Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Korku filmi gibi
Okurken kanim donduu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinnn
4 kilo cocuk nasil normal olmus Allah im

Gunaydin kizlar amma konusmussunuz haa hepsini okuyamadim kusura bakmayin okurken 1 saat twist shape yaptim hala bitmedi ben bittim ama gideyrummm bugun kvdemlere gidicez o yuzden sporu boll tuttum ne kadar da az yesem evdeki kadar olmuyoo malum

canimm twist shape o kadar guEl bahsediyon heves ettim kacgundur sorcam sorcam soramiyorum bu akilli telefona iniiiimiiii

Bende de var o huy

sonuncusu korkunc

Form biskuviler in kalorileri ile normal biskuvulerin arasind fark yok denecek kadar az formlarda zararli nacizane tavsiyem form biskuvileri hayatinizdan cikarip yerine tam bugday ekmegi veya etimek ekleyebilirsiniz. Ekmegi tamamen hayatinizdan cikarmak arastirmalarimdan ogrendigim kadari ile zararli. Herseyden yemek lazim az yenildigi surece problem olmaz

Diyet bisküvi tuzlu eti form bir tane yedim tuzlu oda bilmiyorum mayali ekmek yemedim çokta sevmeme rağmen sanırım ekmek kg yapıyor ama bu akşam yediğim 2 yumurtalı pastırma yağlı kg yaparmış bilmem yarın daha dikkatli olcam az yicem az yagli

Son düzenleme:
Menummm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su 1.5 bardak
1.5 saat sonra
Yarim porsuyon Patates kizartmasi
3 dilim peynir
1 ad. Ucgen peynir
1 dilim ekmek
1 dilim ispanakli borek
Sinirsiz sekersiz cay
Bu kadar seyi oglen gibi yedigim icin oglen yok
Aksam
1 kase ezogelin corba
2 dilim beyaz peynir
Yarim dilim ekmek
3 ad. Siyah zeytin

Cay fasli
1 ad. Tutku piskevit
9 10 ad tuzlu fistik
7 8 ad. Kavrulmus findik
1 kuru incir

simdi 1 kase tam yagli pulbiberli yogurt
2 ad. Havuc

2.5 lt su

Yaklasik 1 saat yuruyus

Ay yavaş yavaş azaltiyo musun sen bakım akşam kacamaklarini

Menum:
Sabah:
2dilim ekmek mihlama(kuymak)
Zeytin peynir

Ogle:
1 mısır

Aksam:
Mercimek corbasi
Ceyrek gözleme
1 tabak manti

Cidden çok yedim ama ısrar edildi dört bi yandan yok diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…