- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.181
Baa mı didinSaygilar bizden efemmm
Baa mı didin
ay kuzuuu ben bu hafta kesin artı dayım hala sindirim sistemimdeki soruna çözüm bulamadım
araöğun yemedimya onun yerine 1 tane yedim ama azartmakta yarar var tabi sağolAfiyet olsun canimm akşamki simiti yarim yeseydin super olurdu
allah kolaylık versinaraöğun yemedimya onun yerine 1 tane yedim ama azartmakta yarar var tabi sağol
sağol çok teşekkür ederimMenun gayet guEl cnm
Gunaydin canimm afiyet olsun ❤ menulerimizi aksam toplu sekilde yazıyoruzGünaydın herkese kizimla beraber kahvaltı ettik şimdi kahvaltı fix peynir domates salatalık zeytin biber ceviz süt çavdar ekmeği baya doyurucu.dün ata öğünde elma öğlen şehriye çorbası spordan sonrada pırasa ve yoğurt yedim ve 2.5lt su içtim.
Ayy neyse öbür haftaya insallah yine de umutsuz olma belkiii sabit olursun sen kayisi cayi falan ic yine de belki etki eder
Allah bağışlasın kizini canim bende de var o cadidan 4 yasindaBirde ben ilk defa spora gidiyorum hayatımda benim gibi hiç gitmeyenler için söylüyorum parkta olanların aynısı önce 20dk yuruyus 15 dk bisiklet 5 dk eliptikmidir epiliktikmidir ondan sonra bacakla itme bacak içe ve dışa itme kol kaldırma dambil falan yani bikaci hariç hepsi parklarda mevcut.ben yürümeye zaman bulamadığım için gidiyorum mecbur 34 aylik cadi kızım var birakcak kimsem yok o yüzden işte öyle kizlar
Gercekten Allah sabir versinGünaydın kızlar. Bu ara biraz yoğunum.maşallah mesajlar da birikmiş hepsini okuyamadım.yarın büyük oğlanın yerli malı haftası nedeniyle kek kurabiye yapacağım.allah bana sabır versin
Birde ben ilk defa spora gidiyorum hayatımda benim gibi hiç gitmeyenler için söylüyorum parkta olanların aynısı önce 20dk yuruyus 15 dk bisiklet 5 dk eliptikmidir epiliktikmidir ondan sonra bacakla itme bacak içe ve dışa itme kol kaldırma dambil falan yani bikaci hariç hepsi parklarda mevcut.ben yürümeye zaman bulamadığım için gidiyorum mecbur 34 aylik cadi kızım var birakcak kimsem yok o yüzden işte öyle kizlar
bildiğim herseyi deniyorum
Günaydın kızlar. Bu ara biraz yoğunum.maşallah mesajlar da birikmiş hepsini okuyamadım.yarın büyük oğlanın yerli malı haftası nedeniyle kek kurabiye yapacağım.allah bana sabır versin
Canım pazar hariç her gün gitmeyi düşünüyorum cumartesi başladım daha 1haftayı bile tamamlamadim 6 gün gidicem yani sonuçta yürüyüş ve sikilasma hareketleri.dışarı cikabiliyosan hiç özenme kapalı bi mekanda 10 kişinin önünde yapmak ne bilim açık hava daha iyiAllah bağışlasın kizini canim bende de var o cadidan 4 yasindahaftada kac gün gidiyosun spora canim salonda spor yapmak isterdim bende
sağol çok teşekkür ederim
Dışarıda yapmiyorum bende ama evde 1 saat sporumu yapiyorumCanım pazar hariç her gün gitmeyi düşünüyorum cumartesi başladım daha 1haftayı bile tamamlamadim 6 gün gidicem yani sonuçta yürüyüş ve sikilasma hareketleri.dışarı cikabiliyosan hiç özenme kapalı bi mekanda 10 kişinin önünde yapmak ne bilim açık hava daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?