye yerdim ben olsambayilirim
Ben de çok severimAynen hatta bi tabak kuru fasulye yerdim ben olsambayilirim
Haftasonu yii
İstersen büyük marketlerde tam buğday yufkalar satılıyor
Persembeye özel bi diyet mi yapsak acaba hani sırf siviyla falan besleniyolar öyle bişiEvet perşembe hafif menü yapalım
cayim sekersizz cok sukur yillardir sekersiz iciyorumÇayı şekersiz içersen bi sorun olmaz canimbende sabah çayı çok severim kahvaltida küçük bi demlik tek başıma icerim ama aksam icmem bitki cayi iciyoruz kocislen
aminn canim cok sag olllAllah hayırlı zamanda kucağına verir inşallah canım.evet haftada iki kez.takımlar arası derece oluyor artı olursan hepimiz etkileniriz bu yüzden dikkat etmen lazım.pazartesi de haftasonu kaçamaklarını bir nebze olsun azaltmak için
evet dadliiCevizli sarma derekendatli mii oo
Afiyet olsun canim cevizli sarmalar olmasa guzel menün
Canım öğlen biraz fazla yediğim için akşamı hafif geçiriyorum.nırmalde akşam da yemek yiyorum bugünlük böyle oldu.ben genelde sabah 2 bardak çay 2 de kahve içerim.akşam çay pek içmem.şeker yok değil mi çayda? İnternette birsürü video var istediğini yap.ilk başlar için Leslie 3 mil 4 mil falan yap.kadın yürütüyor sürekli sonra performansına göre başka şeyler yaparsın.twist shape bir alet internetten almıştım adım atıyorsun şart değil olmasa da olur
Menüm
Kahvaltidan önce bi tatli kaşığı limonlu sıkılmış bal bogazim içinsonra sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli) ve kahvaltılıklardan az az yedim (yumurtam kalmamisti), sekersiz cay
Öğle: küçük bi muzun yarisi, yarim portakal, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Akşam: 1 küçük kase et suyuna şehriye çorbası, firinda köfte(6kofte), 2 buçuk bardak ayran, iki lokma ekmek tazecikdi tadina baktimve hic doymadim yediklerimle
^^Sporum
Kahvaltidan önce--30 dk twist shape(205 kalori yaktim)
Ogleden sonra-- 15 dk twist shape
50 squat
25 bacaklar birleşik squat
25 sumo squat
50 thigh masterle ic bacak
15 erden iki çeşit yan karin hareketi
30 ters mekik+köprü
30 yarim mekik
Ve soguma hareketleri
Ayy eşim almiş bile yufkayiiİstersen büyük marketlerde tam buğday yufkalar satılıyor
Menüm
Kahvaltidan önce bi tatli kaşığı limonlu sıkılmış bal bogazim içinsonra sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli) ve kahvaltılıklardan az az yedim (yumurtam kalmamisti), sekersiz cay
Öğle: küçük bi muzun yarisi, yarim portakal, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Akşam: 1 küçük kase et suyuna şehriye çorbası, firinda köfte(6kofte), 2 buçuk bardak ayran, iki lokma ekmek tazecikdi tadina baktimve hic doymadim yediklerimle
^^Sporum
50 squat
25 sumo squat
30 ters mekik+köprü
30 yarim mekik
Ve soguma hareketleri
cayim sekersizz cok sukur yillardir sekersiz iciyorumbenim kocis benim gibi bayiliyoruz yemeye bitki cayi bizi kesmiyor ki bir demlik cay yaninda abur cubur
aminn canim cok sag olll
ins bende grubumza basari getirecegim dikkat edecegim
evet dadliicok guzelll cok seviyom
Evet cayim sekersizz. Bakacagm cnm cok tskler
Tatlım menünüHerkeze slm, bugün ki menüm saat 8 de kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeğinin içine beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta yağsız tost yaptım 1 bardak şekersiz cay içtim 10 da araogun sari leblebi karisik meyve kurusu 1,5 lt su tüketim yarim saat yürüdüm öğle yemegim adana kebap salata yağsız nar eksili pul biberli yoğurt 1 kase mantar çorbası 16 da ara öğün 1 ayran uno kitirak akşamda tavuk ve yoğurt yigcem ekmek sadece sabahları yiyeceğim
Bugün daha güzel olmuş cnmBugünkü menüm:
Sabah:haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik,1dlm tb ekmek
Ara:1kuruincir
Öğle:ciğer,2 dlm ekmek,salata,ayran
Ara:2mandalina
Akşam:ananaslı tarçınlı yoğurt
40 dk aerobik (tony karen hill 40 dk da500 calori)
1500 adım twist shape.
Bugün daha güzel olmuş cnm
Kızzz 40 dk da 500 kalorimi yakılıyomuş
süper canımEvet canim simdi yapinca yemeden durmam en azindan kontrollü yeyim aksama da tavuk izgara yicem
ben Migros'ta görmüştümO yufkalardan denemek istiyorum migrosta var mıdır acaba yarın bi bakayım zaten bitki cayimda bitti. Bide aktara giderim kuru meyve falan alırım oh misss
Yok öyle yapamam ben hem dayanamam hem de hala emziriyorumPersembeye özel bi diyet mi yapsak acaba hani sırf siviyla falan besleniyolar öyle bişi
Süper canım menün de sporun daMenüm
^^Sporum
50 squat
25 sumo squat
30 ters mekik+köprü
30 yarim mekik
Ve soguma hareketleri
ben onların yalancısıyım valla.sporun adı bu tk 500 hem 30 dk hem de 40 dk lık var internette.Bugün daha güzel olmuş cnm
Kızzz 40 dk da 500 kalorimi yakılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?