- 17 Aralık 2016
- 238
- 301
- 18
- 47
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.261
kıyamam ya gece karın gurultuma uyanıyorum üzülme yanlız değilsinbana da benden baska kimse acikmiyor ben surekli ac geziyorum gibi oluyor.
ama bugun cok actim yaaa
bunu duymak guzeldikıyamam ya gece karın gurultuma uyanıyorum üzülme yanlız değilsin
guzel menu tebriklerTARİH: 22.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine çok az kaşar peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak kuru fasulye, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata
Ara Öğün: 1 adet portakal, 1 bardak şekersiz neskafe
Akşam Yemeği: 1 tabak barbunya, salata
Ara Öğün: mandalina
ben ekmeği uno alıyorum tam tahıllı içine genelde beyaz peynir koyuyorum bugün sıkıldım kaşar peyniri koydum. yumurtayı haşlıyosun kesiyosun kaşarın üstüne koyuyosun tost yapıyosun ama yagsız.guzel menu tebrikler
haslanmis yumurtali tost nasil yapiliyor canim?
hmmm kulaga guzel geliyo. uno ekmegi nasilmis bakayim hemen google danben ekmeği uno alıyorum tam tahıllı içine genelde beyaz peynir koyuyorum bugün sıkıldım kaşar peyniri koydum. yumurtayı haşlıyosun kesiyosun kaşarın üstüne koyuyosun tost yapıyosun ama yagsız.
ben ekmeği uno alıyorum tam tahıllı içine genelde beyaz peynir koyuyorum bugün sıkıldım kaşar peyniri koydum. yumurtayı haşlıyosun kesiyosun kaşarın üstüne koyuyosun tost yapıyosun ama yagsız.
hmmm kulaga guzel geliyo. uno ekmegi nasilmis bakayim hemen google dan
hicbir yerde foto diye belirtilmemis sanki. ben de merak ettim simdislm emin olmak için soruyorum yarın tartı fotoğrafımı ekliyeceğiz
vay sen adapte oldun bide arkadas mı topluyosun artık valla süpersin canısı
canım merhaba h. geldin
Esime dedim ki şu koca nutellayi ya al arabana koy ye :d yada cope atarm dedim.
Gitmis dolabin en ustune koymus
Evet evet sandlye koyup alamam sanki ahahahahahahahahahahahah
maydonoz ve sogan suyunun zarari var mi ben boyle seylere cearet edemiyorum uapim mikuzum maydanoz suyu içebilirsin yada soğan suyu olabilir hem o iltihap atıcı
TaamamladimSekerPancarii ben var yok olmak
Ay cok komkti yaaaaa bacak arami acip bisey yapiyorum kizim bacak arama giriyo cikiyo aaa diyo
Yatiyorum biseyler yapiyoem gobegime oturruyo
Sinav cekiyorumm sirtima cikiyo
[/QUOTE ]
aynen canim biz de oyleyiz. takip ettigimiz diziyi acip tum bu soylediklerini getirmeden baslamayiz caya. ama biz once tuzlu kirakerler sonra biskuvi ve cikolatalar olarak siraya koyariz. cay fasli bitince bi 10 dk sonra kuru yemislere geceriz. 3-4 bolum dizi izleyene kadar surer bu merasim.
Ayyy utandim kendimden yaaa. kilo icin degil de bu kadar ac insan varken musrifligimden utandim. ama ben yemek yemem pek. o yuzden bu kadar cok yiyorum bunlari.
Yasasinn bize benzeyen birileri var
hayat yanindaki ile kafan uyunca guzel vallahiiabur cubur bile yalniz zevk vermiyor
diger konuya hic girmeyelim o konu beni cok uzuyor Rabbim olmayanlarada versin
Selam kizlar, bugunun hesabi:
sabah 9.30 gibi : 1 haslanmis yumurta, yarim dilim peynir. ayyyy baldan aldim mi acabahatirlayadim ya
ara: 2 hurma
ogle 14.30: konserve fasulyeden uyduruk kuru fasulye yemegi, sadece maruldan olusan salata ve yogurt
ara : yok
aksam 21.50 : sucuklu kasarli tortilla tostu. (eve cok gec geldik ve cok actim arkasalar)
spor yok
su bi kac bardak.1 litre bile olmamistir belki.
Canim menun guzel benim nacizane fikrim sabah kahvaltilarinda biraz degisiklik yapman. Ornegin haslanmis yumurtali tost yerine haslanmis yumurtali sade kahvalti gibi sadece onerigecemde gordum boyleydi kayfaltin
ben geldim canim@hedef52 ,SekerPancarii son sayfalar benim msjlarimla doldu. sakin kendi kendime konustugumu dusunmeyin. saat farki bana bunu yaptiran
Hosss geldinnbnn cnmBen geldim kıslaarr
Eyvah üstelik bugün perşembeaaayyy bnm sevdiceğin doğum günüsü akşaaammmm dısarı cıkcaaazzz yememem lazıımm
ben de yarın kızarkadaşlqrımla akşam dışarı çıkacağım.Ayy keske yarin kutlasanizbak kalorili seyler yemek yok tamam miii
direk çöpe at canım.bizde de oğlum çok seviyor.ama artık almıyorumEsime dedim ki şu koca nutellayi ya al arabana koy ye :d yada cope atarm dedim.
Gitmis dolabin en ustune koymus
Evet evet sandlye koyup alamam sanki ahahahahahahahahahahahah
dön artık ya.azarla bizi sarmalarımıza dolmalarımıza karışHemen gunah aliyosun
Ben takima donunce size gostericem
Ben turk kayfeeesi istemiyorm onu anca sigara muhabbetle severim gelin karsilkli icerizSekerPancarii yohsam bana sutlu kayfee litfen
kız sende mi kendi kendine konusmaya başladın yoksam
Bal gibi yiyeceksin kendimizi kandırmayalımasıl bana öneri sununpastadan kurabiyelerden yemekten nasıl kacıcam ben
harikasın canımTARİH: 22.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine çok az kaşar peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak kuru fasulye, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata
Ara Öğün: 1 adet portakal, 1 bardak şekersiz neskafe
Akşam Yemeği: 1 tabak barbunya, salata
Ara Öğün: mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?