- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #169.201
Eweeettt
Sporumda var gordunnn muuuuu gorr bak oradaaaa
Menum:
Sabah:
2dilim ekmek mihlama(kuymak)
Zeytin peynir
Ogle:
1 mısır
Aksam:
Mercimek corbasi
Ceyrek gözleme
1 tabak manti
Cidden çok yedim ama ısrar edildi dört bi yandan yok diyemedim
ekmek cok istiyorsan bugday cavdar olabilir bencede biskuvi yeme.Sabah 2 tane diyet eti form beyaz peynir 4 tane zeytin şekersiz çay
Öğle zeytinyağlı kabak yemeği yoğurtlu
Akşam 2 yumurta pastırmalı yarım portakal
Gece 1 kase yoğurt 2 diyet eti form bisküvi
Teyzemin kızına ekmeksiz yediğimi yazdım onaylamadı etkileniyorum motivasyonu düştü
Bugün yeminlen kalori patlaması yaşadım her öğün farklı biseySabah mihlama yemeyeydinn oglende misir sabah sutlu gevrek yeseydin oglen de corba yogurt ayran bence daha iyi olurdu. Cok kati ve agir seyler yemissin pazartesiye odemli odemli dolascen
Ben aburcuburu azalttimya hemen havaya girdim
Kendimi inanilmaz şanslı hissediyorumBugun menuleri okumuyorm oyuzden sanslisiniz
Benimkini okumalissiiiiiinnnnnnnBugun menuleri okumuyorm oyuzden sanslisiniz
Cips yemeyeli o kadar uzun zaman oldu kiMisafirlerim gtti sekersiz cay ve 10 tane kadar ici leblebi disi sert lebi varya ondan yidim. Cips misir patlatmasi vs yemedm
Misafirlerim gtti sekersiz cay ve 10 tane kadar ici leblebi disi sert lebi varya ondan yidim. Cips misir patlatmasi vs yemedm
Cips yemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki
Aynen canim en guzeli sebze et yemek doyana kadar yiyebiliyoruz en azindaniyi yapıyon kuzu hamur işi çok fena ya bi yiyon hemen şişlik yapıyo
gelecek hepsi gelecekkkÖyle canım şu 64lerden bi geçseydim 62lere 59lara bi kapak atsaydım( o nasıl bir tabirse )
Kiizz ahahah o ne öyle iyiyim kilon bence
Baya çok olmuş kuzuBen olsaydim leblebi yerine kesin cips yerdim
Benimde.. gecen pazar
kız o öyle değil miydi o tabir ay ne bilemAynen canim en guzeli sebze et yemek doyana kadar yiyebiliyoruz en azindan
Aynen kuzu bazıları gibi mantı yemiyoz biz
gelecek hepsi gelecekkkbi bakmissin hedefe kapak atmissin
sevilmicek şey mi
kız o öyle değil miydi o tabir ay ne bilemAynen canim en guzeli sebze et yemek doyana kadar yiyebiliyoruz en azindan
Aynen kuzu bazıları gibi mantı yemiyoz biz
gelecek hepsi gelecekkkbi bakmissin hedefe kapak atmissin
Ben bu analarla biraz zor zayıflatırmKız buraya 81.4ten düştüm yani o kadar yiyince öyle oluyosun
Kuzum bu twist shape spor aleti atiyim resmini de gor❤Korku filmi gibi
Okurken kanim donduu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinnn
4 kilo cocuk nasil normal olmus Allah im
canimm twist shape o kadar guEl bahsediyon heves ettim kacgundur sorcam sorcam soramiyorum bu akilli telefona iniiiimiiii
Bende de var o huy
sonuncusu korkunc
Form biskuviler in kalorileri ile normal biskuvulerin arasind fark yok denecek kadar az formlarda zararli nacizane tavsiyem form biskuvileri hayatinizdan cikarip yerine tam bugday ekmegi veya etimek ekleyebilirsiniz. Ekmegi tamamen hayatinizdan cikarmak arastirmalarimdan ogrendigim kadari ile zararli. Herseyden yemek lazim az yenildigi surece problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?