- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.321
Canim sabah yetersiz olmus sanki nasil doydun onunla bi dilim cavdar ekmegi zeytin falan ekleseydin keskeSelam kizlar, bugunun hesabi:
sabah 9.30 gibi : 1 haslanmis yumurta, yarim dilim peynir. ayyyy baldan aldim mi acabahatirlayadim ya
ara: 2 hurma
ogle 14.30: konserve fasulyeden uyduruk kuru fasulye yemegi, sadece maruldan olusan salata ve yogurt
ara : yok
aksam 21.50 : sucuklu kasarli tortilla tostu. (eve cok gec geldik ve cok actim arkasalar)
spor yok
su bi kac bardak.1 litre bile olmamistir belki.
dün yapmıştım ben o egzersizi bugün leslie yapayım o haldeBir iki gun yapma onu ozaman ben bugun sanki daha rahat yaptim. Ilk yaptigimda 15 dk yapmistim bugun tamamladim. Vucud ham ya zorluyo bence.
Yarin leslie yap istersen daha rahat
gozleme yermisinnnnnn coook guzel gozlemeee yaparim ben sana simdii
hahahahahahsana yok sen cis yemiyosun
Kizlar sadece pazartesi kilo bildirimimizi tarti resmiyle yapiyoruz cuma gunu listemize yazicazhicbir yerde foto diye belirtilmemis sanki. ben de merak ettim simdi
Hoslemee ne gizYasasiiin hoslemeee
Kizlar sadece pazartesi kilo bildirimimizi tarti resmiyle yapiyoruz cuma gunu listemize yazicaz
Suan sen uyyosun galiba@hedef52 ,SekerPancarii son sayfalar benim msjlarimla doldu. sakin kendi kendime konustugumu dusunmeyin. saat farki bana bunu yaptiran
Sogan suyu rahmi temizledigi icin cocuk dusunenlere zararli diye biliyorum canimbaktim ark gelmemis yolu bulamadi sanirimben onu getiricimmm
maydonoz ve sogan suyunun zarari var mi ben boyle seylere cearet edemiyorum uapim mi
Muhtemelen suan götürüyo pastalariiiBal gibi yiyeceksin kendimizi kandırmayalım
harikasın canım
Oyle mi ama bir topicte hamis olmak isteyenlere onerilmos. Ben aslinda daha denemedim bile belkide hemencecik olurSogan suyu rahmi temizledigi icin cocuk dusunenlere zararli diye biliyorum canim
dün yapmıştım ben o egzersizi bugün leslie yapayım o halde
Yasasiiin hoslemeee
evet dogru. Cocuk dusunenler icin yesilcay, adacayi vs caylarda olmazSogan suyu rahmi temizledigi icin cocuk dusunenlere zararli diye biliyorum canim
Afiyet olsun canimm cok iyi❤Menüüm:
Sabah: 2 bardak su uyanınca
Kahvaltı: 1 dilim az yağlı peynir
6 7 yeşil zeytin
Kahvaltılıklar
1 dilim tam b.ekmeği
Ara: 1 hurma
Öğle: 4 5 kaşık ıspanak, yoğurt,yarım ekmek
Ara: Yeşil çay,badem
Akşam: Kıymalı bezelye 3 kaşık, yoğurt
Daha sonra yeşil çayla tekrar badem yerim bir de kuru incir. çok güzel oluyor
2 lt su içtim devam edeceğim spor da ne yaparım bilmiyorum ama yapcam canlarr
evet dogru. Cocuk dusunenler icin yesilcay, adacayi vs caylarda olmaz
Ayy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüşOyle mi ama bir topicte hamis olmak isteyenlere onerilmos. Ben aslinda daha denemedim bile belkide hemencecik olurplmazsa bakicim artok neler yapiliyor
Ozaman ic cnm ama hani regl daha olmamisindir hamilelik bekletin vardir ozamanlar icme tabi.Kizlar regl im su an da yesilcay icsem olur mu ne edem ben
Saol canimcimmyaaaa superrr sporlara bak masallahhh
Oglen az olmus sankiiimenunu begendim kuru inciri bende sevdim bu aksam yesil cay ile deneyeyim
Birseyden emin olmadan yaymak ne kadar yanlis. sogan suyu heryerde belli yaziyo temizledigiAyy oyle mi benim bi tanidigimin arkadasina zayiflamak icin onermis oda hamile oldugunu bilmiyomus içmiş bebegini düşürmüşBelki kür şeklinde hamile kalmadan yapiyorlardir
Cok guzel canim afiyet olsunSabah:haşl.yumurta,2wasa üzerine labne,domates,salatalık,zeytin,ceviz
Ara:kuru erik
Öğle:tavuk sote,domates çorbası,salata
Ara: portakal,1ısırık granola bar
Akşam:domates çorbası,karnıbahar yemeği,yoğurt
40 dk aerobik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?