- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.221
Ben turk kayfeeesi istemiyorm onu anca sigara muhabbetle severim gelin karsilkli icerizSekerPancarii yohsam bana sutlu kayfee litfen
Sen icme dokunuyosa bebekimBen yapam bebeeemmmama ben icmem bu aralar başim fenaaa
hahahahaha ay yemin ederim yazarken aklima geldi son kahkaha ondandi. Sekerpancari anlatmistikız sende mi kendi kendine konusmaya başladın yoksam
Hemen gunah aliyosunhe cvp vermişin tm görmediydim
var da canım 1 hafta olmamış oluyor ya ondan sordum 3 günde verebilceğimi zannetmiyorum hiçkuzu senin evde tartı yok mu
Sen icme dokunuyosa bebekim
hahahahaha ay yemin ederim yazarken aklima geldi son kahkaha ondandi. Sekerpancari anlatmisti
var da canım 1 hafta olmamış oluyor ya ondan sordum 3 günde verebilceğimi zannetmiyorum hiç
Neeee hemen bende yapiyorumm simcik bakalim kac dk dayancam.
korktum bi an bulaşıcı sandımdı
inşallah canım var mı bir önerin ödem atıcı bir şeylereaa sen akşam hafif ye ödem atıcı seyler iç bak sabah aç karnına wc den sonra git tartıya gör farkı
Evet yaa incelmek cok guzellmaşallaahhho ne güzel bişi dimi bnde spor yaparken herkes cok zayıfladın diyodu ama kilom sabit kalıyodu
Esime dedim ki şu koca nutellayi ya al arabana koy ye :d yada cope atarm dedim.
Gitmis dolabin en ustune koymus
Evet evet sandlye koyup alamam sanki ahahahahahahahahahahahah
şahaneydiNeeee hemen bende yapiyorumm simcik bakalim kac dk dayancam.
ben gormedim ama eminim cok komiktir
inşallah canım var mı bir önerin ödem atıcı bir şeylere
inşallah canım var mı bir önerin ödem atıcı bir şeylere
Iyyy kız bunlar ne yaa ne diyon senkuzum maydanoz suyu içebilirsin yada soğan suyu olabilir hem o iltihap atıcı
Yapma kuzum bence en basit çözüm buasıl bana öneri sununpastadan kurabiyelerden yemekten nasıl kacıcam ben
Iyyy kız bunlar ne yaa ne diyon sen
Yapma kuzum bence en basit çözüm buinternette bir şey görmüştüm bir saklama kabı. mesela 6 saate falan ayarlıyormuşsun ondan önce asla açılmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?