Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kiz ben beles olmasada yiyorum ahahaha ben pis bogazim kabul ettim artik.
Goturmz goturmz zaten dugun telasi yorgunlugu yetiyo
Yorgunluk değilde stres ten kurulunca rahat etcez gibi
Ayy bendeki pis bogazimdi valla ne bulursam yiyidum şimdi tutuyorum kendimi evet bu tutmus halim

Napcan sende mi yiCen
İwitt
Su abur cubur olayını cözsek cifter Çifter kilo vercen kız yeme artik

ama cooooooookkk seviiiyiimmmmmmmmm

Cok sagliksiz bir menu

canim neden menumu acimasizca eleatirdinne yapak mecburiyettennn sabah ise gec kaldim uzerimi asansorde giydim.kahfalti edemedimm is basi kostur kostur zar zzor cay ve oiskevit yedimmm oglen icin de evden aksamdan hazirladigim yogurt yedim aksam disarfa yiyecektik esimle oyle anlasmistikkk ogleni hafif gecireyim dedimmm. Veee aksamm vazgectim kilo almimm diyeee yemedimmm gitmedim yemegeee kocisimi durumle kandirdimm bende tirtikladim

syoksaa bende iaterim saglikli mefis layfaltilar oglen yemekleri aksam yimikleriiii

Ay bizde balayına gitcez seneye ilk defa tatile gitcem kesin otelde ne varsa yicem

Ben de oyle dusunuyordum ama yiyemedimmm kahvaltilar daha guzel bence

Yorgunluk değilde stres ten kurulunca rahat etcez gibi
Ayy bendeki pis bogazimdi valla ne bulursam yiyidum şimdi tutuyorum kendimi evet bu tutmus halim
Ohhhhh bee dunya vvarmis diceksin bu sozumu unutma. Bulutlarin ustunde gibi oluyosun hepsi bitince
Bnm de tatil bende evde uzun uzun kahvaltı yapcsm yarın
Okadar uzun ne yiceksin
ben acimasizim hiiiic asansorde giyindim diye acitssyon yapmaaaaaa bana
Aksam izgara ve salata yesen hic bisey olmazdi bidahaaaa gormim

Size kilo vermis biri olarak tek tavsiyem ac kalarak kesinlikle kilo vermeyin ilk gunler doymuyoruz ama sonrasinda doyana kdar saglikli besinlerden yiyin.
Eger ac kalarak verirsenz fazlasyla alirsiniz.
Ornegi cevremde cok.
Ben mesela aylardir yapmiyorum diyebilirz hep korudm benm gibi baskasi yese 10 kg alirdi.
Oglen manti aksam pide yiyen ve dondurmalar,cerezler ekleyen biri olarak

Ay sinir stresten kiloda veririm belki

Aç kalmak benim hiç hoşuma gitmiyo zaten Karnım sebzeyle TİKA basa doysun benden iyisi yok
Hareket ederek kilo vermekte iyi bence

Taaammmmmmm

Aç kalmak benim hiç hoşuma gitmiyo zaten Karnım sebzeyle TİKA basa doysun benden iyisi yok
Hareket ederek kilo vermekte iyi bence
Benimde yaaaa doymazsam olmaz. Gozun donuyo sonra aksamlari acikiyorum ilk zamanim ya ondan. sabah olsunda yiyim diye 4 gozle bekliyorum suan .evet ben spor yapmadim pek ip fln atliyodum ben kilom cok diye spora hic yonelmedim ama artik yapmam lazim.
Kiloma gore ski oldugumu soyluyolar basta @SekerPancari71 .
Ust bedenim 42 altim 44 olmustu 88ken
Simdi ustum tam m hatta mont fln aldim kaşe o da m ama altim 30 yani L basenlerden yoksa belime bol azicik 60 olsamda komple 38 olsam yaaaa pff

Ay o da zor ben ust m yim ama alt 40 giyiyom bacaklarım az büyük bide göbek var. Şu an kilon kaç m beden giyiyosan sıkısn demek ki normalde 65 üstü biraz zor m beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…