- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.641
Kizlar bu aksami 1 adet tutku biskuvi 1 adet cevizli sarma ve 1 avuc fistikli fibdik ile kapadim sizin sayenizde yoksa gozum doymadi daha cok yerdimmm
Benim bugun ozel funum spor yapamiyorum cooook agrim var
Hiç olmasa daha iyiymiş ama yine de iyi canısı gece uykusu için papatya çayı falan denesen belki işe yarar yada illa yemek istiyosan sporda yap sonrasında hareketli olSelam çıtır kızlar
Ben dün gece baya uyumak için boğmuştum.dolap bana baktı ben dolaba baktım.kandırdı evet ama çubuk krakerle yoğurt yedim vallahi başkada bisey yetmedim ara öğüne sayalım affedin.uyuyamadım ya alışmışım.alışmış kudurmuştan beter olur der anam haklıymış.
Neyse rejimi bozmadım ama o kadar olur die düşünüyorum
Bugunki menumu yazayım
Sabah yumurtalı omlet 2dilim ekmek
Akşam bir tabak çorba bir tabak tonlu salata ara öğünü geceye doğru yapmayı planlıyorum sizce
Âma kuşum 5 te yattım sabah nasıl kalkayım kalkamiomkiKuzum gündüz erken kalkıp ogunlerini 3 e çıkarman gerekiyo
Dün gece spor yaptım evet mekik falan çektim zaten 2 km de gün ortasında yürümüştüm
Am
Âma kuşum 5 te yattım sabah nasıl kalkayım kalkamiomki
Bugunde 2km yürüdüm. Akşam mekik falan cekecemAa süper çok sevindim bende daha spor yapcam size diyorum ben yatıyorum
12de falan 1de oluyor eşimle beraber uyanıyoruz o gece çalışıyor zaten tek sorun onun gece calismasiSende haklısın kuzum yavaş yavaş artık olcak bi şekilde uyku düzenini ayarlicaz. Gündüz kaçta uyaniyosun normalde yarın bi saat erkene kur saati hergün böyle böyle ayarlasak
Sıcak su sürekli varda ayarlayabilmek mesele yazın ne güzel sıcacık tam icilcek gibi oluyo kışın buz
Birazda bahane galiba kış diye canımız istemiyo
Ama benim icin hayat aksam 6 dan sonra basliyorBu azaltmis halin şu an dimi
Aksam 6 dan sonra yememeye çalış kuzum bunlari
Bugunki menumu yazayım
Sabah yumurtalı omlet 2dilim ekmek
Akşam bir tabak çorba bir tabak tonlu salata ara öğünü geceye doğru yapmayı planlıyorum sizce
Bugunde 2km yürüdüm. Akşam mekik falan cekecem
O
12de falan 1de oluyor eşimle beraber uyanıyoruz o gece çalışıyor zaten tek sorun onun gece calismasi
Saat 2gibi kahvaltı yapınca anca saat 6 da acıkıyorum.hem çok geç yememek için malesef 2 öğün oluyoraynen zaten ac acina su icilmiyor
Ama benim icin hayat aksam 6 dan sonra basliyor
buraya basladigim icin elimden geleni yapacahim taniki dikkat edecegim hic merak etmeyin
Oglen yemegi yok mu
Benim için de öyle emin ol akşam 6 dan sonra rahata erip oturabiliyorum ama yemiyoruuummaynen zaten ac acina su icilmiyor
Ama benim icin hayat aksam 6 dan sonra basliyor
buraya basladigim icin elimden geleni yapacahim taniki dikkat edecegim hic merak etmeyin
Oglen yemegi yok mu
Yazık oda sabah geliyor uyuşun kız kıyamam uyumak yemekten tatlı.5te yatınca araba falan da kullanıyor 12 falan anca yeterli geliyor.yani erken kalkmak benim durumda olmuyorBak eşinden önce uyan hem kahvaltı hazırlarsin ona süpriz yaparsın
Yazık oda sabah geliyor uyuşun kız kıyamam uyumak yemekten tatlı.5te yatınca araba falan da kullanıyor 12 falan anca yeterli geliyor.yani erken kalkmak benim durumda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?