Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy buraya da ilk kar yağdı sonunda her yer bembeyazz kızlarr çok güzell ben de iyiyim canım kahvaltımı ettim 09.30 da şimdi de ara öğün bir hurma yedim tekrar derse oturdum
Burasi da karli ama eridi nerdeyse sabah yagmiyodu keske lapa lapa yagsada pencerenin onunde kari izleyerek yapsaydim sporumu Allah zihin açıklığı versin kuzum

ahahaha tek taşım canım benim ne cok seviyorum onu
yok kız ne hava atcam kaşıkcı elmasından hallice işte
Benim de var bi kerem tek taşim hemde daralttirmama ragmen büyük geldiginden takamiyorum o derece pis hava atarim bak ama varya nisanliyken almistik tamdi bana tektaşim geçen sene daraltiyim da takiyim dedim 57 kikoydum o zaman resmen yari yariya daraldi yüzük ne kadar tombikse parmaklarim ama 52 ye düşünce yine bol şimdibarnahlarım bek incedur

bu biraz fazla olmadı mı
bende nişanda aldım şimdi bol geliyo o zaman daha zayıftım niye böyle oldu anlamadım

bu biraz fazla olmadı mı
bende nişanda aldım şimdi bol geliyo o zaman daha zayıftım niye böyle oldu anlamadım
Ben kendimi övdüm mü aza kacmam iyce zayifla sonra daralttir iki sefer olmasin kuzu mezurami bulursam kendimi ölçücem bakalim 1 haftada ölçülerde degisiklik olmus mu

nasilsiniz kizlar merhaba yeni katilan arkadaslar hos geldiniz hepiniz :) hedef52 hayirli olsun canim ben hala gelemedim telm. yapilmamis bekliyorum 3 hafta oldu vereli hla parca bekliyoruz diyorlar

canıım çok sağooll
bekliyoruz senide hadi gelin artık bak sizi beklediğimden kilo bile vermiyorum beraber veririz diye

nasilsiniz kizlar merhaba yeni katilan arkadaslar hos geldiniz hepiniz :) hedef52 hayirli olsun canim ben hala gelemedim telm. yapilmamis bekliyorum 3 hafta oldu vereli hla parca bekliyoruz diyorlar
Hosgeldin canimm❤ İnsallah biran once telin duzelir de gelirsin kilo almadin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…