Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canıım çok sağooll
bekliyoruz senide hadi gelin artık bak sizi beklediğimden kilo bile vermiyorum beraber veririz diye
okadar zor yaziyorumki suan gobegim catladi yazana kaar elimdeki tel eski model kaldirmiyor girdigim gibi cikiyor yada hic acilmiyor arada esiminkinden girip takip ediyorum yine de :-* gelicem insallah haftaya o zamana kadar yapilir muhtemelen

Selam kızlar bende geldim cumartesi günü fitness a ve diyete başladım 90 kilo ile 33 yaşındayım. Ada olsa hep kiloluydum 22 yaşlarında kendim yürüyüş ve diyetle 12 kilo vermiştim sonra evlilik hamilelik çocuk saldım iyice kendimi hiç beğenmiyorum nu sefer kafaya koydum başarcam yaza kadar halledicem hep beraber inşallah

Hoşgeldin cnm
Inş.hedefine ulaşırsın
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen burda devam edersin
Sonra arkadaşlar yardımcı olur

hoşgeldin canıııım :) eğer kesin kararlıysan bizi yarı yolda bırakmıcaksan buyur gel tatlım başlangiç kilonu 90 olarak alalım mı _

52 yaşındayım boyum 1.67 kgum82 iri kemiklerim ben eskiden çok sık devamlı atistiriyodum karatay ı burda okudum sık sık atıştırmak yoruyorum vücudu meyveyi azalttım sabah ekmek yemeyince iştahım gitti 3.gun iyi gidiyor ilk hedefim 10 kg vermek bakalim

Hosgeldin tatlim❤

Merhaba ❤ hosgeldiniz ne kadar guzel her yasta insan fit olmali zayif olmak istemeli degil mi karatay cok sağlıklı bi diyet insallah hedefinize ulasicaz birlikte bende 22 yasindayim 1.65 boyum 53 kiloyum 75 den indim bu kiloya hedefim 50 olmak sizin hedef kilonuz kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…