- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.061
Gunaydin canikomGünaydın kıslarrrrr
Kiz erken kalktim ben kahvaltidan once yapiom ya sporu bugun biraz fazla tuttum 1 saat yaptim az yerim yine kvdemlerde ama ossunInsallah selcaanmmmm
Ay gercektennnnn d
Ayvalikta cnmm cok guzel biyer sarimsakli1
beni niye beklemwdin
Ayyyyyyyy tisikkurlerrrrrrrr sen smdi 38 sen benm altim hic 38 olmuckmi yaa 60ken olur gibi
Yani ben
Ben 2014 de voyage gitttim, gecen sene dogum yaptigim icin gitmem sandk ama erikliye gttik gene duramadik.
Bu sene de spice gittik orayida tavsiye ederim sana guzeldi hele havuzu.
Seneye nereye gidiyosun.ayni yerde olurmusuz fit kadinlar olarak
Bencede Y
masallah masallah masallah
2014 te voyage sidedeydik.orası belektekinden daha güzeldi.bu yıl bilmiyorum nereye gideriz.ben de sana Marmaris magic life ı öneririm ama çocuksuz gitmiştik biz oraya.çocuklar için pek birşey YokInsallah selcaanmmmm
Ay gercektennnnn d
Ayvalikta cnmm cok guzel biyer sarimsakli1
beni niye beklemwdin
Ayyyyyyyy tisikkurlerrrrrrrr sen smdi 38 sen benm altim hic 38 olmuckmi yaa 60ken olur gibi
Yani ben
Ben 2014 de voyage gitttim, gecen sene dogum yaptigim icin gitmem sandk ama erikliye gttik gene duramadik.
Bu sene de spice gittik orayida tavsiye ederim sana guzeldi hele havuzu.
Seneye nereye gidiyosun.ayni yerde olurmusuz fit kadinlar olarak
Bencede Y
masallah masallah masallah
Yok beee 30 ben giyiyorm cok rahat. Sana nasil olsun sacmalama kaliplardan o.Kiz erken kalktim ben kahvaltidan once yapiom ya sporu bugun biraz fazla tuttum 1 saat yaptim az yerim yine kvdemlerde ama ossunayy partis bilmiyom valla ben gecenlerde bi kot aldim 30 beden ama minicik cok dardi yani once bi sinir oldum sonra ablamlar falan denedi onlar 26 beden kot giyyo tam oldu onlara da anlamadim kac bedenim pinkis bi kot almis 26 beden ama ona giremedem kac bedenim bilmiyom tam ama 38 kesin
Cocuklar olunca cocuk dostu ariyosun2014 te voyage sidedeydik.orası belektekinden daha güzeldi.bu yıl bilmiyorum nereye gideriz.ben de sana Marmaris magic life ı öneririm ama çocuksuz gitmiştik biz oraya.çocuklar için pek birşey Yok
Bencede yaa ama bizim burda guzel kot bulmak sıkıntı guzeller var ama cok pahali cok begendigimm bi marka var nisanliyken ve yeni evliyken hep ordan giyinirdikk heyy gidi gunlerYok beee 30 ben giyiyorm cok rahat. Sana nasil olsun sacmalama kaliplardan o.
Sen bence 36sindir yaaaa.
Kardesim 48 fln xs giyiyo komple. Oda gecen bi kot aldi 36 ilkkez kda ama kalip dar dedi adam
Ayy evet konu açılınca geldi aklima Rabbim bida yasatmasinAyyy hadi ya bunu anlatmamistinn kiyamam kuzunaa
Uykuvuuuu tospaaa
benim gozlerim kadan degil ahhaahah
Saol canim aminnKuzusuuu Kıyamam ben size Rabbim kimseye yaşaması evlat korkusu
Haftasonu gezme zamaniiiGünaydın kizlaaRR bende yeni uyandım kahvalt yapcam daha bugün herkes bi yere dagilmis herkes gezmelerde
Gunaydin kizlar. Ben ancak gelebiliyorum kizimla 8 bucukta kalktik dolapta ki esyalari dagitmjs oluyo onlari topladim. Kalk kalk mama diyo kahvalti fln ancak gelebldim
Hangi markaymis o.nirak ettmBencede yaa ama bizim burda guzel kot bulmak sıkıntı guzeller var ama cok pahali cok begendigimm bi marka var nisanliyken ve yeni evliyken hep ordan giyinirdikk heyy gidi gunlerbu kredi bizi bitirdi buna şükür tabi kendi gelecegimiz icin buraya addax açıldı biliyosundur belki net sitesi falan da var cok uygun ve cok kaliteli urunleri var ozellikle kotlari kac aydir giyiyorum ne esneme ne acilma ne diz izi hic biri yok iste uzun lafin kisasi oranin kaliplari dar bende ordan aldigim icin hep 30 giyyorum
hahahaha bende var iste daha fenasiayy yirim onu kiz gecen gün benim kizin küçüklük videolarini izledik bir gün gardirobu tüm boşaltmis indirmis aşsa ayy ni güşelll ayy ni guşell diye seviyo niye yaptin diyorum kiyafetleri uzatiyo al heçettim diyee ayy zaman ne cabuk geciyooo yaa
Sevdigim marka mi ltb sevdigim marka cok ltb kotum vardi taş gibi duruyo hepsi ama o zamanlar 42 beden giydigim icin suan giyemiyorum onlari aslinda daraltirdim ama o kadar daraldi kii arka cepler yana geldiHangi markaymis o.nirak ettm
hahahaha bende var iste daha fenasi
Heee anladm. Ben onu hic sevmiyorumSevdigim marka mi ltb sevdigim marka cok ltb kotum vardi taş gibi duruyo hepsi ama o zamanlar 42 beden giydigim icin suan giyemiyorum onlari aslinda daraltirdim ama o kadar daraldi kii arka cepler yana geldiigrenc oldu
Ayy canlari saolsun pitirciklar
Gercekten mi kiz herseyimi ordan alirdim bende ama 5 sene onceye kadarHeee anladm. Ben onu hic sevmiyorumen son lise de almistm
Ay daratl dartl igrenc olur tabi ahahahahahahahah zayif kizzz yenilerini al sen
Evet yaGercekten mi kiz herseyimi ordan alirdim bende ama 5 sene onceye kadaraldim 2 tane yeni kot onlar yetiyo simdilik yavas yavas cogalticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?