- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.621
Bence güzel olmuş cnmMenüm
Kahvaltidan önce bi tatli kaşığı limonlu sıkılmış bal bogazim içinsonra sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli) ve kahvaltılıklardan az az yedim (yumurtam kalmamisti), sekersiz cay
Öğle: küçük bi muzun yarisi, yarim portakal, 2 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt
Akşam: 1 küçük kase et suyuna şehriye çorbası, firinda köfte(6kofte), 2 buçuk bardak ayran, iki lokma ekmek tazecikdi tadina baktimve hic doymadim yediklerimle
^^Sporum
Kahvaltidan önce--30 dk twist shape(205 kalori yaktim)
Ogleden sonra-- 15 dk twist shape
50 squat
25 bacaklar birleşik squat
25 sumo squat
50 thigh masterle ic bacak
15 erden iki çeşit yan karin hareketi
30 ters mekik+köprü
30 yarim mekik
Ve soguma hareketleri
TSK ederimBence süper olmuş.böyle devam et canım
Aa o zaman sakıncalı evetYok öyle yapamam ben hem dayanamam hem de hala emziriyorum
Süper canım menün de sporun da
ben onların yalancısıyım valla.sporun adı bu tk 500 hem 30 dk hem de 40 dk lık var internette.
Super bir menü afiyet olsunyaaa bnm öğle yemeğinde de bulgur k.fasulye vardı sadece bulgur yedim açııımmmmm
Memnun çok güzel afiyet olsunMenüm
Sabah:2 dilim ekmek tavada yumurta zeytin peynir
Ara:Türk Kahvesi
Ogle: yarım kase çorba 7 kaşık bulgur pilavı
Ara:Türk Kahvesi yeşil çay bir lokma kek
Aksam: 1kase çorba 1.5 tabak kapuska
Şimdi yeşil çayımı hazırlayıp içiçem sonra spora baslicam
suyu 2.5litre yapamadım sanırım çok soguktu bugün
Cep telefonundan yazıyorum öğlen işyerinden yazıyorum ondan sıkıntı oliyoTatlım menünü
Sabah
Ara
Öğlen
Akşam
Su
Spor
Olarak alt alta yazarsan okuması daha kolay olur
Ben iki lt su içtim
Cep telefonundan yazıyorum öğlen işyerinden yazıyorum ondan sıkıntı oliyo
Afiyet olsun canım.bugün çok karbonhidrat olmuş ekmek pilav çorba kek.yarın protein ağırlıklı beslenirsen dengelemiş olursun.öğlen kuruyu yeseydin süper olurdu.şimdi dooooğru sporaMenüm
Ben pilav bulgur diye güvendim de yedim valla Bileydim yer miydimAfiyet olsun canım.bugün çok karbonhidrat olmuş ekmek pilav çorba kek.yarın protein ağırlıklı beslenirsen dengelemiş olursun.öğlen kuruyu yeseydin süper olurdu.şimdi dooooğru spora
Bulgur pirince göre daha sağlıklı ama yine de miktara dikkat ediyoruz.ben de çok severim normalde.hele kısıra dayanamam.ben kısırı artık kinoayla yapıyorum.yarın akşama yapayım bariBen pilav bulgur diye güvendim de yedim valla Bileydim yer miydim
Konu konuyu açtı olay kısıra dayandı ya
Menüm
Ben iki lt su içtim
Ben icemiyorum ya dişlerim hassas sularda soğuk anca sıcak su alıp sogumasini bekliyorum öyle icebiliyorum
Olsun sıcakta olsa icmelisinizBen icemiyorum ya dişlerim hassas sularda soğuk anca sıcak su alıp sogumasini bekliyorum öyle icebiliyorum
Yemeyin bence iradenizi tutunkısıra nişanlı bayılıyo sürekli yapta yiyelim diyo o yerken ben bakar miyim bende yiyorum
Sıcak su sürekli varda ayarlayabilmek mesele yazın ne güzel sıcacık tam icilcek gibi oluyo kışın buzcanim sicak su ile ilitabilirsin ben oyle yaptim. Zar zor 2 lt icebildim
bendeeee
Sicak su imkaniniz varsa suyunuzu ilitin guzel iciliyor hem bu zamanda ilik su en iyisi bogazi yumusacik yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?