- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.721
Hani bi foto var ya before-after mafter yok başaramadık diye ben onu yapardimOncesi sonrasi atabilseydim keskeeeeee agziniz acik kalirdi
Azıcık fazla kaçmışKızlar öğleden sonra gözüm döndü ıvır zıvır yedim .akşam kızarkadaşlarımla dışarı çıkacağız diye yemek yemedim açlıktan benim oğlanın aburcuburlarıbdan yedim.bşrkaç gündür bir tatlı isteği vardı zaten
Sabah: omlet,tb ekmeğe tost,domates,salatalık
Ara:kuruerik,5-6 kaju
Öğle:fırın brokoli karnıbahar,yoğurt
Ara:mandalina,ananas,1avuç kuruyemiş
Tam tahıllı Bisküvi,fırınlanmış lays 5-6 tane, granola bar
1saat aerobik,1500 adım twist shape
Ay insallaah cnmDarısı başına inşallahhhhh
bende de var alasiHani bi foto var ya before-after mafter yok başaramadık diye ben onu yapardim
Ay insallaah cnm
bende de var alasiwihii ben onlari yapa yapa zayifladim
Ayy bugun sadece 40 dk twist shape yaptim 284 kalori yaktim firsat bulursam yatmadan yine yapicamSpor kısmını okumuyom artık Kıskanmamak açın
Ay evet evet cok zevkli ben bugun yine cektim ustsuz kendimi gormek adina.Çok hirslandim tartıya çıkınca az yiyeyim de spor yapayım
Before after yaparız
beni gaza getirme bakkAyy bugun sadece 40 dk twist shape yaptim 284 kalori yaktim firsat bulursam yatmadan yine yapicam
Haklisin valla canim evde sogan bile kalmadi sebze falan suyunu cekti bende evde yufka varken yaptimAfiyet olsun canım çok iyi
geçen gün de sigara böreği yemiştin.bu ara börektir gidiyorsun valla .ama sporla telafi etmişsindir canim afiyet olsun
YihhuuuAz önce tartildim aksamlari 59 dan yukari oluyodum 58.7 ciktim
Bizimde aynı allahtan dondurucu da var bişilerHaklisin valla canim evde sogan bile kalmadi sebze falan suyunu cekti bende evde yufka varken yaptimkolaya kactim ama yufkam az oldugu icin inceydi borek biyerden kurtarmaya çalışıyom
Cibil cibil üşürüm benAy evet evet cok zevkli ben bugun yine cektim ustsuz kendimi gormek adina.
beni gaza getirme bakk
İyiki yapmadinYufka var aslinda yapabilirim
aman tmm zati zayifsin bisey demedikkkkkk
Konumuz bu degilCibil cibil üşürüm ben
Keskelerim benimde derin dondurucum ossaaBizimde aynı allahtan dondurucu da var bişiler
Konumuz bu degil
Hafiften basimmmmmide buyudu zor birgun
Hemen al kendine çok işe yarıyor bende annemikini alcam o kendine başka alcakmis ben evleninceKeskelerim benimde derin dondurucum ossaaben buzdolabınin buzlugunu kullandigim için sadece kurban eti sığıyo hicbisey koyamiyorum yazdan
MencedeOncesi sonrasi atabilseydim keskeeeeee agziniz acik kalirdi
Yok ben yeni almistm ordan var biliyosun yiodum ya bugune kadarİyiki yapmadinama yufka hemen küfleniyo 3 4 gune sen nasil sakliyosun buzluga mi atiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?