Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsunn kizz niye agliyosunnnnn olsun bundan sonra beraber olurr
o bana kuru kaliyoo ben 58 oliyim ski oluym yeter.
O utanmasa daha kurucak ama guzel benim panpam amaan okdr daha olamam 88den 58 olucak daha ne olsn yeter

yeter yeter onu bulamayanlarda var
bn 52 olsam aslında bana da o yetcek

canim oyle verilseydi ben tuy giobi kalirdim. 24 saatin 20 saati bebek salliyorum ama nafile.
canim oyle verilseydi ben tuy giobi kalirdim. 24 saatin 20 saati bebek salliyorum ama nafile.
canim birinci , ikinci ve ucuncu level var. her level 10 gun yapiliyor toplam 30 oluyor.
once birinciden baslamak lazim. belki netteki video kesilmistir.
yok canım biliyorum çok yaptım DVD'si de var bende

TARİH: 23.12.2016 ÇARŞAMBA

Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği içine beyaz peyniri, 1 adet haşlanmış yumurtalı tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet siyah çay.

Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve

Öğlen Yemeği: 1 tabak çorba, 1 Tabak hünkar beğendi, pul biberli yoğurt, 1 tabak yeşil salata

Ara Öğün: yarım simit 5 adet zeytin.

Akşam Yemeği: 1 tabak çorba,1 tabak taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, salata

Ara Öğün: mandalina

2 lt su

45 dakika yürüyüş

akşam yemeğini ne ara yidin

Olsunn kizz niye agliyosunnnnn olsun bundan sonra beraber olurr
o bana kuru kaliyoo ben 58 oliyim ski oluym yeter.
O utanmasa daha kurucak ama guzel benim panpam amaan okdr daha olamam 88den 58 olucak daha ne olsn yeter
Senin hedef de 55 olacak herkesinkine ben karar verecem artik

Afiyet olsun canim ara ogununde simit yedigin icin aksam iki kasik pilavi yemeyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…