Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltimi yaptim iki saat başında çay da içtim yetti gayri ben gidiyom iki temizlik yapiyim sonra manikur yapicam sonra sac baş bide dapdar giyindim mi tamamdirkaynanamlara giderken ayri bi suslenirim
Aksam yada yarin bizde gidicez sanirim bide balik yemeye niye balik yiosak kokucam sonra gerci ben gidene kadar piserde :d

Bana eziyet ediyleerrr annem dedi mantı yapayım kv ler i cagirslim her hafta mantı mi yicez biz dedim bide benim mantimi yesinler dedi
Ayy ahahhahahahah bide kadinin mantisini yisinler ama hakli bencesen yime baska seyler de yapar annen sende onlardan yersin

Midem küçüldü sanki sabah reçel bal yiyemince 2 küçük eti form bisküvi biraz beyaz peynir 4 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta şekersiz çay içtim tokum şekersiz kahve

Ayy ahahhahahahah bide kadinin mantisini yisinler ama hakli bencesen yime baska seyler de yapar annen sende onlardan yersin
Kuzu ya kıyamam sana Yemezsin sen de çok canın çekerse bir kaşık al nolcak

Ay ben nerelere Gidem
Yerim bu sefer ya azıcık ama şimdi temizlik yapcam spor yaparim öğle yemeğide yemem bikaç kaşık hakkım olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…