- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.301
Karisik canim sabah bugday oglen beyaz aksam yine bugdayEkmekler cok olmus sankimbugday mi cavdarmi yoooksaa beyazmi
o da olur tatlışş
Bencee iki dilim bugday yiter hatta sonra bir sonra 000000Karisik canim sabah bugday oglen beyaz aksam yine bugday
Gecen sene bu zamanlar 88kg dumhazirana 60 olcaktim hey gidi heyy anilarim depresti bi gazla yine yaza versem yaaaa
YetmiyiiiiiiBencee iki dilim bugday yiter hatta sonra bir sonra 000000
Bende 78 olmustum evlenince sonra hamile kaldim 88le dogurdum verdim yedim yedim emzirirken aldim iste kizin 8 ay oldugunda ocakta buraya geldim ilk ay 9.5 sonra yavas yavas verip mayista 69.5 falandim yazin iki tatil bir ramazan derkenSen 88 den mi indin bu kiloyamukemmelsin bende yaza 60 olmak istiyorum ama bebis de istiyoriz
Teşekkür ederim canımMenunu begendim cnmmmmmm
Kizlaaaaar o kadar alinti yaptim bana nicin cevap vermiyorsunuz yalnizmiyim bennn bocukmuyummm ben
Sabah
1 kapya biber
4 dilim peynir
6 ad zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 ad. Mandalina
Ogle
Kremali mantar corbasi 1 porsiyon
Firin kofte 1 porsiyon
Salata 1 porsuyon
1 dilim ekmek
ara
2 ad. Bitter cikleta
Aksam
Sulu kofte 1 porsiyon
Yarim dilim ekmek
Cay fasli sonra
spor
120 basamak merdiven xiktim
YeticikkkkYetmiyiiiiii
jillian :)Kızlar dünkü jennila mıdır nedir ondan her yerim ağrıyorrr nasıl yapcam spor bilmiyorum
Canım ilk başlar için Leslie yap alıştıkça diğerlerine geçKızlar dünkü jennila mıdır nedir ondan her yerim ağrıyorrr nasıl yapcam spor bilmiyorum
Bende 78 olmustum evlenince sonra hamile kaldim 88le dogurdum verdim yedim yedim emzirirken aldim iste kizin 8 ay oldugunda ocakta buraya geldim ilk ay 9.5 sonra yavas yavas verip mayista 69.5 falandim yazin iki tatil bir ramazan derkenkorudum ama yedim verdim yedim verdim oyle kaldi kilom.
2 3 hafta once burda izne ayrildim yoksa 1 senedir burdym. Insallah donucem yaknda :)
Sen kac kilosun suan
Sopaa sevmimmm benYeticikkkkyetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
jillian :)
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorumyarinda yapicam
Gecen hafta yaptigimda kac gun bacak agrisi yasadim.
Ben çok iyi bilirim o sopayıYeticikkkkyetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorumyarinda yapicam
Supersin masallah ben 75 immm maalesefff
Sopaa sevmimmm benmerdanen cpk guzel bir baklava acarsin bize artikin
Ayy bende hep yemek sofralarini izlerken kendimden gecerimAkşam dizide hep yemek sofrası sürekli yiyolardi diziyi izlemedim göz görmezse aklına gelmez
Afiyet olsun canimm cok guzel menun ❤TARİH: 22.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine çok az kaşar peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak kuru fasulye, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata
Ara Öğün: 1 adet portakal, 1 bardak şekersiz neskafe
Akşam Yemeği: 1 tabak barbunya, salata
Ara Öğün: mandalina
Supersin masallah ben 75 immm maalesefff
Ooo 75 ne kiii ben 20 vermisim dusunsene 20 versen incecik olursunnnnnn.
Vallaaa birbirimize destek verdik hep sizlerde yeni geldiniz yeniden hepberaber destek verirsek yaza hepimiz incecik oluruzzz.
Sopaa sevmimmm benmerdanen cpk guzel bir baklava acarsin bize artikin
hahahahahahBen çok iyi bilirim o sopayı
evet aynı ya çok fena yerimden kalkarken bile ah vahla kalkıyom teyzeler gibiYeticikkkkyetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
Bende de var o diyette en buyuk zevkim yemek sitelerine girip tarif bakmak hahaah nasil bir psikopatliksaAyy bende hep yemek sofralarini izlerken kendimden gecerim
aslında alışkındım ama neden böyle oldu anlamadım tekrar ona döneyim bari canımCanım ilk başlar için Leslie yap alıştıkça diğerlerine geç
Bir iki gun yapma onu ozaman ben bugun sanki daha rahat yaptim. Ilk yaptigimda 15 dk yapmistim bugun tamamladim. Vucud ham ya zorluyo bence.evet aynı ya çok fena yerimden kalkarken bile ah vahla kalkıyom teyzeler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?