- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.241
en kötü süt düşünmüştüm onu da hiç sevmem ama soğan suyu ne yasana ıyyymis gibi ödem atıcı işte ne stiyon kolayla gazozla mı atcam ödemi
Amaan o zaman 1 güncük ye sevdicek önemli ne olacak sanki ölümlü dünyabnm sevdicek in doğum günüsü onun içn dısardayım bu gece ben illa yencek o seyler
hmmm guzel fikir ben deneyeyim bunu.O zaman tohati hakittinbari yagsiz tuzsuz patlamis misir ye bisküvi tatlidan iyidir ama sen onu sevmen tatsiz diye
aynen canim biz de oyleyiz. takip ettigimiz diziyi acip tum bu soylediklerini getirmeden baslamayiz caya. ama biz once tuzlu kirakerler sonra biskuvi ve cikolatalar olarak siraya koyariz. cay fasli bitince bi 10 dk sonra kuru yemislere geceriz. 3-4 bolum dizi izleyene kadar surer bu merasim.evet cnm biz kocisle neler yerdik neler anlatamam findik fistik cips cerez cikleta piskevit ne yesek diye dusunuruz o derece
Iyi geceler canim
Oglen karnibahar ve kereviz yedim annem galete yedi katur kutur bende bi parca ucundan aldim yedim
aynen canim biz de oyleyiz. takip ettigimiz diziyi acip tum bu soylediklerini getirmeden baslamayiz caya. ama biz once tuzlu kirakerler sonra biskuvi ve cikolatalar olarak siraya koyariz. cay fasli bitince bi 10 dk sonra kuru yemislere geceriz. 3-4 bolum dizi izleyene kadar surer bu merasim.
Ayyy utandim kendimden yaaa. kilo icin degil de bu kadar ac insan varken musrifligimden utandim. ama ben yemek yemem pek. o yuzden bu kadar cok yiyorum bunlari.
canim zor ama her hareket cok guzel ve farkli bolgelri calistiriyor. gecmiste bitirmistim ben onu.ay yok dayanamadım valla elimden o kadar geldi pek zormuş ya
Taamamladim @SekerPancari71 ben var yok olmak
Ay cok komkti yaaaaa bacak arami acip bisey yapiyorum kizim bacak arama giriyo cikiyo aaa diyo
Yatiyorum biseyler yapiyoem gobegime oturruyo
Sinav cekiyorumm sirtima cikiyo
canim 2 gun onceye kadar oyleydik demek istedim.anammmmm
yemeyin yahu
canim 2 gun onceye kadar oyleydik demek istedim.anammmmm
yemeyin yahu
Akşam dizide hep yemek sofrası sürekli yiyolardi diziyi izlemedim göz görmezse aklına gelmez
he o zaman tmcanim 2 gun onceye kadar oyleydik demek istedim.
artik bi hedefimiz var yemeyecegiz tabi insallh
slm emin olmak için soruyorum yarın tartı fotoğrafımı ekliyeceğizsanki biz hariç herkes yiyo gibi dimi nereye dönsek yemek
bana da benden baska kimse acikmiyor ben surekli ac geziyorum gibi oluyor.sanki biz hariç herkes yiyo gibi dimi nereye dönsek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?