- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.681
Yogurt yiyebilirsin guzel uyutur kalorisi azdirVaayy jillianla meydan okuyosun bana haazaten acıktım ne alaka bilemedim ama açim aç uyumak iyidir demi
Hosgeldin balli lokmamKizlarrrrr ben geldimmmnapiyosunuzzz persembeden beri misafrlerim var yarin gidiyolar artik daha cok bakabilicem insallaaaaj
Yeni gelen arkadsslar hosgelmisler gecmisi okuyamadim
Kizzz ben bikere jillian yaptmda yamuldm yaaaaaaa bacaklarmm kac gun agridiiiiiiiii
Ayyy carpiyo bu jillian insaniKizzz ben bikere jillian yaptmda yamuldm yaaaaaaa bacaklarmm kac gun agridiiiiiiiii
Demi yaa benim hafif karnimda kas vağ biliyi misinizHoşgeldin kiiii
Ay ben yapiyodum onu ne güzel bi ara sonra bıraktım ama aşırı şekile sokuyo vücudu
Ayyyyy kuzusummm geldm bensz olmaz tabikiHosgeldin balli lokmamsende gelsen takim daha bi şenlenecek
HosbuldkHoşgeldin kiiii
Ay ben yapiyodum onu ne güzel bi ara sonra bıraktım ama aşırı şekile sokuyo vücudu
evet yaaa ama karar verdm yapicamAyyy carpiyo bu jillian insaniama feci etkili bi spor
NeeeeMeydan okudum ve rest çektimyapamadım
Bende çok. Aciiimm hayirlisiyla bi uyusak
Ay hayaliiimmmDemi yaa benim hafif karnimda kas vağ biliyi misinizalt karnim dogumdan sonra hala yumusak ama mide kismindaki kasim belli baya yandan da kas cizgisi belli birascik jillian+p90x+insanitymax30 saolsun
O bacaklarin agridiginda birakmasaydin keske hergun devam etseydim kuzus harika bi sporAyyyyy kuzusummm geldm bensz olmaz tabikibosuna 14 takim mudavimi yazmii ordaaa
Hosbuldk
Yaa ben yarim yaptim bide dusun kac gun bacaklarim agridiiiiiiiiii
evet yaaa ama karar verdm yapicam
Neeeeyapmadin miiiiiii hani bana gosterecektin günümü
Ayy seninki daha guzel olur tatlim benimki dogumdan sonra ve 23 kilo verdikten sonra o kadar sarkmisti ki alt karnim baya baya toparladim artik sarkik degil ama biraz yumusak tabi catlaklarim cok genisAy hayaliiimmm
ayyyyy canim benimmmO bacaklarin agridiginda birakmasaydin keske hergun devam etseydim kuzus harika bi sporsensiz oluğ muuu
Yogurt yiyebilirsin guzel uyutur kalorisi azdir
Ayy yok hic agzimi acmayim boyle konusuyoruz zaman geciyo yatarim birazdan canimYogurt yiyebilirsin guzel uyutur kalorisi azdir
Maşallah 18 yaşında anne olmussun bide okadar kile vermissin sana olan saygım arttı şu anAyy seninki daha guzel olur tatlim benimki dogumdan sonra ve 23 kilo verdikten sonra o kadar sarkmisti ki alt karnim baya baya toparladim artik sarkik degil ama biraz yumusak tabi catlaklarim cok geniskizim 4 kilo dogdu ikiz karni gibiydi karnim bide kucuk yasta anne olunca 18imde oldum karin kendinden gecti tabii ama suan iyi durumda alt karni iyi ediyim derken mide kisminda iki dene minik paklavalarim oldu daha iyi olacak alt karnim icin hala ugrasiyorum
Cidden bende denedim bi kac kere agri olunca bıraktım en son inat ettim bırakmadım yaptıkça Geçiyo ağrısıO bacaklarin agridiginda birakmasaydin keske hergun devam etseydim kuzus harika bi sporsensiz oluğ muuu
Ulasicaksin tabi canimayyyyy canim benimmmkizz birakirmiyim buraya okdr emek vermisiz
Insallah hedefime yaza ulasicam
Kizlar ozaman jillian yapalim ama ben 30 dk yapamam15 dk yeyter yoksa cocuga bakici bulmam lazm
Ulasicaksin tabi canimyasasin fit anneler fitt bayanlar
tamam bencede yaa ama ben hic devamini getiremiorm azimim kacincaay bende cesaret edemiyodum hadi ona başlayalım yarın akşam bakalım kaçar dk yapabilcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?