- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.661
Cevizli sarma miiiKizlar bu aksami 1 adet tutku biskuvi 1 adet cevizli sarma ve 1 avuc fistikli fibdik ile kapadim sizin sayenizde yoksa gozum doymadi daha cok yerdimmm
Benim bugun ozel funum spor yapamiyorum cooook agrim var
Ayy gelicem ama esimle dizi izliyoruz birak telefonu diyo
yeme sen yeme pis cevizli sarma hic lezzetli degildo zorakiii yedimCevizli sarma miiibak kanima giriyosun
Ayy gelicem ama esimle dizi izliyoruz birak telefonu diyo
Hangi sporu yapmayi dusunuyorsun cnmBende telefonu biraksam spor yapcamda bırakamiyorum
30 day shred yapiyodum ben önceden de şimdide onu yaparım kuzum çok terletiyo ban iyi geliyoduyeme sen yeme pis cevizli sarma hic lezzetli degildo zorakiii yedim
benimkide yine ne buldun orada tik tik tik
Hangi sporu yapmayi dusunuyorsun cnm
Nette yazinca cikiyor mu kolay mi ben zora gelemiyorum30 day shred yapiyodum ben önceden de şimdide onu yaparım kuzum çok terletiyo ban iyi geliyodu
Yok oyleee zora gelemiyorum falanNette yazinca cikiyor mu kolay mi ben zora gelemiyorumcok sıkılıyorumm
Yok oyleee zora gelemiyorum falan
Netten yaz çıkar dene bakim bi yapabilcen mi hadi video 27 dk ama ben seni 7. Dk sinda bekliyorum muhtemelen anca dayanabilirsin
tatlim cok isterdim ama bugun beni mazur gorun ozel gunumdeyim ates basiyor agrim cok yarina yapsam lutfeennn
Merhabalarrr ben de katıldım aranıza 65 kiloyum hedef 55
Sag ol canimmmmAa tm o zaman canim ılık süt iç tarçınlı mis gibiii
Merhabalarrr ben de katıldım aranıza 65 kiloyum hedef 55
Oy kız nasılsa düşünür takımınıSag ol canimmmm
Sut icmeyeyim simdi kalori almayayim normal zaman olsa icerdim piskevitte var ama iste siz varsiniz artik dikkat etmeliyim ki sizin gibi zayiflayabileyim bebisler
Merhabaaaa hosgeldin bende bugun geldim yeniyimmm bendeeee
Ben 75 kiloyum maalesef
Bilgim yok canım ya kızlar biliyosa bilgi verir sanaKızlar bende hassas tartı var
l b die bisey yazıyor bide
St yazıyor bunlar ne anlama geliyor
hic bir fikrim yok canimKızlar bende hassas tartı var
l b die bisey yazıyor bide
St yazıyor bunlar ne anlama geliyor
Oy kız nasılsa düşünür takımını
Vaayy jillianla meydan okuyosun bana haa30 day shred yapiyodum ben önceden de şimdide onu yaparım kuzum çok terletiyo ban iyi geliyodu
Kizzz ben bikere jillian yaptmda yamuldm yaaaaaaa bacaklarmm kac gun agridiiiiiiiiiVaayy jillianla meydan okuyosun bana haazaten acıktım ne alaka bilemedim ama açim aç uyumak iyidir demi
Vaayy jillianla meydan okuyosun bana haazaten acıktım ne alaka bilemedim ama açim aç uyumak iyidir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?