- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.801
Afiyet olsun canim o azcik pattis kizartmasi olmasa supermis o da nazari olsunmide buyuyunce diyet cok zor oliyuu
Aman yemezsen olurdunMesela babam ekmek kizartmis çok güzel duruyodu azıcık yedim bende
Sar canım sar azcik sıkıya ihtiyacımız var
:))
tam yorum yapicaktm sustum biliyisinAyy kendim çıkmış kadar sevindim canimmmboll boll eglen ben kizimsiz hic disari cikmadim arkadaslarimlann hiic cikmadim anamlarla çıkarsam şükür diyom heryere eşimlen
Hahahahahah yidim tabi pacanga hemideyidin yani yakinlarda mantikli hic aklima gelmemisti sarip koymak hep yemek geliyo aklima
Cekmesinnnbugun zor gecer beybi iki günü atlt bisi kalmaz
neeeeee hem doneeeerler hem ekmekler hem bulgurlarr bu nasil listeeeeeeMenücüğüm
Sabah: yarım yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
Öğle ekmekli tavuk döner tarhana çorbası ayran
Ara: ayran yeşil çay
Aksam: taze fasulye 2 dilim ekmek bulgur pilavı
Ay dürüst olmak ne zor keşkem yediklerimin hepsini yazmasam
Bi çay içeyim sporda yapcam sonra yeşil çay içerim
Kiz ben iki gun otursam kendimi bunalimda hissediyorumBu soğukta
allahim bu neeeben o kadar değilim ya maaş çekmeye falan gidiyorum tek gerçi karşılıyor beni çarşıda ama olsun sonuçta yolda yalnızım
Otursana bak bizi örnek alAy 1 saat yuruyus yapmis oldum
Jillian dan sonra yururken sag dizime bisey saplanfi iki kereallahim spor yaparak yamulmanin ornegi benim ama yinede gittim.dolandim otursana evde
Öğle ekmek yoktu kiKiz ben iki gun otursam kendimi bunalimda hissediyorum
allahim bu neeealistirma simdiden okadar sonra skilirsin.
Dondurma yime litfen dolapta var benimde ama yemem benAyy resmen 14 sayfa konuşmuşsunuz kızlarrr ben geldiim
Birak allasen yaaaÖğle ekmek yoktu kiaksam pilavlı ekmek pek hoş olmadı farkındayım
Bende sinameki yaptım kendimeKendi kendime konusuyrmgidiyim kendime mistik chai yapim
Zayif olcam ben zayiiiiiiiiiiifffffff cekilin onumdennnnnOtursana bak bizi örnek alaman kuzum dikkat et
Guzeelllllllll pasta icin susuyorumKahvaltı: 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık zeytin
Ara yok kızlar kahvaltıyı 11de yaptım cunku
Öğle: 1 mandalina
Ara: Yeşil çay badem
Akşam: Sebzeli kıyma yedim 2 kaşık
Sonra da yeşil çay içtim biraz da tarhana
Kızlar ablama gitmiştik çok güzel pasta vardı ama sadece bir çatal aldım
Kız burası buzzz dondurma yok yeşil çay varrrDondurma yime litfen dolapta var benimde ama yemem ben
Ay küsme kiizzz yimem ki bi dahaBirak allasen yaaa
Ama bir çatalcık aldııım niye kızıyon ki hıııhGuzeelllllllll pasta icin susuyorum
Pastaya Yorum yok bende Yemiştim çünküKahvaltı: 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık zeytin
Ara yok kızlar kahvaltıyı 11de yaptım cunku
Öğle: 1 mandalina
Ara: Yeşil çay badem
Akşam: Sebzeli kıyma yedim 2 kaşık
Sonra da yeşil çay içtim biraz da tarhana
Kızlar ablama gitmiştik çok güzel pasta vardı ama sadece bir çatal aldım
yarin yapcem son gunlerdeyim en azindam deneyecegimHadiii sende yapppama reglisin senn yapma belin agrir regliyken agir spor onermiyolar ama tabi son gunlerinse yap
Oldum yorgunluktamnn is xikisi bir uyku bir aclik bastirdi sormaaaane demek uykum varsen nerdeydin kocaaaaaa gün
yok canim ne aporu cok kosturdum is yerinde bayoldim yprgunluktan bir de haftanin yorgunluguNiye kizzz yoksa cok mu spor yaptin
Menüm
Kahvalti oncesi spora enerji 10 fistik
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim sucukla 1 yumurta , sekersiz cay ve kahvaltiliklardan azar azar
Akşam: 2 dilim kiymali börekVe sekersiz cay
Borek yicem diye oglen yemedim ara da yapmadim
40 dk twist shape yaptim 1991 adim attim 284 kalori yaktimbutun gun temizlik yaptigim icin diger sporlarimi yapamadim
1 litre su içtim devamm
Belki birazdan yarim dilim ananas yiyebilerem bide yeşil çay icerim
benim de yokKeskelerim benimde derin dondurucum ossaaben buzdolabınin buzlugunu kullandigim için sadece kurban eti sığıyo hicbisey koyamiyorum yazdan
Sabah mantarlı yumurta 3bardak şekersiz cay 3 dilim ekmek öğle bir adet sutburger aksam çorba salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?