Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz erken kalktim ben kahvaltidan once yapiom ya sporu bugun biraz fazla tuttum 1 saat yaptim az yerim yine kvdemlerde ama ossun ayy partis bilmiyom valla ben gecenlerde bi kot aldim 30 beden ama minicik cok dardi yani once bi sinir oldum sonra ablamlar falan denedi onlar 26 beden kot giyyo tam oldu onlara da anlamadim kac bedenim pinkis bi kot almis 26 beden ama ona giremedem kac bedenim bilmiyom tam ama 38 kesin

2014 te voyage sidedeydik.orası belektekinden daha güzeldi.bu yıl bilmiyorum nereye gideriz.ben de sana Marmaris magic life ı öneririm ama çocuksuz gitmiştik biz oraya.çocuklar için pek birşey Yok

Yok beee 30 ben giyiyorm cok rahat. Sana nasil olsun sacmalama kaliplardan o.
Sen bence 36sindir yaaaa.
Kardesim 48 fln xs giyiyo komple. Oda gecen bi kot aldi 36 ilkkez kda ama kalip dar dedi adam

2014 te voyage sidedeydik.orası belektekinden daha güzeldi.bu yıl bilmiyorum nereye gideriz.ben de sana Marmaris magic life ı öneririm ama çocuksuz gitmiştik biz oraya.çocuklar için pek birşey Yok
Cocuklar olunca cocuk dostu ariyosun bundan sonra boyle arkadasim. aklimda olsun cnm sagol

Yok beee 30 ben giyiyorm cok rahat. Sana nasil olsun sacmalama kaliplardan o.
Sen bence 36sindir yaaaa.
Kardesim 48 fln xs giyiyo komple. Oda gecen bi kot aldi 36 ilkkez kda ama kalip dar dedi adam
Bencede yaa ama bizim burda guzel kot bulmak sıkıntı guzeller var ama cok pahali cok begendigimm bi marka var nisanliyken ve yeni evliyken hep ordan giyinirdikk heyy gidi gunler bu kredi bizi bitirdi buna şükür tabi kendi gelecegimiz icin buraya addax açıldı biliyosundur belki net sitesi falan da var cok uygun ve cok kaliteli urunleri var ozellikle kotlari kac aydir giyiyorum ne esneme ne acilma ne diz izi hic biri yok iste uzun lafin kisasi oranin kaliplari dar bende ordan aldigim icin hep 30 giyyorum

Gunaydin kizlar. Ben ancak gelebiliyorum kizimla 8 bucukta kalktik dolapta ki esyalari dagitmjs oluyo onlari topladim. Kalk kalk mama diyo kahvalti fln ancak gelebldim
ayy yirim onu kiz gecen gün benim kizin küçüklük videolarini izledik bir gün gardirobu tüm boşaltmis indirmis aşsa ayy ni güşelll ayy ni guşell diye seviyo niye yaptin diyorum kiyafetleri uzatiyo al heçettim diyee ayy zaman ne cabuk geciyooo yaa

Hangi markaymis o.nirak ettm
hahahaha bende var iste daha fenasi

Hangi markaymis o.nirak ettm
hahahaha bende var iste daha fenasi
Sevdigim marka mi ltb sevdigim marka cok ltb kotum vardi taş gibi duruyo hepsi ama o zamanlar 42 beden giydigim icin suan giyemiyorum onlari aslinda daraltirdim ama o kadar daraldi kii arka cepler yana geldi igrenc oldu
Ayy canlari saolsun pitirciklar

Heee anladm. Ben onu hic sevmiyorum en son lise de almistm
Ay daratl dartl igrenc olur tabi ahahahahahahahah zayif kizzz yenilerini al sen

Heee anladm. Ben onu hic sevmiyorum en son lise de almistm
Ay daratl dartl igrenc olur tabi ahahahahahahahah zayif kizzz yenilerini al sen
Gercekten mi kiz herseyimi ordan alirdim bende ama 5 sene onceye kadar aldim 2 tane yeni kot onlar yetiyo simdilik yavas yavas cogalticam

Kahvaltimi yaptim iki saat başında çay da içtim yetti gayri ben gidiyom iki temizlik yapiyim sonra manikur yapicam sonra sac baş bide dapdar giyindim mi tamamdirkaynanamlara giderken ayri bi suslenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…