- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.081
Ayy ben cok seviyorum montlarini tişörtlerini kotlarini herseyiniiiEvet yatarzima uymiiiiiii
Aksam yada yarin bizde gidicez sanirimKahvaltimi yaptim iki saat başında çay da içtimyetti gayri ben gidiyom iki temizlik yapiyim sonra manikur yapicam sonra sac baş bide dapdar giyindim mi tamamdir kaynanamlara giderken ayri bi suslenirim
Sen evde balik pisirmiyo msn kiz kokucam diyeAksam yada yarin bizde gidicez sanirimbide balik yemeye niye balik yiosak kokucam sonra gerci ben gidene kadar piserde :d
Bende seviyormmmm evde baska cnm pisiriyorum yemekten sonra dusa giriyorumSen evde balik pisirmiyo msn kiz kokucam diyebalik candir bek severimmm
Hshahahshahaahhahaha ben geliyim kiz 3 tabak garanti yirimBana eziyet ediyleerrr annem dedi mantı yapayım kv ler i cagirslim her hafta mantı mi yicez biz dedim bide benim mantimi yesinler dedi
Hmmm simdi anladimBende seviyormmmm evde baska cnm pisiriyorum yemekten sonra dusa giriyorum
Oraya gidicrm giyinip kusanip sac yapip sonra kokucamm hic svmem oyle
Ayy ahahhahahahah bide kadinin mantisini yisinler ama hakli benceBana eziyet ediyleerrr annem dedi mantı yapayım kv ler i cagirslim her hafta mantı mi yicez biz dedim bide benim mantimi yesinler dedi
Kuzu ya kıyamam sanaBana eziyet ediyleerrr annem dedi mantı yapayım kv ler i cagirslim her hafta mantı mi yicez biz dedim bide benim mantimi yesinler dedi
Haha kiz ben balayin da 3 kilo almistimamaaaa superdi oteli de tavsiye ederim.
Ogune kadar 50 ol yersin amaann
Ayy ahahhahahahah bide kadinin mantisini yisinler ama hakli bencesen yime baska seyler de yapar annen sende onlardan yersin
Kuzu ya kıyamam sanaYemezsin sen de çok canın çekerse bir kaşık al nolcak
Ay beni bıraksalar bende yerimHshahahshahaahhahaha ben geliyim kiz 3 tabak garanti yirim
bizzz hep bu yuzden sistikBi kere annemle bodruma tatile gittik club flippera açık büfe 4 günde 3 kg aldım geldim yani
Bu supurge de beniAyyyyy kipkirmizi oldumm ter icinde kaldim dusa giriyorm bu jillian beni
Onuda yaptm ustuune mirak etmeBu supurge de beni
ben de yaptım oy belcağızıımmOnuda yaptm ustuune mirak etme
Hangisini spormu ?ben de yaptım oy belcağızıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?