Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Su yok 2 bardak mi ne icebildimm bugün

Yavaş yavaş artır suyu 1-1.5lt bari iç sağlık için iyi hem gor bak cildindeki değişikliği.. mesala sen yesen bile bu su sayesinde 4-5 kg dan kurtulun ben bu kilo yüzünden başladım su içmeye ilk başlarda bulantı bile yaptı ama alisiyon su gibisi yok valla..

Aslında yazın çok rahat içiyorum şu sisesiyle geziyorum soğuk havaları pek sevmedigimden bünye istemiyo galiba

Afiyet olsun canim o azcik pattis kizartmasi olmasa supermis o da nazari olsun mide buyuyunce diyet cok zor oliyuu

Yemekler annemden sevdicekte ekmek almicaz eve dedi pazarada ben giderim dedi kiskanctirda biraz baya pazar derdim olmicak evlenince
Bende bi 4 sene hic pazara gitmedim ama kizimm buyudukten sonra esim kizim ben gittik bi iki kere benimki de kiskanctir da biraz nisan da 7. senemiz 6 sene sonra 2 kez kizimla çarşıya eşimin yanina gidebildimevet bunu yaptim heryere esimle gideriz

Zayiflayana kadar haram zayifladiktan sonra haram biz ölemicez resmen rizkimizi toplayamiyoz bu dünyadan
Kiz beni gorenlerin tepkisi artik hala ekemk yemiyon mu oluyo ben 2 bucuk senedir hep az yiyom zayiflasam bile yedim ya iki üç gün hopp geliyo kilo sonra ben iki hafta diyet

Oglen ekmekli tavuk döner inşallah ceyrek ekmektir alsam da hem ekmek hem bulgurhemde bulgur pilavinin miktari bildirilmemis

ben o kadar değilim ya maaş çekmeye falan gidiyorum tek gerçi karşılıyor beni çarşıda ama olsun sonuçta yolda yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…