- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.681
Olsunn kizz niye agliyosunnnnn olsun bundan sonra beraber olurryıl bası tam denk geliyo cumartesi akşamı ama biz yine sevdicekle ayrı geçircez
Olsunn kizz niye agliyosunnnnn olsun bundan sonra beraber olurr
o bana kuru kaliyoo ben 58 oliyim ski oluym yeter.
O utanmasa daha kurucakama guzel benim panpam amaan okdr daha olamam 88den 58 olucak daha ne olsn yeter
Daha ne olsun :)yeter yeter onu bulamayanlarda var
bn 52 olsam aslında bana da o yetcek
canim oyle verilseydi ben tuy giobi kalirdim. 24 saatin 20 saati bebek salliyorum ama nafile.
canim oyle verilseydi ben tuy giobi kalirdim. 24 saatin 20 saati bebek salliyorum ama nafile.
yok canım biliyorum çok yaptım DVD'si de var bendecanim birinci , ikinci ve ucuncu level var. her level 10 gun yapiliyor toplam 30 oluyor.
once birinciden baslamak lazim. belki netteki video kesilmistir.
Bide evi isi kizin pesinde kostotom havada malesef
yok cnm 27 28 galiba biz yuvarliyozdaha cazibeli oliiyy
TARİH: 23.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine beyaz peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak hünkar beğendi, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata
Ara Öğün: yarım simit 5 adet zeytin.
Akşam Yemeği: 1 tabak çorba,1 tabak taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata
Ara Öğün: mandalina
2 lt su
45 dakika yürüyüş
ne demek uykum varAyy cok uykum var ve cok yorgunum veeee acimmmmm
NeeeSen de sisko degilsin ki benim.hedefim 58 hatta 60 olsam da olur
Bende yaptim gidip borek yersem gorursun
dogruu bende yaptim kendimede pisiriyorumm
Neeesen niye yapiyon borek sakin yimeee
Cumadan sonraki gün olacagi icin herkes yer benceYilbasinda ben yirimm valla affettmem
ayy niye kizzzzyıl bası tam denk geliyo cumartesi akşamı ama biz yine sevdicekle ayrı geçircez
aslinda senin hedef 50 olmali dimedi dime
İstemesinnnncanım börek istedi
Cumadan sonraki gün olacagi icin herkes yer bence
ayy niye kizzzz
aslinda senin hedef 50 olmali dimedi dime
Senin hedef de 55 olacakOlsunn kizz niye agliyosunnnnn olsun bundan sonra beraber olurr
o bana kuru kaliyoo ben 58 oliyim ski oluym yeter.
O utanmasa daha kurucakama guzel benim panpam amaan okdr daha olamam 88den 58 olucak daha ne olsn yeter
İstemesinnnnkiz valla benim evde pisirecek bisey kalmadi yarin pazara gidicez ev kurudu gecen de yufka almistik 2 bucuk yufka kalmis onunla yapiverdim hemen yani hususi aldirmadim yufkayi
Afiyet olsun canim ara ogununde simit yedigin icin aksam iki kasik pilavi yemeyebilirdinTARİH: 23.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine beyaz peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak hünkar beğendi, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata
Ara Öğün: yarım simit 5 adet zeytin.
Akşam Yemeği: 1 tabak çorba,1 tabak taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata
Ara Öğün: mandalina
2 lt su
45 dakika yürüyüş
Kiz benim boy 1.65 ben yok olmuyomyok mu olayım napayım ben 50 olursam gözükmem
Valla zaten ayda yilda bi gelir aklima oyle sık yapmamheh tm vicdan yaptıysan süper bi daha börek yimezsin
Niye kizzz yoksa cok mu spor yaptinAyy cok uykum var ve cok yorgunum veeee acimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?