- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.841
Aynen ya da göz hakkıKaçamak diyosun
Annem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem siziEfferin
Hep sizin iyiliginiz icin
Evet sana bisey demedim diyye oluyo bunlar
ayy yap valla ben aciktmmmmmmmmm midem kaziniyoo cayimi ixim allaahim sabah olsada kahvalti yapsammm
Yat mıAnnem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem sizi
Annem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem sizi
Size özel tur düzenlicem diyet yemekler suncam bitki çayları hazirlatcamYat mıAllaaah yaşadıkk
Ben gelmem ozamansiSize özel tur düzenlicem diyet yemekler suncam bitki çayları hazirlatcam
Ay bizde balayına gitcez seneye ilk defa tatile gitcem kesin otelde ne varsa yicemiyi fikirr ama yazin tatil her turlu kg vermek lazim
Bu sene mayista antalyaya eylulun basinda sarimsakliya gittim ikisinde de bir yemisim bir yemisimmmmmmmgormemisler gibi diyetten sojra ben yat da size yemek kalmaz
Begenmediysen menüyü sana özel ayrı cikarttiririmBen gelmem ozamansiyan yat dan size el sallarim ahahahhaha
Haha kiz ben balayin da 3 kilo almistimAy bizde balayına gitcez seneye ilk defa tatile gitcem kesin otelde ne varsa yicem
Aha simdi oldu kiz bizi paklamazzz @SekerPancari71Begenmediysen menüyü sana özel ayrı cikarttiririm
Ay 3 kilo mu aman allahımHaha kiz ben balayin da 3 kilo almistimamaaaa superdi oteli de tavsiye ederim.
Ogune kadar 50 ol yersin amaann
Hmm ne hoş bir menüSize özel tur düzenlicem diyet yemekler suncam bitki çayları hazirlatcam
Yimek yimeee mi gidiyoz bikiniler nolcak yine mayoya mi kalcazAha simdi oldu kiz bizi paklamazzz @SekerPancari71ikimiz 4 kisilik yeriz
Ahahah sende mi begenemmedinHmm ne hoş bir menü
Seneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.Ay 3 kilo mu aman allahım
Ay kesin bende alcam 50 yle gider 55 le dönerimhangi otele gittiniz biz antalyaya gitceez Q premium mu ne varmış ona
Beleş yemekSeneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.
bizde voyage belek gittik deluxe oda ayirttiktavsiye edrim ozel oldu biraz bi haftada yedik yedik sistik ama ben hep ayniyim yaa tatile gittim mi yiyorum acgoz gibi
Yani tostun saati erken olayms daha iyiymiş gibi gibi gibiiiBi tost un yarısını yedim sadece yani gecede yoğurt yiyip uyucam
Yok kiz ben beles olmasada yiyorum ahahahaBeleş yemek
Ay ben yiyemem benimki sağolsun zaabaaann köründe spora falan götürür beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?