Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen 88 den mi indin bu kiloya mukemmelsin bende yaza 60 olmak istiyorum ama bebis de istiyoriz
Bende 78 olmustum evlenince sonra hamile kaldim 88le dogurdum verdim yedim yedim emzirirken aldim iste kizin 8 ay oldugunda ocakta buraya geldim ilk ay 9.5 sonra yavas yavas verip mayista 69.5 falandim yazin iki tatil bir ramazan derken korudum ama yedim verdim yedim verdim oyle kaldi kilom.
2 3 hafta once burda izne ayrildim yoksa 1 senedir burdym. Insallah donucem yaknda :)
Sen kac kilosun suan

Menunu begendim cnmmmmmm
Teşekkür ederim canım
Kizlaaaaar o kadar alinti yaptim bana nicin cevap vermiyorsunuz yalnizmiyim bennn bocukmuyummm ben

Afiyet olsun canım çok güzel

Yeticikkkk yetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
Kızlar dünkü jennila mıdır nedir ondan her yerim ağrıyorrr nasıl yapcam spor bilmiyorum
jillian :)
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorum yarinda yapicam
Gecen hafta yaptigimda kac gun bacak agrisi yasadim.

Supersin masallah ben 75 immm maalesefff
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorum yarinda yapicam
Sopaa sevmimmm ben merdanen cpk guzel bir baklava acarsin bize artikin

Afiyet olsun canimm cok guzel menun ❤

gozleme yermisinnnnnn coook guzel gozlemeee yaparim ben sana simdii

Ben çok iyi bilirim o sopayı
hahahahahah sana yok sen cis yemiyosun

evet aynı ya çok fena yerimden kalkarken bile ah vahla kalkıyom teyzeler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…