- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.761
Bak simdi bana da karli geldiAnnem dedi ki sen küçük olanı al bittikten ben sana getiririm bende tm dedim tabi kârli geldi
3 litre miHayırlı akşamlar arkadaşlar menumu yaziyom
11:30 da zeytin peynir 2-3 çatal patates kızartması çay bir dilim ekmek
Ara bir mandalina iki saat sonra bir mandalina
18:30 da fırında karnabahar samirsak yoğurtlu ve şekersiz çay bol bol
Ayy kızlar bende midemi buyutmusum ekmek yiyordum sabahları şimdi tamamen bırakacağım inş ve aç gibiyim halaa galiba iki gün atak geçirir
Tabi günde 3lt su içiliyor ve 40dk yürüyüş
Yok ben yeni almistm ordan var biliyosun yiodum ya bugune kadaryufkam kalirsa genelde sarip buzluga atiyorum. Ya pacanga ya sigara boregi vs
Ben gorurum guru gizlar herseyi görürHahahaahmesela ben diyeti bozdugum icin bayaaa aylardirm smdi hic bozmadan yaparsam baya bir sure sonra kacamak yapmak istesemde mide istemiyo :)
sen gordun ya zayif kiz
CekmesinnnAyyy cok sinirliyimmmcunku basim agriyo azicik beni sinirlendircek seyler yapmazsaniz iyi olabilir cunkusu cnm tatli cekti hemen
Ben bekarkene cikamiyomAyy kendim çıkmış kadar sevindim canimmmboll boll eglen ben kizimsiz hic disari cikmadim arkadaslarimlann hiic cikmadim anamlarla çıkarsam şükür diyom heryere eşimlen
Yedin sendeMesela babam ekmek kizartmis çok güzel duruyodu azıcık yedim bende
HiihhhAynen cikarcam bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz
Yemekler annemden sevdicekte ekmek almicaz eve dedi pazarada ben giderim dedi kiskanctirda birazBak simdi bana da karli geldi
Çok pismaniiimmm ama köy ekmeğiydi bizim köyden getirmiş bide sobada kizarttiYedin sende
O zaman da 4 kilo birden geliyii isteBi zayifliyayim serefine o gün ne istiyosam yicem 4 kişilik
Zayiflayana kadar haram zayifladiktan sonra haram biz ölemicez resmen rizkimizi toplayamiyoz bu dünyadanO zaman da 4 kilo birden geliyii istezayiflayinca kilo oturana kadar cok yemek haram
Miniği emzirdim.büyük ödev yapıyor.eşim bakacak onlara.birazdan çıkacağım.doğumdan beri ilk kez kızkıza dışarı çıkıyorum akşam.bu yüzden tadını çıkarmayı düşünüyorum
Evet canım bu taşınma süresince su icmesiydim kilo almıştım ve çok yedim su ise yarıyor hem cildini güzelleştirir coh severem suyu..3 litre mi
Afiyet olsun gayet guzel ❤ sabah ne yemistinizÖğlen biftek antikort et ve bol salata yiyince akşam acıkmadım pek tok tuttu meyve yoğurt yedim akşam geç saate ne yerim bakalım yoğurt portakal
Yazın bende çok içiyorum da kışın hiç icemiyorum günde 3 bardak falan anca sıcak su icebiliyorum limonlu başka türlü gitmiyyy bendeEvet canım bu taşınma süresince su icmesiydim kilo almıştım ve çok yedim su ise yarıyor hem cildini güzelleştirir coh severem suyu..
Menücüğüm
Sabah: yarım yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
Öğle ekmekli tavuk döner tarhana çorbası ayran
Ara: ayran yeşil çay
Aksam: taze fasulye 2 dilim ekmek bulgur pilavı
Ay dürüst olmak ne zor keşkem yediklerimin hepsini yazmasam
Bi çay içeyim sporda yapcam sonra yeşil çay içerim
Su yok 2 bardak mi ne icebildimm bugünEvet durust olman daha iyi en azından insan yemeye çekiniyor buraya yazacağım diye ..evet yorum yapan sabah öğle ekmak var akşam olsun yememeye çalış ekmeği onun dışında gayet güzel menun haa birde su ne kadar icinsin su nirde..
Afiyet olsun canim sabah 3 dilim ekmek fazla olmus 2 dilim yeterliydiSabah mantarlı yumurta 3bardak şekersiz cay 3 dilim ekmek öğle bir adet sutburger aksam çorba salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?