Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim o azcik pattis kizartmasi olmasa supermis o da nazari olsun mide buyuyunce diyet cok zor oliyuu

Evet yaa kahvaltıda birşey yoktu ne yeşillik ne kepekli tb ekmek senin dediğin gibi dolap tiptikir boş ben anca bugün akşama karnabahar aldırdım yarın bi alışveriş şart yoksa diyete uygun yiyecek yok bu ara böyle ((

Mesela babam ekmek kizartmis çok güzel duruyodu azıcık yedim bende
Aman yemezsen olurdun
Sar canım sar azcik sıkıya ihtiyacımız var
:))
hahkettin sen bunu
Ayy kendim çıkmış kadar sevindim canimmm boll boll eglen ben kizimsiz hic disari cikmadimarkadaslarimlann hiic cikmadim anamlarla çıkarsam şükür diyom heryere eşimlen
tam yorum yapicaktm sustum biliyisin
Ay ben cikiyorum valla kizimla cikiyoruz cocukluysa arkdsm, bekarsa annemin ordayken anneme birakiyorum. Kardesimle cikiyoruz bazen de. Bazen de basbasa esimle. Ama hep genelde kizimla oda bizim gibi gezente
Ay yaz gelse yaaa gicik oluyormm kisa

yidin yani yakinlarda mantikli hic aklima gelmemisti sarip koymak hep yemek geliyo aklima
Hahahahahah yidim tabi pacanga hemide onceden tabi
At dolaba biri gelince yada kendinize yap mis gibi oluyo.
Cekmesinnn bugun zor gecer beybi iki günü atlt bisi kalmaz
biseymi didin
neeeeee hem doneeeerler hem ekmekler hem bulgurlarr bu nasil listeeeeee

Kahvaltı: 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık zeytin
Ara yok kızlar kahvaltıyı 11de yaptım cunku
Öğle: 1 mandalina
Ara: Yeşil çay badem
Akşam: Sebzeli kıyma yedim 2 kaşık
Sonra da yeşil çay içtim biraz da tarhana
Kızlar ablama gitmiştik çok güzel pasta vardı ama sadece bir çatal aldım

Guzeelllllllll pasta icin susuyorum

Pastaya Yorum yok bende Yemiştim çünkü

Hadiii sende yappp ama reglisin senn yapma belin agrir regliyken agir spor onermiyolar ama tabi son gunlerinse yap
yarin yapcem son gunlerdeyim en azindam deneyecegim

ne demek uykum var sen nerdeydin kocaaaaaa gün
Oldum yorgunluktamnn is xikisi bir uyku bir aclik bastirdi sormaaaa

Niye kizzz yoksa cok mu spor yaptin
yok canim ne aporu cok kosturdum is yerinde bayoldim yprgunluktan bir de haftanin yorgunlugu

Herseyin harika canim ama su cok az sen suyu artirmalisin bence

Keskelerim benimde derin dondurucum ossaa ben buzdolabınin buzlugunu kullandigim için sadece kurban eti sığıyohicbisey koyamiyorum yazdan
benim de yok

Sabah mantarlı yumurta 3bardak şekersiz cay 3 dilim ekmek öğle bir adet sutburger aksam çorba salata

Sutburger olmasaymis keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…