- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.341
Yaptimmmmmm gec geliyosn bebegm
Boncuksun sennKizlaaaaar o kadar alinti yaptim bana nicin cevap vermiyorsunuz yalnizmiyim bennn bocukmuyummm ben
Menun cok guzel canim sakin abur cuburla bozma bu guzel menunuSabah
1 kapya biber
4 dilim peynir
6 ad zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 ad. Mandalina
Ogle
Kremali mantar corbasi 1 porsiyon
Firin kofte 1 porsiyon
Salata 1 porsuyon
1 dilim ekmek
ara
2 ad. Bitter cikleta
Aksam
Sulu kofte 1 porsiyon
Yarim dilim ekmek
Cay fasli sonra
spor
120 basamak merdiven xiktim
Ölek mi apla acimizdanNiye fistik yidinniye ekmek niye zayif kiz niyeee
gozleme yermisinnnnnn coook guzel gozlemeee yaparim ben sana simdii
hahahahahahsana yok sen cis yemiyosun
Ayy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüşBelki kür şeklinde hamile kalmadan yapiyorlardir
Ozaman ic cnm ama hani regl daha olmamisindir hamilelik bekletin vardir ozamanlar icme tabi.
Folik asite basladinmi hamilelik dusunuyosan ?
Birseyden emin olmadan yaymak ne kadar yanlis. sogan suyu heryerde belli yaziyo temizledigi
Boncuksun senn
Ayy oyun oynuyon onla sandi zaar evladimbende olurum da spor yaparken olmuyo zten zar zor yapim diye iteleniyorum
Ayyy canmmmm benim cokmu ozlednmenulere hic bakmiyotum ki gecmise de bakmiyorum izin yyzunden yoksaaaa benim icjn zevkk.
Niye fistik yidinniye ekmek niye zayif kiz niyeee
Yarin sorucam ben sana
Bi an gaza geldim kalktim yaptim.:d
Zaten cok komikti ya hem guluyorum hem yapiyorumanne aski tuttu annee anne annee ben hopluom o anne yatiyorum yanagimi opuyo falan
gayet guzel tatlimmm boyle giderse eriyicen yaza
Yaza bitecek kilo işiGecen sene bu zamanlar 88kg dumhazirana 60 olcaktim hey gidi heyy anilarim depresti bi gazla yine yaza versem yaaaa
SekerPancarii
Yeni basladi birden keserse baklava yiyo bu seferBencee iki dilim bugday yiter hatta sonra bir sonra 000000
Begendin mi bebisMenun cok guzel canim sakin abur cuburla bozma bu guzel menunuincir fistik seviyomussun onlardan ye ama azz
Ayy ben ikinci gun yaparken aglicaktim nerdeyse ama pes etmedimKızlar dünkü jennila mıdır nedir ondan her yerim ağrıyorrr nasıl yapcam spor bilmiyorum
Uzun süre ara verdiysen vücudun hamlamıştıraslında alışkındım ama neden böyle oldu anlamadım tekrar ona döneyim bari canım
yarın tartıda görürüz onuMuhtemelen suan götürüyo pastalariiibah bi sinir geldi bana ben yiyemedigim icin
Sen varya o abur cuburlari kes bak ne guzel gidecek o kilolarBegendin mi bebis
Sporumu begenmedin dimiben sejin gibi olsam ben de begenmem
Bugun zimit borek tatliya hayir demisim yarin tarti gunu diyeeee dusununnnn cayin yaninda da abartmicemm dayanacammmm sabah belkimm kg vermis olurum belkiii
Tmmm sen zayif kizsin sakaydi sana panpalik jestiÖlek mi apla acimizdan1 saat spor yapiyom 45 dksi cardio sayilir
yapma tabi bilmedigin seyleri.ayy ne fenaaaevet hamilelik oncesi yapiluyormus
basladim basladimregl im bitince denemelere baslicizz bakalim olcak mii biraz +18 e girmemiatir umarim
ben net aratirmadan deneme yapmiyorum o yuzdensogan kurunu yapip sonra bebek istiyorlar oluyormus
EvetAyy oyun oynuyon onla sandi zaar evladimyerim onuuu yarin fena hamlamazsin insallah
DiyosunnnnnnYaza bitecek kilo işi
ne baklavami fistiklimiymis
Ramazanda koptu bizim ipler dimi yaaBende 78 olmustum evlenince sonra hamile kaldim 88le dogurdum verdim yedim yedim emzirirken aldim iste kizin 8 ay oldugunda ocakta buraya geldim ilk ay 9.5 sonra yavas yavas verip mayista 69.5 falandim yazin iki tatil bir ramazan derkenkorudum ama yedim verdim yedim verdim oyle kaldi kilom.
2 3 hafta once burda izne ayrildim yoksa 1 senedir burdym. Insallah donucem yaknda :)
Sen kac kilosun suan
Evetttt ben agustosmuydu 66 dusmustum sonra aldim yaRamazanda koptu bizim ipler dimi yaabende bi dusundum ramazandan beri ayni kilodayim bi iniyom bi cikiyom
Sizlerin sayesindeee ictennn sevecen bastiniz beni bagrinizaaa sanki yillardir buradaymisim da kilo verememisim gibiiiSen varya o abur cuburlari kes bak ne guzel gidecek o kilolarsupersin bak onca seye hayir diyebilmissin sporun da gayet guzel ne guzel merdiven çıkmışsin ben diyetimin baslarinda hic spor yapmiyodum
Tmmm sen zayif kizsin sakaydi sana panpalik jesti
yapma tabi bilmedigin seyleri.
Guzel beslen bekle kismetinsallah kalbinden gecen olur
Evetbenim kizimdan da bu beklenir.
Diyosunnnnnntimim yaza tatil matil yine zayiflamak lazim. Ilk hedefim kuzenin nisani sonra yil donumumuz sonra kizimin dogum gunu sonra tatil alll bana bir suru sey cikti
ne baklavami fistiklimiymis
Jilliani birakmak yokkkkYeticikkkkyetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
jillian :)
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorumyarinda yapicam
Gecen hafta yaptigimda kac gun bacak agrisi yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?