Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrrr ben geldimmm napiyosunuzzz persembeden beri misafrlerim var yarin gidiyolar artik daha cok bakabilicem insallaaaaj

Yeni gelen arkadsslar hosgelmisler gecmisi okuyamadim
Hosgeldin balli lokmam sende gelsen takim daha bi şenlenecek

Hoşgeldin kiiii
Ay ben yapiyodum onu ne güzel bi ara sonra bıraktım ama aşırı şekile sokuyo vücudu
Demi yaa benim hafif karnimda kas vağ biliyi misinizalt karnim dogumdan sonra hala yumusak ama mide kismindaki kasim belli baya yandan da kas cizgisi belli birascik jillian+p90x+insanitymax30 saolsun

Hosgeldin balli lokmam sende gelsen takim daha bi şenlenecek
Ayyyyy kuzusummm geldm bensz olmaz tabiki bosuna 14 takim mudavimi yazmii ordaaa
Hoşgeldin kiiii
Ay ben yapiyodum onu ne güzel bi ara sonra bıraktım ama aşırı şekile sokuyo vücudu
Hosbuldk
Yaa ben yarim yaptim bide dusun kac gun bacaklarim agridiiiiiiiiii

Ayyy carpiyo bu jillian insani ama feci etkili bi spor
evet yaaa ama karar verdm yapicam

Ayyyyy kuzusummm geldm bensz olmaz tabiki bosuna 14 takim mudavimi yazmii ordaaa

Hosbuldk
Yaa ben yarim yaptim bide dusun kac gun bacaklarim agridiiiiiiiiii

evet yaaa ama karar verdm yapicam
O bacaklarin agridiginda birakmasaydin keske hergun devam etseydim kuzus harika bi spor sensiz oluğ muuu

Ayy seninki daha guzel olur tatlim benimki dogumdan sonra ve 23 kilo verdikten sonra o kadar sarkmisti ki alt karnim baya baya toparladim artik sarkik degil ama biraz yumusak tabi catlaklarim cok genis kizim 4 kilo dogdu ikiz karni gibiydi karnim bide kucuk yasta anne olunca 18imde oldumkarin kendinden gecti tabii ama suan iyi durumda alt karni iyi ediyim derken mide kisminda iki dene minik paklavalarim oldu daha iyi olacak alt karnim icin hala ugrasiyorum

Maşallah 18 yaşında anne olmussun bide okadar kile vermissin sana olan saygım arttı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…