Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence güzel olmuş cnm
Hatta akşama bol salata ekleseydin belki daha iyi doyardın

Menüm

Sabah:2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir

Ara:Türk Kahvesi

Ogle: yarım kase çorba 7 kaşık bulgur pilavı

Ara:Türk Kahvesi yeşil çay bir lokma kek

Aksam: 1kase çorba 1.5 tabak kapuska

Şimdi yeşil çayımı hazırlayıp içiçem sonra spora baslicam
suyu 2.5litre yapamadım sanırım çok soguktu bugün

Memnun çok güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım.bugün çok karbonhidrat olmuş ekmek pilav çorba kek.yarın protein ağırlıklı beslenirsen dengelemiş olursun.öğlen kuruyu yeseydin süper olurdu.şimdi dooooğru spora

Ben pilav bulgur diye güvendim de yedim valla Bileydim yer miydim
Bulgur pirince göre daha sağlıklı ama yine de miktara dikkat ediyoruz.ben de çok severim normalde.hele kısıra dayanamam.ben kısırı artık kinoayla yapıyorum.yarın akşama yapayım bari

canim sicak su ile ilitabilirsin ben oyle yaptim. Zar zor 2 lt icebildim

Ben iki lt su içtim

bendeeee

Ben icemiyorum ya dişlerim hassas sularda soğuk anca sıcak su alıp sogumasini bekliyorum öyle icebiliyorum

Sicak su imkaniniz varsa suyunuzu ilitin guzel iciliyor hem bu zamanda ilik su en iyisi bogazi yumusacik yapiyor

Kizlar bu aksami 1 adet tutku biskuvi 1 adet cevizli sarma ve 1 avuc fistikli fibdik ile kapadim sizin sayenizde yoksa gozum doymadi daha cok yerdimmm

Benim bugun ozel funum spor yapamiyorum cooook agrim var

canim sicak su ile ilitabilirsin ben oyle yaptim. Zar zor 2 lt icebildim

bendeeee

Sicak su imkaniniz varsa suyunuzu ilitin guzel iciliyor hem bu zamanda ilik su en iyisi bogazi yumusacik yapiyor
Sıcak su sürekli varda ayarlayabilmek mesele yazın ne güzel sıcacık tam icilcek gibi oluyo kışın buz
Birazda bahane galiba kış diye canımız istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…