Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm biz kocisle neler yerdik neler anlatamam findik fistik cips cerez cikleta piskevit ne yesek diye dusunuruz o derece

Iyi geceler canim
aynen canim biz de oyleyiz. takip ettigimiz diziyi acip tum bu soylediklerini getirmeden baslamayiz caya. ama biz once tuzlu kirakerler sonra biskuvi ve cikolatalar olarak siraya koyariz. cay fasli bitince bi 10 dk sonra kuru yemislere geceriz. 3-4 bolum dizi izleyene kadar surer bu merasim.
Ayyy utandim kendimden yaaa. kilo icin degil de bu kadar ac insan varken musrifligimden utandim. ama ben yemek yemem pek. o yuzden bu kadar cok yiyorum bunlari.

anammmmm
yemeyin yahu

ay yok dayanamadım valla elimden o kadar geldi pek zormuş ya
canim zor ama her hareket cok guzel ve farkli bolgelri calistiriyor. gecmiste bitirmistim ben onu.
eger yetisemiyorsan videouyu durdurarak yapmani tavsiye ederim.
daha uzun surede biter ama hareketleri kacirmamis olursun.
ya da durdurmadan o 4 yapiyorsa sen kendini yormadan 2 yap.

bence onemli olan hic bi bolgenin hareketini kacirmamak. sevgiler

TARİH: 22.12.2016 ÇARŞAMBA

Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine çok az kaşar peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.

Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve

Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak kuru fasulye, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata

Ara Öğün: 1 adet portakal, 1 bardak şekersiz neskafe

Akşam Yemeği: 1 tabak barbunya, salata

Ara Öğün: mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…