Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ekmek cok tabi ama abur cubur hic yok
kizlar abur cubur hic mi olmayacak. ben onlarsiz yapamam kii

ekmek cok tabi ama abur cubur hic yok
kizlar abur cubur hic mi olmayacak. ben onlarsiz yapamam kii
Son 4 kilon kaldigi zaman arada abur cubur yiyebilirsin canim ama suan tek abur cuburun iki kare bitter yada arada iki uç tane form bisküvi olabiler

Pain Killer olsun kuzum bende 23 kilo verdim benim kilo fazlam daha coktu hepsini vericiz insallah boyun kac senin canim benim 1.65
boyum olctugum yerlere gore 1.58 - 1.60 arasinda degisiyor. ben de 1.59 kabul ediyorum.
cok basarili gecmis diyet surecin tebrikler. spor hep varmiydi bu surecte ve ne kadar surdu ?

günaydın canııım işteyim bende calışıyorum sen nasılsın :)
Senin trambolin ne zaman geliyo kiz dugune kadar sporu artirmalisin fit sıkı bir gelin olacaksinn squat yapsana sende senin be kadar kilo fazlan var 5 kilo demi kilosu fazla olanlara onerilmiyo ama senin kilo fazlaligin az hadi squat takvimine basla sende

boyum olctugum yerlere gore 1.58 - 1.60 arasinda degisiyor. ben de 1.59 kabul ediyorum.
cok basarili gecmis diyet surecin tebrikler. spor hep varmiydi bu surecte ve ne kadar surdu ?
Ben kilolarimi vereli 1 bucuk sene oldu canim 75 den 57 ye dustum kalori saydim 1200 kalori aldim ve aksam 6 dan sonra bisey yemedim 8 9 ayda verdim biraz 57 yi koruduktan sonra 50 ye dusmeye karar verdim suan sadece yediklerime dikkat ederek diyet yapiyorum spora 57 ye inince basladim canim diyet ve agir spor ikisini kaldiramiyorum ben

bacagıma kramp giryo benim onu yaparken
tm tm tembellik yapıyorum farkındayım akşam baslıcam zaten yegenimde teyze al bunu koycak yer bulmıyoz dedi annesi kızdı galiba bi gideyim getircem geri

Son 4 kilon kaldigi zaman arada abur cubur yiyebilirsin canim ama suan tek abur cuburun iki kare bitter yada arada iki uç tane form bisküvi olabiler
Bu arada soylemeyi unuttum. 1.5 aylik bebegim var. yani emzirme surecinde bi diyet bu.

ama yine de biskuvilere filan dikkat etmeye calisacagim. benim sorunum yemekle cok aram yok. benim ogunlerim abur cuburdan olusuyodu zaten.

yani buyuk bi degisiklige gitmem lazim beslenme tarzimda

ay cok tatlııı yeni mi doğum yaptııınnn

Allah bağışlasın bebisini canim ilk bebegin mi yasin kac benimde bi kizim var 4 yasinda canim abur cubur hic yeme hem bak emziriyosun onun yerine incir kuru kayisi kuru üzüm falan ye ara öğünlerini atlama emzirdigin için sonra gözün döner daha cok yersin

bacagıma kramp giryo benim onu yaparken
tm tm tembellik yapıyorum farkındayım akşam baslıcam zaten yegenimde teyze al bunu koycak yer bulmıyoz dedi annesi kızdı galiba bi gideyim getircem geri
Ayy hevesini aldi demekki iyi bakalim trambolin zaten her bölgeyi çalıştırıyo ziplayiver

ikinci bebek benim de 4 yasinda bi oglum var. Allah bagislasin kizinizi

aaaa yasimi soylemeyi unuttum. 30 olacagim cok yakinda. o yuzden simdiden 30 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…