Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menun cok guzel canim sakin abur cuburla bozma bu guzel menunu incir fistik seviyomussun onlardan ye ama azz

Ayy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüş Belki kür şeklinde hamile kalmadan yapiyorlardir

ayy ne fenaaa evet hamilelik oncesi yapiluyormus

Ozaman ic cnm ama hani regl daha olmamisindir hamilelik bekletin vardir ozamanlar icme tabi.
Folik asite basladinmi hamilelik dusunuyosan ?

basladim basladim regl im bitince denemelere baslicizz bakalim olcak mii biraz +18 e girmemiatir umarim

Birseyden emin olmadan yaymak ne kadar yanlis. sogan suyu heryerde belli yaziyo temizledigi

ben net aratirmadan deneme yapmiyorum o yuzden sogan kurunu yapip sonra bebek istiyorlar oluyormus

Ayy oyun oynuyon onla sandi zaar evladim yerim onuuu yarin fena hamlamazsin insallah

Menun cok guzel canim sakin abur cuburla bozma bu guzel menunu incir fistik seviyomussun onlardan ye ama azz
Begendin mi bebis
Sporumu begenmedin dimi ben sejin gibi olsam ben de begenmem

Bugun zimit borek tatliya hayir demisim yarin tarti gunu diyeeee dusununnnn cayin yaninda da abartmicemm dayanacammmm sabah belkimm kg vermis olurum belkiii

Begendin mi bebis
Sporumu begenmedin dimi ben sejin gibi olsam ben de begenmem

Bugun zimit borek tatliya hayir demisim yarin tarti gunu diyeeee dusununnnn cayin yaninda da abartmicemm dayanacammmm sabah belkimm kg vermis olurum belkiii
Sen varya o abur cuburlari kes bak ne guzel gidecek o kilolar supersin bak onca seye hayir diyebilmissin sporun da gayet guzel ne guzel merdiven çıkmışsinben diyetimin baslarinda hic spor yapmiyodum

Ölek mi apla acimizdan 1 saat spor yapiyom 45 dksi cardio sayilir
Tmmm sen zayif kizsin sakaydi sana panpalik jesti
yapma tabi bilmedigin seyleri.
Guzel beslen bekle kismetinsallah kalbinden gecen olur

Ayy oyun oynuyon onla sandi zaar evladim yerim onuuu yarin fena hamlamazsin insallah
Evet benim kizimdan da bu beklenir.
Yaza bitecek kilo işi
Diyosunnnnnn timim yaza tatil matil yine zayiflamak lazim. Ilk hedefim kuzenin nisani sonra yil donumumuz sonra kizimin dogum gunu sonra tatil alll bana bir suru sey cikti
Yeni basladi birden keserse baklava yiyo bu sefer munter ekmek yisin ger öğün bi dilim bisey olmaz
ne baklavami fistiklimiymis

Ramazanda koptu bizim ipler dimi yaa bende bi dusundum ramazandan beri ayni kilodayim bi iniyom bi cikiyom

Sen varya o abur cuburlari kes bak ne guzel gidecek o kilolar supersin bak onca seye hayir diyebilmissin sporun da gayet guzel ne guzel merdiven çıkmışsinben diyetimin baslarinda hic spor yapmiyodum
Sizlerin sayesindeee ictennn sevecen bastiniz beni bagrinizaaa sanki yillardir buradaymisim da kilo verememisim gibiii

Ins canimmm

Evet fistikliydi

Yeticikkkk yetmezse ben sopa uyguluyorum sen biliyimisin benim sopami meshurdur
jillian :)
Bende yaptim tamamladim suan bir agri yok ama geceyi merak esiyorum yarinda yapicam
Gecen hafta yaptigimda kac gun bacak agrisi yasadim.
Jilliani birakmak yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…