- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.101
Ozeniyorum bu çocuk konularınaHangisini spormu ?
Bide kizimi yikadim banyoyu yikadikdan sonra o daha zordu kizimi yikamak spordan fena
Temizlik yapıyor beeennNerdesnzzz kizlarrrrrrr
Temizlik yaptimmmNerdesnzzz kizlarrrrrrr
Herkeste aynı dertTemizlik yaptimmmdaha tuvalet banyo yikanacak kizimi ogle uykusuna gonderdim bakalim uyucak mi bende squatlarimi karin hareketlerimi yapip banyoya giricem
Benimde banyo tuvalet kaldiTemizlik yapıyor beeenn
Yoruldum daha wc banyo yıkancak
Ayy insallah sanada nasip olurOzeniyorum bu çocuk konularına
Ben yaptimm bileTemizlik yapıyor beeenn
Yoruldum daha wc banyo yıkancak
bende simdi uyuttumTemizlik yaptimmmdaha tuvalet banyo yikanacak kizimi ogle uykusuna gonderdim bakalim uyucak mi bende squatlarimi karin hareketlerimi yapip banyoya giricem
Benim sence squat fln yapmama gerk varmi.Benimde banyo tuvalet kaldi
Yok canim ben jillian yaparken yapmiyordum orda yeterince yapiyo zatenBenim sence squat fln yapmama gerk varmi.
Jillianda yapiliyo zzaten
Keskelerim benimki de uyusada dinlensemmmAyy insallah sanada nasip olur
Ben yaptimm bile
bende simdi uyuttumuyusunda dinleniyim..
suan bitki cayimi yudumlucam
Timimmmmmm :) yohsam yapim dedm gaza geeeldm bayaYok canim ben jillian yaparken yapmiyordum orda yeterince yapiyo zaten
Uyur uyur birazdanKeskelerim benimki de uyusada dinlensemmmbi uyusa iki saat uyyo benim kiz bugun erken kalkti baya erken kalkti uyur belki
Yok kiz yeter jilllan daha bisey yapmaTimimmmmmm :) yohsam yapim dedm gaza geeeldm bayasporu yapinca bacak agrim kasilmam gecti sanki ama hafifden var agrilar
Sesi geliyo anne yeter mii yeterince uyudum mu diyeUyur uyur birazdan
Hahahahahahaha laflara bakSesi geliyo anne yeter mii yeterince uyudum mu diye
spor değil canm temizlikkk öldüm vallahiHangisini spormu ?
Bide kizimi yikadim banyoyu yikadikdan sonra o daha zordu kizimi yikamak spordan fena
Onlar unutuyor bence burayı öylesine heves edip geliyolar sonra gidiyolarYeni gelen arkdaslar neden takima ugramiyo coguuu gunde en az 5 msj hakkini unuttunuzmu
Kendileri bilirler. Ama bu grubun kurallari var. Neyse artik bencede dedigin gibiOnlar unutuyor bence burayı öylesine heves edip geliyolar sonra gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?