- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.121
Ayyyy gozleme mantiii ben bayilicam simdii hepside coook sevdiklerimPazartesi akla kara ayrilicak yenilerin icinden
Ay koptu ayaciklarim yaaa şimdi merdivenleri sildim bitti işim anacim mantı yaparken gözleme de yapmış yicekler onlar yerken bende spor yaparım
Allah tan haşlanmış mısır varmış onu yedim de baya tokum
Çorba yaptirdim mercimek ondan yicem göz hakki azicikta mantı yerim belkiAyyyy gozleme mantiii ben bayilicam simdii hepside coook sevdiklerimaksam ne yiceksin
Onlar otursunlarÇorba yaptirdim mercimek ondan yicem göz hakki azicikta mantı yerim belki
Ay ben hafta sonlari napcam böyle adet haline getirdiler habire yemeğe cağırmak
İki Aile düğüne kadar obez olcakOnlar otursunlarsiz kacin
Hahaha bencedeeeeeeİki Aile düğüne kadar obez olcak
Ay benim de ya canım çekti deli gibi yaAyyyy gozleme mantiii ben bayilicam simdii hepside coook sevdiklerimaksam ne yiceksin
Aha şimdi kek börek mi yapcan yaniiiAksama misafir varr caya
Gecmis olaAksama misafir varr caya
Kalk sende yap hadi biz yiceksek sende yeAha şimdi kek börek mi yapcan yaniii
Tabi sen götürürken benim de götürmemi istiyorsun ama noooKalk sende yap hadi biz yiceksek sende ye
Kimin cekmezkiAy benim de ya canım çekti deli gibi ya
Light sutlu kahve icebilirsin.Öğlende yeşil kabak soğan biberle pişirelim 1 tabak yoğurtla yedim ama cafeye gittim 2 küçük tuzlu kurabiye yedim çayla millet pasta yiyorum imrendim diye erkenden kalktım bi daha Starbucks ta kahve içeyim sekersiz
Yoook valla yapmicam aksam haber verdikleri icin yoksa tatli pasta yapardim.Aha şimdi kek börek mi yapcan yaniii
ohhhhh misssss bende ev temiz di ama yinede kizim surekli dagittigi icin bi duzenledim tekrardanGecmis olaBen de hazırlık yapıyorum bi yanda mantı bi yanda gözleme çaylar corbalar
iyi ki akşam haber vermişler kurtuldun tatlıdan pastadanKimin cekmezki
Light sutlu kahve icebilirsin.
Bide menuleri sabah ogle aksam gibi toplu yazalim.
Yoook valla yapmicam aksam haber verdikleri icin yoksa tatli pasta yapardim.
Normalde onlara giderken bile kurabiye, etimek tatlilari vsvs goturuyorumbugun esim cerez vs cikarirsin dedi oyle yapicam.
ohhhhh misssss bende ev temiz di ama yinede kizim surekli dagittigi icin bi duzenledim tekrardanesimde diyo napiosn ev zaten temiz ay benim huyum bu annemde gelse ayniyum
Cerez cikaricam, bide misir patlat dedi esim cani cekmisss onuda tavuk bulyonlu yapuyorum cok guzel oluyo tavsiyeben nasil yemicem bilmiyorm yaniiiii.
Herkes yesinTabi sen götürürken benim de götürmemi istiyorsun ama nooo
Ay bende öyleyim kimse gelcekse temizse bile bi gezinir eve bakarım nasıl diyeKimin cekmezki
Light sutlu kahve icebilirsin.
Bide menuleri sabah ogle aksam gibi toplu yazalim.
Yoook valla yapmicam aksam haber verdikleri icin yoksa tatli pasta yapardim.
Normalde onlara giderken bile kurabiye, etimek tatlilari vsvs goturuyorumbugun esim cerez vs cikarirsin dedi oyle yapicam.
ohhhhh misssss bende ev temiz di ama yinede kizim surekli dagittigi icin bi duzenledim tekrardanesimde diyo napiosn ev zaten temiz ay benim huyum bu annemde gelse ayniyum
Napıyon sen daha gelmediler mi kızHerkes yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?