- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.201
Aynı sorun bende de var.kuru erik,portakal ben de çok işe yarıyor.tavsiye ederimBaa mı didin
ay kuzuuu ben bu hafta kesin artı dayım hala sindirim sistemimdeki soruna çözüm bulamadım
asla yemem.cıss onlarGercekten Allah sabir versinsakin yime bugun persembe
evet.çocuk olunca elimden geldiği kadar sağlıklı şeyler yedirmeye çalışıyorum ama ilk fırsatta yine alıyor aburcubur.veya babam alıyor kıyamıyor torununanedir senin cektiğin
Aaa bak gayet guzel bi atistirmalik yapmissin canimfistik cok kalorili biliyin mii ama yine de iyi hafif bi atistirmalik baklava yemedin supersin
guzel menuGünaydın herkese kizimla beraber kahvaltı ettik şimdi kahvaltı fix peynir domates salatalık zeytin biber ceviz süt çavdar ekmeği baya doyurucu.dün ata öğünde elma öğlen şehriye çorbası spordan sonrada pırasa ve yoğurt yedim ve 2.5lt su içtim.
Kızlaarr şimdi yarın tartı günü ya hani ben de salı günü katıldım ya ben mesela vermemiş olsam sayılıyor muuu
kuzu senin evde tartı yok muKızlaarr şimdi yarın tartı günü ya hani ben de salı günü katıldım ya ben mesela vermemiş olsam sayılıyor muuu
Ben varimm spor yapıyorumkızlaarrrr kimsecikler yok mu
Ben varimm spor yapıyorum
Yok kiz valla hic de guzel bi eksim yok o kadar spor yapmama rağmen 400 gr eksideyimsen hayırdır ya bi kaptırdın gidiyon eksiye düşcen bak
Aksama yemek yapcam dahakofteli pattis yemegi ve bulgur pilavi ama ben pilav yemicem malum yarin cuma
Ben yapam bebeeemmmHava coook sogukkkkkkk biri bana kaaayfeeeee yaparmiii
Hava coook sogukkkkkkk biri bana kaaayfeeeee yaparmiii
Ayy keske yarin kutlasanizaaayyy bnm sevdiceğin doğum günüsü akşaaammmm dısarı cıkcaaazzz yememem lazıımm
Yok kiz valla hic de guzel bi eksim yok o kadar spor yapmama rağmen 400 gr eksideyimama vucudumdaki değişiklikler super
Ayy keske yarin kutlasanizbak kalorili seyler yemek yok tamam miii
Ben turk kayfeeesi istemiyorm onu anca sigara muhabbetle severim gelin karsilkli icerizşimdi türk kahvesi yaptım içtim bitirdim ki beeen
hosgeldin
Esime dedim ki şu koca nutellayi ya al arabana koy ye :d yada cope atarm dedim.
Gitmis dolabin en ustune koymus
Evet evet sandlye koyup alamam sanki ahahahahahahahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?