- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.901
Ayy hevesini aldi demekkiiyi bakalim trambolin zaten her bölgeyi çalıştırıyo ziplayiver
evet canim Allah isteyen herekese nasip etsin insallah bu ikinci benimay cok tatlııı yeni mi doğum yaptııınnn
Gezin gezin iiyi olarmaşallahhhbende bi üretime cıkıp gezineyim hareket etmiş olurum
aaaa yasimi soylemeyi unuttum. 30 olacagim cok yakinda. o yuzden simdiden 30 diyorum
Kadinin en guzel yaslariiaaaa yasimi soylemeyi unuttum. 30 olacagim cok yakinda. o yuzden simdiden 30 diyorum
Gezin gezin iiyi olar
insallah canim Rabbim gonlune gore versin.allah bagıslasın evlatlarını darısı bana inşallah
yaşın için üzülme bnm arkadaslarım var 30 yasında ne cocuk var ne evlilik onlar üzülsün sende en azından aslan gibi 2 cocuk var
22 mi?Kadinin en guzel yaslariibende 22 yasindayim
Evet canim benimki biraz erken oldu 18 yasinda anne oldum22 mi?4 yasinda kiz annesi bi de
genc ve fit anne yani
O kadar büyük bir yuzugum var diyosuncok soguk yaaaa kendime ciciş eldivenler aldım rengarenk ama yüzükten sebep takamıyom
Ayy buraya da ilk kar yağdı sonunda her yer bembeyazz kızlarr çok güzellGunaydin canim ben kahvemi içtim twist shape la spor yapiyorum sonra kahvalti yapicam son 10 dksen nasilsin canim
iyiyim canıım karı seyrederek ders çalışmaya çalışıyorumgünaydın canııım işteyim bende calışıyorum sen nasılsın :)
O kadar büyük bir yuzugum var diyosunhava atiyosun bana
nısı sabahın köründe evden cıkınca o karın güzelliği falan kalmıyo beAyy buraya da ilk kar yağdı sonunda her yer bembeyazz kızlarr çok güzellben de iyiyim canım kahvaltımı ettim 09.30 da şimdi de ara öğün bir hurma yedim tekrar derse oturdum
Aynen katılıyorumSon 4 kilon kaldigi zaman arada abur cubur yiyebilirsin canim ama suan tek abur cuburun iki kare bitter yada arada iki uç tane form bisküvi olabiler
HarikasınVee 40 dk twist shape yaptim 2043 adim attim 291 kalori yaktimben kahvaltiya kaçar
benim de iki çocuk var 8 yaş ve 11 aylık.buraya başladığımda 2 aylıktı bebiş.çok kısmadan abur cuburu keserek ben hergün spor yaparak yavaş yavaş verdimikinci bebekbenim de 4 yasinda bi oglum var. Allah bagislasin kizinizi
Anam ben intihar edeyim o zaman şubatta 37 olacağımKadinin en guzel yaslariibende 22 yasindayim
doğru buz gibi zaten tabi evde oturuyom ben kolay banaca
nısı sabahın köründe evden cıkınca o karın güzelliği falan kalmıyo be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?