- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.181
sevilmicek şey miAyy gozleme demeeeecok severinnn
Korku filmi gibiAyy benim karnim kocamandi kizz bide tabi yaşta küçük kizim da 4 kiloydu ben yuvarlanarak gidiyodum artik her yereher goren Masallah ikiz mi diyodu ben normal dogum yaptim ama dogum riskliymisti yine de beni sezaryena almadilar cocuk 4 kilo ve ben bilmeden açilma olmadan fazla ikinmisiim cocugun kafasi sismis ebenin yavrumu bi çıkarişi vardi kan ter icinde kaldi ve eve geldigimizde bi baktik cocugun kafasinda ebenin parmak izleri boyle icine göçmüş hafif masil korktumm hemen doktora götürdük bisey yok dediler odemler inince duzelir dediler duzeldi şükür 40i çikana kadar gözünün beyazi hep kandi 40i cikinca normale dondu benim dogumum cok zorduu ölcem sandimm 12 saat sanci cektim Rabbim kolay dogum nasip etsin herkese❤ Ayy cok uzun yazdim galiba
Gunaydin kizlar amma konusmussunuz haahepsini okuyamadim kusura bakmayin okurken 1 saat twist shape yaptim hala bitmedi ben bittim ama gideyrummm bugun kvdemlere gidicez o yuzden sporu boll tuttum ne kadar da az yesem evdeki kadar olmuyoo malum
Bende de var o huyKimin cekmezki
Light sutlu kahve icebilirsin.
Bide menuleri sabah ogle aksam gibi toplu yazalim.
Yoook valla yapmicam aksam haber verdikleri icin yoksa tatli pasta yapardim.
Normalde onlara giderken bile kurabiye, etimek tatlilari vsvs goturuyorumbugun esim cerez vs cikarirsin dedi oyle yapicam.
ohhhhh misssss bende ev temiz di ama yinede kizim surekli dagittigi icin bi duzenledim tekrardanesimde diyo napiosn ev zaten temiz ay benim huyum bu annemde gelse ayniyum
Eki Görüntüle 1929682 şunu da birakayimmm hahah
Sabah 2 tane diyet eti form beyaz peynir 4 tane zeytin şekersiz çay
Öğle zeytinyağlı kabak yemeği yoğurtlu
Akşam 2 yumurta pastırmalı yarım portakal
Gece 1 kase yoğurt 2 diyet eti form bisküvi
Teyzemin kızına ekmeksiz yediğimi yazdım onaylamadı etkileniyorum motivasyonu düştü
B ben oluyoreEki Görüntüle 1929682 şunu da birakayimmm hahah
Kiizz ahahah o ne öyle iyiyim kilon benceBen eskiden okuldan gelir bi posta makarna yerdim sonra akşam yemeğinde de makarna yerdim
Katiliyorumiyi yapıyon kuzu hamur işi çok fena ya bi yiyon hemen şişlik yapıyo
Menummm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu ilik su 1.5 bardak
1.5 saat sonra
Yarim porsuyon Patates kizartmasi
3 dilim peynir
1 ad. Ucgen peynir
1 dilim ekmek
1 dilim ispanakli borek
Sinirsiz sekersiz cay
Bu kadar seyi oglen gibi yedigim icin oglen yok
Aksam
1 kase ezogelin corba
2 dilim beyaz peynir
Yarim dilim ekmek
3 ad. Siyah zeytin
Cay fasli
1 ad. Tutku piskevit
9 10 ad tuzlu fistik
7 8 ad. Kavrulmus findik
1 kuru incir
simdi 1 kase tam yagli pulbiberli yogurt
2 ad. Havuc
2.5 lt su
Yaklasik 1 saat yuruyus
He kız geldim patlamaHheyyyyy nerdesiniz
EweeetttAy yavaş yavaş azaltiyo musun sen bakım akşam kacamaklarini
NihaaayeettttttHe kız geldim patlama
Sen manti yedin dimiii o kaaaaaadaaaaaaar cok severimmmmmmmkiiiiiiiii anlatamammmmmmmmmmmmmmmAyy ben bukadar yedigime inanamıyorumbugün kü menumden utaniyorum
Sen manti yedin dimiii o kaaaaaadaaaaaaar cok severimmmmmmmkiiiiiiiii anlatamammmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?