Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Efferin

Hep sizin iyiliginiz icin

Evet sana bisey demedim diyye oluyo bunlar
ayy yap valla ben aciktmmmmmmmmm midem kaziniyoo cayimi ixim allaahim sabah olsada kahvalti yapsammm
Annem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem sizi

Annem piyango cikinca bana yat alcakmis kızlar zayiflayin yazın bikinilerle gezdirxem sizi
iyi fikirr ama yazin tatil her turlu kg vermek lazim
Bu sene mayista antalyaya eylulun basinda sarimsakliya gittim ikisinde de bir yemisim bir yemisimmmmmmm gormemisler gibidiyetten sojra ben yat da size yemek kalmaz

iyi fikirr ama yazin tatil her turlu kg vermek lazim
Bu sene mayista antalyaya eylulun basinda sarimsakliya gittim ikisinde de bir yemisim bir yemisimmmmmmm gormemisler gibidiyetten sojra ben yat da size yemek kalmaz
Ay bizde balayına gitcez seneye ilk defa tatile gitcem kesin otelde ne varsa yicem

Ay 3 kilo mu aman allahım
Ay kesin bende alcam 50 yle gider 55 le dönerim hangi otele gittiniz biz antalyaya gitceez Q premium mu ne varmış ona
Seneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.
bizde voyage belek gittik deluxe oda ayirttik tavsiye edrim ozel oldu biraz bi haftada yedik yedik sistik ama ben hep ayniyim yaa tatile gittim mi yiyorum acgoz gibi

Seneyemi gitceksiniz simdiden ayirt ozaman yani 2017 ise.
bizde voyage belek gittik deluxe oda ayirttik tavsiye edrim ozel oldu biraz bi haftada yedik yedik sistik ama ben hep ayniyim yaa tatile gittim mi yiyorum acgoz gibi
Beleş yemek
Ay ben yiyemem benimki sağolsun zaabaaann köründe spora falan götürür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…