Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim sabah yetersiz olmus sanki nasil doydun onunla bi dilim cavdar ekmegi zeytin falan ekleseydin keske kiz fasulyeyi isla da aksamdan yapsana konserve yapiyon aksam olmamis tabi tortilla tostu da nii vaktin olmadiysa mis gibi yagsiz beyaz peynirli cavdar vaya tambugday ekmekli tost yiseydin hemde 9 bucukda Aman Yarabbi

baktim ark gelmemis yolu bulamadi sanirimben onu getiricimmm

maydonoz ve sogan suyunun zarari var mi ben boyle seylere cearet edemiyorum uapim mi
Sogan suyu rahmi temizledigi icin cocuk dusunenlere zararli diye biliyorum canim

Afiyet olsun canimm cok iyi❤

Oyle mi ama bir topicte hamis olmak isteyenlere onerilmos. Ben aslinda daha denemedim bile belkide hemencecik olur plmazsa bakicim artok neler yapiliyor
Ayy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüş Belki kür şeklinde hamile kalmadan yapiyorlardir

Ayy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüş Belki kür şeklinde hamile kalmadan yapiyorlardir
Birseyden emin olmadan yaymak ne kadar yanlis. sogan suyu heryerde belli yaziyo temizledigi

Cok guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…