- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.741
Kiz sen yeniyi alHemen al kendine çok işe yarıyor bende annemikini alcam o kendine başka alcakmis ben evlenince
Hahahaahbnm midem de hiç kuculmuyo o nasıl küçültülüyo
sen gordun ya zayif kizMencede
Sporun cok guzel canim yakmissindirKızlar öğleden sonra gözüm döndü ıvır zıvır yedim .akşam kızarkadaşlarımla dışarı çıkacağız diye yemek yemedim açlıktan benim oğlanın aburcuburlarıbdan yedim.bşrkaç gündür bir tatlı isteği vardı zaten
Sabah: omlet,tb ekmeğe tost,domates,salatalık
Ara:kuruerik,5-6 kaju
Öğle:fırın brokoli karnıbahar,yoğurt
Ara:mandalina,ananas,1avuç kuruyemiş
Tam tahıllı Bisküvi,fırınlanmış lays 5-6 tane, granola bar
1saat aerobik,1500 adım twist shape
Aksam yemegini hafif yiyorsan yarim saat sonra falan yapabilirsin canimAkşam yürüyüşünü ac karninami tok karinami yapmaliyim
Sende kacamak yok bebegim sporun gayet iyiAy evet evet cok zevkli ben bugun yine cektim ustsuz kendimi gormek adina.
beni gaza getirme bakk
3 kisi haric herkes kilo bildirmis adaylardan superaday listesi
@qserpo (110/108,2 /1,8 /1,636 %)Başlangıç 17 aralık Giriş kg 110 Hedef kg:
O OltadakiZil (79/ 70/ 0/ %) Başlangıç 18 aralık Giriş kg 79 Hedef kg:
@mutsuzdrn (96/ / / %) Başlangıç 10 aralık Giriş kg 96 Hedef kg:
@cerulean (54,9/ / / %) Başlangıç 8 aralık Giriş kg 54,9 Hedef kg:
@munter (75/74.5 / 0,5/0,667 %) Başlangıç 19 aralık Giriş kg 75Hedef kg:
@edan18 (65/64.7/0.3 / %0.4) Başlangıç 19 aralık Giriş kg 65Hedef kg:
@Pain Killer Killer(60/ 59/ 1/ 1.667%) Başlangıç 20 aralık Giriş kg 60Hedef kg:
@Deryasmsk (/76,5 / / %) Başlangıç 20 aralık Giriş kg Hedef kg:
@annekizaski (90/88 /2 /2,22 %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 90Hedef kg:
manoly (82/80,5 /1,5 /1,829 %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 82Hedef kg
Konumuz bu degil
Hafiften basimmmmmide buyudu zor birgun
Benimki de hic küçülmüyo hep iki kisilik yiyebiler sagolsunbnm midem de hiç kuculmuyo o nasıl küçültülüyo
Annem dedi ki sen küçük olanı al bittikten ben sana getiririm bende tm dedim tabi kârli geldiKiz sen yeniyi alannen eskiyle devam itsin bu sene alicaktik kismet olmadi insallah kurbana kadar aliriz
Mesela babam ekmek kizartmis çok güzel duruyodu azıcık yedim bendeHahahaahmesela ben diyeti bozdugum icin bayaaa aylardirm smdi hic bozmadan yaparsam baya bir sure sonra kacamak yapmak istesemde mide istemiyo :)
sen gordun ya zayif kiz
3 kisi haric herkes kilo bildirmis adaylardan superdigerlerini çikaricak msn listeden zaten onlar gelmiyo sanki
Bi zayifliyayim serefine o gün ne istiyosam yicem 4 kişilikBenimki de hic küçülmüyo hep iki kisilik yiyebiler sagolsun
Ben kendimi disari attim hem yuruyus de yapmis olucam dolanirkenyoksa size sarcaktm
Miniği emzirdim.büyük ödev yapıyor.eşim bakacak onlara.birazdan çıkacağım.doğumdan beri ilk kez kızkıza dışarı çıkıyorum akşam.bu yüzden tadını çıkarmayı düşünüyorumSporun cok guzel canim yakmissindirşuan disarda msn yemekte insallah fazla kacirmazsin arkadaslarla
Ayy kendim çıkmış kadar sevindim canimmmMiniği emzirdim.büyük ödev yapıyor.eşim bakacak onlara.birazdan çıkacağım.doğumdan beri ilk kez kızkıza dışarı çıkıyorum akşam.bu yüzden tadını çıkarmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?