- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.781
Ohh gezzBen kendimi disari attim hem yuruyus de yapmis olucam dolanirkenyoksa size sarcaktm
Bu soğuktaBen kendimi disari attim hem yuruyus de yapmis olucam dolanirkenyoksa size sarcaktm
Su yok 2 bardak mi ne icebildimm bugün
Bu saatteAnnem tost yapmış yarım küçük bi tost yedim
Aslında yazın çok rahat içiyorum şu sisesiyle geziyorum soğuk havaları pek sevmedigimden bünye istemiyo galibaYavaş yavaş artır suyu 1-1.5lt bari iç sağlık için iyi hem gor bak cildindeki değişikliği.. mesala sen yesen bile bu su sayesinde 4-5 kg dan kurtulun ben bu kilo yüzünden başladım su içmeye ilk başlarda bulantı bile yaptı ama alisiyon su gibisi yok valla..
Afiyet olsun canim o azcik pattis kizartmasi olmasa supermis o da nazari olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar menumu yaziyom
11:30 da zeytin peynir 2-3 çatal patates kızartması çay bir dilim ekmek
Ara bir mandalina iki saat sonra bir mandalina
18:30 da fırında karnabahar samirsak yoğurtlu ve şekersiz çay bol bol
Ayy kızlar bende midemi buyutmusum ekmek yiyordum sabahları şimdi tamamen bırakacağım inş ve aç gibiyim halaa galiba iki gün atak geçirir
Tabi günde 3lt su içiliyor ve 40dk yürüyüş
Bu saatte yememeliydin aslinda keske kendini tutsaydin sabah yerdin canimAnnem tost yapmış yarım küçük bi tost yedim
Ben ne bekarken cikabildim ne evlendikten sonraBen bekarkene cikamiyomevden işe işten eve @kova01
Bende bi 4 sene hic pazara gitmedimYemekler annemden sevdicekte ekmek almicaz eve dedi pazarada ben giderim dedi kiskanctirda birazbaya pazar derdim olmicak evlenince
Kiz beni gorenlerin tepkisi artik hala ekemk yemiyon mu oluyoZayiflayana kadar haram zayifladiktan sonra haram biz ölemicez resmen rizkimizi toplayamiyoz bu dünyadan
Oglen ekmekli tavuk dönerMenücüğüm
Sabah: yarım yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
Öğle ekmekli tavuk döner tarhana çorbası ayran
Ara: ayran yeşil çay
Aksam: taze fasulye 2 dilim ekmek bulgur pilavı
Ay dürüst olmak ne zor keşkem yediklerimin hepsini yazmasam
Bi çay içeyim sporda yapcam sonra yeşil çay içerim
Bende bi 4 sene hic pazara gitmedimama kizimm buyudukten sonra esim kizim ben gittik bi iki kere benimki de kiskanctir da biraz nisan da 7. senemiz 6 sene sonra 2 kez kizimla çarşıya eşimin yanina gidebildim evet bunu yaptim heryere esimle gideriz
Kilolu olsan zayıfla derler zayiflasn yemek ye derler millet ne çok biliyoKiz beni gorenlerin tepkisi artik hala ekemk yemiyon mu oluyoben 2 bucuk senedir hep az yiyom zayiflasam bile yedim ya iki üç gün hopp geliyo kilo sonra ben iki hafta diyet
Ekmeksiz olçaktı o kiiizz yanlış yazmışımOglen ekmekli tavuk dönerinşallah ceyrek ekmektir alsam da hem ekmek hem bulgur hemde bulgur pilavinin miktari bildirilmemis
Sen çalışiyon giz olsun o hadarben o kadar değilim ya maaş çekmeye falan gidiyorum tek gerçi karşılıyor beni çarşıda ama olsun sonuçta yolda yalnızım
Aynen yaa millete elestireecek bisey olsun yeterKilolu olsan zayıfla derler zayiflasn yemek ye derler millet ne çok biliyo
O zaman iyi menun kuzum bi tek aksamki ekmek olmasaydi superdiEkmeksiz olçaktı o kiiizz yanlış yazmışım
Yarım tabak bulgur bilerek yazmadiydimdi
Sen şimdi zayıfladin ya cekemiyolar tabiAynen yaa millete elestireecek bisey olsun yeter
O ekmek hep babamın oyunu bilerek yaptıO zaman iyi menun kuzum bi tek aksamki ekmek olmasaydi superdispor yapicak msn
Az daha hazmedeyim gitcem sporaO zaman iyi menun kuzum bi tek aksamki ekmek olmasaydi superdispor yapicak msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?