- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.821
Halimden anlarsın kuzu insanın gözü dönüyor ama sadece bir çatal yahu bir bir birrrPastaya Yorum yok bende Yemiştim çünkü
Jillian mi yapayım ben şimdi bu gaznan napim dışarı çıkıp ağğağaggaaggghh diye koyayım millet deli sansınZayif olcam ben zayiiiiiiiiiiifffffff cekilin onumdennnnn
Ben bi dilim Yemiştim sen iyisinHalimden anlarsın kuzu insanın gözü dönüyor ama sadece bir çatal yahu bir bir birrr
Şimdi spor yapacağım yakacam onuuuuBen bi dilim Yemiştim sen iyisin
Kahvaltı: 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık zeytin
Ara yok kızlar kahvaltıyı 11de yaptım cunku
Öğle: 1 mandalina
Ara: Yeşil çay badem
Akşam: Sebzeli kıyma yedim 2 kaşık
Sonra da yeşil çay içtim biraz da tarhana
Kızlar ablama gitmiştik çok güzel pasta vardı ama sadece bir çatal aldım
Sizde maşallah bi spordur gidiyoŞimdi spor yapacağım yakacam onuuuu
Napcan sende mi yiCenAksam xok az yemissin 2 kasik kiyma nedir
Ne pastasi merak ettimmmm
Ağlayan pastayı biliyor musun canım çikolata sosu üstünden akıyo böyle ay bak yine canım cekti yavAksam xok az yemissin 2 kasik kiyma nedir
Ne pastasi merak ettimmmm
EfferinKız burası buzzz dondurma yok yeşil çay varrr
Ay küsme kiizzz yimem ki bi daha
Hep sizin iyiliginiz icinAma bir çatalcık aldııım niye kızıyon ki hıııh
Evet sana bisey demedim diyye oluyo bunlarPastaya Yorum yok bende Yemiştim çünkü
ayy yap valla ben aciktmmmmmmmmm midem kaziniyoo cayimi ixim allaahim sabah olsada kahvalti yapsammmJillian mi yapayım ben şimdi bu gaznan napim dışarı çıkıp ağğağaggaaggghh diye koyayım millet deli sansınseni gececegim
Geçen günlerde yapmayınca +da gördüm o yüzden yapmaya calısıyom kız sen niye yapmıyon acepSizde maşallah bi spordur gidiyo
Çikiletali en SevdiğimdenAğlayan pastayı biliyor musun canım çikolata sosu üstünden akıyo böyle ay bak yine canım cekti yav
Kız bu neKizlar iste gunun ozeti
Sabah
4 ad. Cizi 2 kakaolu piskevut 3 ad kremali piskevit sekersiz cay
Oglen
300 gr tam yagli yogurt
1.5 dlm tam bugday ekmegi
Aksam
Esim durum alacakti kendime aldirmadim onun durumunden 3 minicik isirik aldim
Spor olarak alisveris yaptik gezdik kac saattor yeni eve geldim cay atcem ustune abur cubur ile yiyecegim
2.5 lt su
Ahhh bilmez miyimmm bayilirimmm favorim kendileriiii nasil yemedin ben olsam 2 dilim gommusdumAğlayan pastayı biliyor musun canım çikolata sosu üstünden akıyo böyle ay bak yine canım cekti yav
Maalesef benimde keşke beyaz olsaydı hiç yemezdimÇikiletali en Sevdiğimden
Su abur cubur olayını cözsek cifter Çifter kilo vercen kız yeme artikKizlar iste gunun ozeti
Sabah
Oglen
300 gr tam yagli yogurt
Aksam
Spor olarak alisveris yaptik gezdik kac saattor yeni eve geldim cay atcem ustune abur cubur ile yiyecegim
2.5 lt su
Çok zorlandım ya o bir çatalı da kimse görmeden yedimAhhh bilmez miyimmm bayilirimmm favorim kendileriiii nasil yemedin ben olsam 2 dilim gommusdum
Cok sagliksiz bir menuKizlar iste gunun ozeti
Sabah
Oglen
300 gr tam yagli yogurt
Aksam
2.5 lt su
Kaçamak diyosunÇok zorlandım ya o bir çatalı da kimse görmeden yedimgörseler bak canın istiyor işte koyalım ye dşyecekler ben de dayanamicam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?